Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Два пъти правих поръчка от мейкъп. Продуктите не бяха опаковани добре. Лакове за нокти просто завити в хартия. Слава Богу че нямаше счупени шишенца Но спазват срока.

# 241
  • СОФИЯ
И аз точно се чудех за този сайт и търсех мнения...фон дьо тен ,който купувам около 20 лв.при тях е на 9 лв.?!!и да не е спам ,във всички магазини на лили се предлагат бб кремовете на миша?фон дьо тен ползвам цвят" light beige",със светла кожа съм и се чудя 21 шли 23 на миша да си взема.

# 242
21 на Миша е супер светъл,и аз съм бяла и с руса коса,23 ползвам.

# 243
аз също съм доволна от мейк-ъп, купувала съм почти всичко - парфюми, бяла козметика, за коса, за баня

# 244
Рол-он на Дева е серум околоочен, трябва крем отгоре.
Цялата серия с вит Ц ми харесва.

# 245
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм с 21 на Миша. Ползвам го смесен с фон дьо тен - най-светлия цвят на Авен ми реже главата от шията. С Мишата по-бивам.

# 246
  • София
Ти беше с мазна кожа, нали? Значи може и на мен да ми е добре.

П.П. Сега се усетих, че съм станала като някакъв алхимик – цялата ми вечерна грижа е "една капка от това, две капки от онова, три капки от нещо си..." Всичко е с капкомери и шишенца Joy

# 247

П.П. Сега се усетих, че съм станала като някакъв алхимик – цялата ми вечерна грижа е "една капка от това, две капки от онова, три капки от нещо си..." Всичко е с капкомери и шишенца Joy
Хахха...скоро разказвах на проятелка каква ми е рутината с грижа за кожата и тя каза: “моята кижа ще се самоубие ако й сложа всичко това”!😄
С мазна кожа дъм.Кремът ми идваше една идея по-богат , но за зимата е ок.Все пак не го поднових, ще търся по-лек за идващата пролет.А и имам да използвам друг .

# 248
  • София
Скрит текст:

Хахха...скоро разказвах на проятелка каква ми е рутината с грижа за кожата и тя каза: “моята кижа ще се самоубие ако й сложа всичко това”!😄
Скрит текст:
С мазна кожа дъм.Кремът ми идваше една идея по-богат , но за зимата е ок.Все пак не го поднових, ще търся по-лек за идващата пролет.А и имам да използвам друг .

Кожата щяла да се самоубие значи JoyJoy

Значи само серума ще пробвам, мерси Simple Smile

# 249
Аа и пилинга пробвай!Много е добър

# 250
  • София
Ох, напълних се с пилинги – днес взех още два от ТО, ще изчакам известно време.

# 251
Вода за уста ползвам на ДМ зелената, мисля че имат още 2 вида или на Астера Пародонт. Понякога взимам и на Елудрил.
Взех някаква на Лакалут, а точно Елудрил ми оцвети зъбите. А и не се препоръчва за ежедневно ползване.

# 252
  • Ланкър, планините Овнерог
За ежедневно ползвам Листерин. Най-вече синия, защото от него има големи разфасовки от по литър.

# 253
Вода за уста ползвам на ДМ зелената, мисля че имат още 2 вида или на Астера Пародонт. Понякога взимам и на Елудрил.
Взех някаква на Лакалут, а точно Елудрил ми оцвети зъбите. А и не се препоръчва за ежедневно ползване.
Елудрил оцветява, така е.

# 254
Елудрил оцветява, така е.
Зъбите ми бяха жълто-оранжеви от него. С какво ли не ги търках и сякаш още не са както трябва. За съжаление все още не съм открила избелваща паста, която наистина да избелва.

Общи условия

Активация на акаунт