Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 544
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Šunšhine, благодаря за отзива! Последните дни влизам ту в dm, ту в Лили и все я попипвам, понеже новите неща са ми вълнуващи, но добре, че се спрях. Имам няколко отворени, които не ползвам заради работата от вкъщи, та изобщо нямам нужда от нова спирала сега Smiley
А и като мине еуфорията ще падне и цената тамън Smile

# 271
Идвам да споделя, че комбинацията от тези шампоан и маска правят косата ми толкова жива и гладка, че ми се изплъзва от ластика. И не ми я омазняват.

# 272
Коя е маската, че не виждам хубаво?

# 273
Коя е маската, че не виждам хубаво?
Orzene за боядисана коса.

# 274
A тази маска на Orzene дали съдържа силикони?

# 275
  • на земята
Здравейте,има много Корейска козметика в магазините от темата,тя напоследък доста нашумя.
Ще се радвам какво сте използвали от корейската козметика и сте доволни.
Заглеждам се за един серум,не съм ползвала до сега.
Днес отивам за маски  ще го снимам.
Хубав ден

# 276
  • София
Корейската козметика нашумя преди поне 7-8 години, когато поръчвахме едни страхотни кутии. Ех! 🤩

# 277
A тази маска на Orzene дали съдържа силикони?
Не разбирам от състави. Вероятно съдържа, все пак е под 10 лева.

# 278
С какво премахвате водоустойчива спирала? Купих си Catrice Glam Doll Volume Waterproof. Опитах се да я премахна с лосиона за отстраняване на околоочен грим на Nivea Micellair, но нищо не стана.. Вече 2-ри ден се събуждам като панда. 😀

# 279
Виж някой двуфазен дегримьор. Не мога да препоръчам, защото ползвам само мицеларна вода. Или маслено почистване пробвай.

# 280
Аз съм доволна от двуфазната мицеларна вода на Гарние. Маха и очна линия без проблем.

# 281
С какво премахвате водоустойчива спирала? Купих си Catrice Glam Doll Volume Waterproof. Опитах се да я премахна с лосиона за отстраняване на околоочен грим на Nivea Micellair, но нищо не стана.. Вече 2-ри ден се събуждам като панда. 😀
По принцип самата спирала трудно се сваля, опитвала съм и с тоалетно мляко и двуфазни води.

# 282
По принцип самата спирала трудно се сваля, опитвала съм и с тоалетно мляко и двуфазни води.
Ясноо.. Ще й дам още един шанс. Ще си купя двуфазната на Гарние, която Преслава препоръча и ако отново не се сваля, ще отиде директно в кошчето..

# 283
  • Deutschland
Бобчита, вече изразходих половината флуид Beauty effect на Балеа. Гел е и две капки са достатъчни за лицето, даже са в повече. Изглажда лицето, кожата става една озарена, абе супер е. Някъде видях, че имат нощен серум с Ретинол, но лично аз не съм го виждала, а много искам да си купя такъв продукт

# 284
Фрау,мерси ,ще се пробва.
Нощен серум с ретинол не съм виждала май,ма ще погледна.Имаше някаква особеност при употребата му или бъркам?Не съм ползвала ретинол до сега.

Общи условия

Активация на акаунт