Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Печене на крем карамел

  • 2 464
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
  • Мнения: 3 179
Скрит текст:
Благодаря Васил,
Но всъщност въпроса ми е - гледайки крем карамела в купичките в тавата, във фурнатс, как да разбера, че е готов и и да не го презсготвя?
Дали трябва да е изцяло стегнат отгоре преди изключване или да е малко по мек в средата, като при чийзкейковете?
Или пък си има друг начин?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/02/8.html

# 46
  • Велики Преслав
  • Мнения: 1 419
Скрит текст:
Благодаря Васил,
Но всъщност въпроса ми е - гледайки крем карамела в купичките в тавата, във фурнатс, как да разбера, че е готов и и да не го презсготвя?
Дали трябва да е изцяло стегнат отгоре преди изключване или да е малко по мек в средата, като при чийзкейковете?
Или пък си има друг начин?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/02/8.html


Супер

# 47
  • София
  • Мнения: 647
Благодаря на всички ви!
Явно фурната ми е много силна. Вярно е, че си купих най-мощната, за да  е се изнервям. Като пека 130-140 градуса завира водата, за това пека на 120-125 градуса и така стана, че се пече 4-5 часа. Без да завира и без да добавям лед.
Наистина стана перфектен без нито една шупла
Но явно при мен е така. Не мога да го дебна постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт