"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може би и това е част от мистерията - къде ходи Снежа... 🙄
Мисля че Мая все пак ще намери начин да развали сватбата. Или може да стане чудо и Ива, предвид колко необичана се чувства сега, да реши да спести същото на друга жена...
Този нов съдружник подслушва ли ги?

# 631
И на мен ми се стори, че новият съдружник ги подслушваше.

В следващия епизод Денис изглеждаше уплашен, дано най-после да има някакво раздвижване.

# 632
  • На морето!
По-скоро мисля, че тая Юлия е дъщеря или жена на украинеца и сега дири мъст и пари най-вече Simple Smile

Мъст!
И може би тя стои зад отвличането на Борис 😉
И го е затворила някъде и го измъчва в стил Мизъри. 🤭

# 633
  • Другата България
Аз пък съм в потрес от Велин.
И това, че е отписал Боби.
Пияндурник.

Лора и Драго вървящи за ръчичка-неочаквано добра и същевременно БЛЯК комбинация.

# 634
Аз пък съм в потрес от Велин.
И това, че е отписал Боби.
Пияндурник.

Лора и Драго вървящи за ръчичка-неочаквано добра и същевременно БЛЯК комбинация.

И както си вървят, срещат Борис и Юлия под ръка People Couple Това е само идея за пети сезон.

# 635
  • Другата България
Joy
Joy
Joy

# 636
  • София
То остави, че го е отписал, ама му е и все тая. Айде друтите показаха поне в началото някаква емоция, баща му и сестра му- хич...

# 637
След поредния скучен епизод без никакво движение, от една тъпа реплика на Велин се опитах да навържа нещата, явно заради желанието нещо да се случи.
Имаше една сцена в която украинеца искаше услуга от Борис - ами според мен украинеца взе бизнеса от Драго и го е прехвърлил на Борис. После той изчезва. Всички страдат за загубения и може би мъртъв брат, син, приятел. И после историята от сезон 1 с Драго се повтаря. Борис се завръща жив - о, чудо. На всичкото отгоре управлява мафиотските бизнеси на украинеца. И се връща да си отмъсти за Лорчето и да си я върне. Точно като брат си. Сега ролите са сменени, а битката за тази страхотна и незабравима жена ще се води в 3-ти сезон.

# 638
Незабравима е Лорчето, особено как си гори роклята в барбекюто Joy

Аз пък си мисля дали Юлия не е някаква на Радо Андреев, той нали обясняваше на Драго за Самсон и Далила, а и Радо си мълчи, но не е доволен от отношението към него, така си мисля де.

Всъщност така и не разбрах Лора как отиде при него и откъде го познава?

# 639
  • Пловдив
Незабравима е Лорчето, особено как си гори роклята в барбекюто Joy

Аз пък си мисля дали Юлия не е някаква на Радо Андреев, той нали обясняваше на Драго за Самсон и Далила, а и Радо си мълчи, но не е доволен от отношението към него, така си мисля де.

Всъщност така и не разбрах Лора как отиде при него и откъде го познава?
при кой?

Меmento, и на мен нещо таквоз ми се върти...
А Снежа да не би да е разбрала нещо за Боби? Или води собствено разследване? Инак къде ще ходи...?

# 640
В по предишната серия като прати Никсъна за яйца - отиде при Радо, в неговата кола.

# 641
  • Пловдив
В по предишната серия като прати Никсъна за яйца - отиде при Радо, в неговата кола.
аз един епизод не гледах...

# 642
Лора с кого толкова се е съобразявала? Нещо ми се губи този момент. Тя си прави каквото иска, общо взето. Не че Снежа е най-подходящият съдник.
Май ще познаете, че тази загадъчната е дъщеря на убития украинец.
И стана ясно, че някой от същия блок и вход следи Лора ли?

И на мен ми се губи този момент, най-вероятно защото въобще не е имало такъв момент. Откъде го измислиха това, не знам. Изкараха я многострадална и търпяла, търпяла, горката...

На Калин увлечението по колежката и то падна от небето изневиделица. Досега го показваха фиксиран в изневярата, изпитващ още чувства към Ива, завива я, гали я докато спи... и изведнъж влюбен в колежката.

Историите около Симо наистина много досадни станаха. Беше свеж образ миналия сезон, сега ме дразни.

# 643
Не е казал, че е влюбен в колежката, а че си пада по нея. Освен това мотивите му може да са двустранни  ... хем да го върне на Ива, хем колежката му е секси.

# 644

Историите около Симо наистина много досадни станаха. Беше свеж образ миналия сезон, сега ме дразни.
Ами щото се фокусираха върху тях и основната линия отиде в трета глуха!
Първата декада от сериала премина в "къде е Борис",сега минаваме на втора с "къде ходи Снежа".Joy

Общи условия

Активация на акаунт