Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 067
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
flower.fairy97 Може би не отговаряра на ГС, заради по- късна овулация. И според мен е много рано все още- присъединявам се към мнението, че след две седмици ще се види добре ембриона и всичко ще е неред. На мен с първата ми бременност ми бяха казали първоначално, че май сакчето е празно- няма ембрион. Цяла седмица не си намирах място от притеснение. Но детето ми вече е на 9. Така, че стискам палци всичко да е ОК при теб.

# 631
  • au bout du monde
Някой има ли хемороиди и с какво ги лекува? Аз имам един от предното раждане. Много искам да изчезне, за да нямам проблеми при следващото. Забравих да питам гинеколога, с какво може да се третират.

# 632
За хемороиди на мен ми препоръчаха Neo FitoroiD, в листовката пише, че става и за бременни, но все пак се консултирам с лекар. На мен с втората обаче ми станаха повече, дано не съм пример.

# 633
Момичета, аз заради това възпаление (зъб ли е какво е) съм свалила 1 кг за 2 дни. 🤦🏼♀ Ужасен дискомфорт, не мога да преглъщам, да говоря, да ям.. ужасно е. Днес съм на зъболекар, стискайте ми палци. 😭

# 634
Момичета, аз искам да питам дали знаете нещо безопасно в толкова ранна бременност, което да е ефикасно при болки в гърлото? Тази сутрин го усетих някак да ме "драска" като преглъщам и ми се иска, докато още е рано, да го пресека.

# 635
Момичета, аз искам да питам дали знаете нещо безопасно в толкова ранна бременност, което да е ефикасно при болки в гърлото? Тази сутрин го усетих някак да ме "драска" като преглъщам и ми се иска, докато още е рано, да го пресека.
Може да е смешно, ама на мен винаги ми помагат лукчета😄 от зелените 😄 тъкмо и гадене облекчават:)

# 636
  • София/Севлиево
Лукчета или детски близалки за гърло?!Аз с това го лекувам ,а ако случайно видя налеп върху сливиците-една лъжица сода и една лъжица мед ги обърквам и изяждам.Малко е гадно ,но помага и със сигурност е безвредно.

# 637
Леле, колко сте бързи! Благодаря ви страшно много! Heart
Нямам гадене и каквото и да е друго като симптом, освен болезнени гърди, така че нося на всякакви "отвари" Joy

# 638
Мен много ме боля гърло скоро док каза че и тантум верде да си пръснеш нищо няма аз гъргяевх топла вода със сол смуках мед и лукчета и ви пеъснах тантум верде и едно ефизолче смуках о се оправих за 3 дни-4

# 639
Здравейте, момичетаа 🤗
Да се похваля и аз, сега се връщам от преглед, видяхме ембриончето и чух пулс ❤ По календар съм 6г.с. + 5, а ембриончето отговаря на 7г.с. + 4дни. За гаденето и виенето на свят препоръча айрянче със сол, фрешове и лежане 😁

# 640

Бонбони Кофлет на Хималая

# 641
Здравейте! Попринцип се следя частно в София, но исках и в моя град да посетя АГ, да ми е по-спокойно, днес бях при Лл и исках направление за гинеколог, за преглед обикновен, а като ида следобяд ще кажа, че съм бременна. Това направление дали ще ми свърши работа или задължително трябва да е такова за следене на бременност. Аз реално сега отивам за пръв път при нея.

# 642
Здравей,Азалия,помня аз,че искаше преди 30.03 да отидеш на преглед,ами не знам дали ще ти свърши, сигурно да,то в край на сметка мен като са ми давали ме гледат с вътрешен и със спекулума (не знам така ли се казва) само кажи на това аг което ще ходиш,че си бременна, защото мен предишния ми док за профилактичните ме бъркаше по рязко и самите движения бяха по-резки
А ти в София по ЗК ли се следиш?
Ако не то тогава се регистрирай в града ти по ЗК е при тази която отиваш (ако си доволна) а в София ако на частно няма проблем никакъв...

# 643
Здравейте! Попринцип се следя частно в София, но исках и в моя град да посетя АГ, да ми е по-спокойно, днес бях при Лл и исках направление за гинеколог, за преглед обикновен, а като ида следобяд ще кажа, че съм бременна. Това направление дали ще ми свърши работа или задължително трябва да е такова за следене на бременност. Аз реално сега отивам за пръв път при нея.

Аз не исках да казвам на личната че съм бременна (роднина ми е, с голяма уста), но преди да отида четох, че направлението за установяване било по-различно от обикновеното за гинеколог, пък и тя ми каза, че номера бил някакъв друг.
Може и аз да греша, ако има по запознати да споделят. Simple Smile

# 644
Да, искам преди 30 да ида тук, не съм в София. Честно казано искам да видя тук по ЗК при тази дали мога да се следя, че предполагам че ще ми даде по-лесно болничен, че искам да изляза примерно от Април. То реално си е нещо като преглед за установяване. Ще я предупредя ако не ме гледа с коремен, но съм в края на 9с. Би трябвало с коремен да видим. Притеснено ми е, а нямаме и ток в квартала дето е АГ.... дано не изостанат часовете и мина днес, че не знам до колко ще е тази профилактика.
Допълвам се: и аз не исках да казвам на Лл. Реално отивам на преглед, дано не се направи на интересна и вземе направлението. Мисля да кажа, че имам подозрения, че съм бременна и не съм сигурна. Реално аз ако не съм сигурна няма как да искам от ЛЛ да ми даде направление за следене, първо трябва да се установи че има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт