"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Аз сигурно съм единствената без оплаквания Simple Smile
В дъното на всичко,което се случва и не се случва ,е заветът на украинеца,поне за мен.
Допускам всичко.Калин да е ятак на Борето-сцената на пейката,после не го търсеше ден-два,после се прехвърли в друг отдел,да е в епицентъра на разследването.Борето може да е сътворил сам този план.Защо?Ето мотивът ми се губи.И пак се връщам на убийството на украинеца.
И това изтичане на инфо от полицията,за което младата полицайка два пъти намекна-откъде е.
Има какво да се случва,не се предавайте така Simple Smile
И аз съм без оплаквания, не си само ти.

# 526
Аз се учудвам, че не са извикали още Мая да хвърли няколко пъти карти таро и да направи няколко хороскопа, че да се разреши случая Smiley

Иначе, прилежно не заспивам по време на епизодите и определено ще се радвам на някакъв plot twist, като например изчезването на Борис да няма връзка с Фьодор или поне приятелката на Лора от йогата да не е дъщеря/любовница/... или каквото и да е там на украинеца, а да е просто една по-любопитна жена.

# 527
Каквото и да сътворят ще го изгледам докрая, но следващия сезон твърдо ще го пропусна. Неуважение към зрителите е да им губиш времето с комбинация от посредствен сценарий и незапомняща се актьорска игра. Дано нещо се промени и сезона да не е пълно разочарование.

# 528
Така де, повечето ще го догледаме малко като на инат. Но когато пълнежите надхвърлят основният замисъл, някак олеква целият продукт. Гледаме, но аз съдя и по това, щом взехме да се шегуваме със случките и героите, при положение че е драма.. не е надобре Simple Smile

# 529
Знае ли някой как се казва актрисата която играе полицейският инспектор.Много е слаб 2 сезон,а тези никакви серии от 30минути .

# 530
  • Другата България
Същите "никакви серии" от 25 минути бяха и в сезон 1.

# 531
Мария Сотирова е актрисата.

Мария Сотирова | Екип | Драматичен Театър Пловдив
https://dtp.bg/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8 … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 532
  • Mediterraneo
Добре. Изчетох ви, снощи не съм гледала. Боби продължава да липсва, нещо друго изобщо случи ли се?

# 533
Добре. Изчетох ви, снощи не съм гледала. Боби продължава да липсва, нещо друго изобщо случи ли се?

И аз не гледах последните два епизода. Сигур Драго и Лора се питаха един друг:- Ти защо не замина? 😉

# 534
  • На морето!
Ей сега си пускам последния, докато заредя перални, суишилни и пр. да върви.
Ива е много готина мацка, не ми стои добре до тоя комплексар.
На Снежа такива сцени не трябва да ѝ дават- да губи и намира синове, аз като си намеря качествен шампоан съм по-развълнувана от нея, ега*и играта.

# 535
  • София
Оффтопик - Днес си пуснах “Септември в Шираз”. И Боксьорчето играе там. 😉
Владо Михайлов не са го избрали за ролята на брата на Ейдриън Броуди заради английския му - всички говорят с акцент, а заради носът му / има прилика с Броуди/ 😂
Скрит текст:
Велислав Павлов го познах по гласа и очите / то и друго не се виждаше/😉

# 536
Оффтопик - Днес си пуснах “Септември в Шираз”. И Боксьорчето играе там. 😉
Владо Михайлов не са го избрали за ролята на брата на Ейдриън Броуди заради английския му - всички говорят с акцент, а заради носът му / има прилика с Броуди/ 😂
Скрит текст:
Велислав Павлов го познах по гласа и очите / то и друго не се виждаше/😉

С бг суб? Ако да, къде го откри?

# 537
  • София
Нее, без превод 😏 Не знам много добре английски - някои неща ми бягаха, но основното се разбира.
Трябва да гледам по-често - да си импрувна английския 😜😂

# 538
  • Другата България
Чудех се какво исках да напиша от преди дни, сега завъртях поредния епизод на "Анатомията на Грей", и се сетих.
Ами там е същото. Класиката в жанра, най-гледаната драма и мед.сериал в Щатите и не само, 17-ти сезон, в който в 8-ми пореден епизод главната героиня е в кома с ковид. Разболя се още в края на предишния сезон. Сериалът върви с останалите герои, един дори умря междувременно.
Не е само наш патент явно това с липса на главен герой по някакви причини.

# 539
  • На морето!
Анатомията спрях да я гледам след като убиха д-р Блян, любимият на Мередит Грей. Имам чувството, че Шонда пише сценарият, когато е в тежък ПМС или някой много я ядоса, безумни драми завъртя.
Иначе четох, че 17ти сезон ще е последен, така че може и да не се събуди от комата.

А за Братя- започвам да мисля, че Калин, заслепен от злоба ще убие Драго, който обаче ще се окаже невинен. Борис ще е жив, разбира се и ще стане новия шеф на мафията.

Общи условия

Активация на акаунт