Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 410
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Доволни ли сте от термо и глитър лаковете на UR Sugar? Техните цветове ми харесват повече от тези на БП. Напълнила съм кошницата с 10 лака и очаква да се шипне. Все пак реших да се допитам и до вас преди да поръчам, че не искам да се разочаровам после Simple Smile

Аз лично имам доста на UR Sugar и ми харесват - и като консистенция, и като цветове. Особено ми допадат желетата им - jelly gel.

Може ли линк на някое от желетата, които ти допадат......

# 751
Скрит текст:

Най-накрая пробвах полигела на Клареса. Не съм удължавала, исках да използвам цвета (peach), който се оказа по-прозрачен отколкото ми се искаше и трябваше да сложа два слоя. Отне ми ужасно много време и самият полигел ставаше като каша въпреки че ползвах щедро количетво от клийнъра който дойде в комплекта. Нямам опит с други полигелове и може би с повече практика, а и с двойните форми, защото сега не ползвах, ще ми стане по-лесно.

# 752
На мен веднъж ми стана полигела на каша. Чудех се какво се случва и чак като приключих с първата ръка се сетих, че в бързината не съм си сложила база. Винаги слагам тънък слой база, пека и след това махам лепкавия слой и всичко си е ок. Аз действам със спирт. Там също трябва да се хване цаката. Като прекаля с него също става проблем. Трябва да се намери златната среда, но това става с практика Simple Smile

# 753
Сложих от базата в комплекта но не съм махала лепкавия слой. На някои пръсти си беше добре, на други ставаше като каша. С практиката ще станат нещата, а и сега крайният резултат е задоволителен, така че съм доволна.

# 754
  • Варна
Как го правите толкова хубави и равномерни тези извивки на френския маникюр? Все не ми се получават...
Котката, супер ти се е получило, резултатът е много повече от задоволителен 😊

# 755
  • Стара Загора
Един матов маникюр от мен с лакове на Claresa. Динено розово/червено 536 и warm orange на Claresa.
Скрит текст:

# 756
Полиета, благодаря! Ами много, много време и чиста четка, която топя в ацетон и “обирам грешките” 😃 Обичам френски, но е страшна играчка. Също така това е по-хубавата ми ръка, другата стана по-крива.

# 757
Момичета, здравейте!
Каква бюджетна електрическа пила (може и от Али) ще ми препоръчате, която ще ми върши добра работа за сваляне на лака и евентуално оформяне на маникюра. Абсолютен новобранец съм, но се надявам да се науча Confused Трябва ми нещо само за дом. употреба, само за мен (ще се ползва 2 пъти в месеца). Прочетох секцията  на първа страница, но голяма част от линковете не са активни...
Ако някой скоро е купувал и може да препоръча най-доброто като съотношение цена-качество ще стм супер благодарна  Hug

# 758
Здравейте момичета, това е първия в живота ми гел лак и то собственоръчен

Не съм сигурна колко време трябва да пека с моята лампа, затова пекох по 2 Мин всеки пласт. Може ли да се предозира с печенето и какви са последствията?

# 759
Момичетата с полигела, кажете по колко време ви стои?
Аз направих 2 пъти ХГел нокти с полигел и на двата пъти след 3 седмици повечето нокти взеха да падат на цели люспи. Дали е от самия полигел (някакъв китайски) или пък е от спирта. Защото на ХГел ноктите попълвам с полигел и заглаждам със спирт, след това ги поставям на естествените нокти. Може би трябваше да изчакам да изветрее спиртът? Или пък просто полигелът не е читав. С обикновен гел никога не ми се е случвало. Използвам все една и съща техника и продукти преди да нанеса био то гел или полигел.

# 760
  • на брега на морето
Мелани, стоиш по 3 седмици с гел Х и после падат? Според мен 3 седмици си е ок. Защо ти е по- дълго?
Аз не ползвах полигел, а база, и на 10-ти ден бяха ок, но ги свалих.
На мен лично би ми омръзнало повече от 3 седмици с едни и същи нокти. Пък и нали израстват, моите нокти растат бързо, и ще почне да си личи след 3 седмици...

# 761
Ами много работа по слагането на нови Х-и. Аз като слагам обикновен гел след 3-4 седмици само доизпилвам и допълвам. Никога не свалям изцяло и затова така ми се вижда странно с полигел. Следващият път ще пробвам да ги поставям с твърд гел, да видив какво ще се получи. Иначе много ми харесва с Х-ите. Ноктите отгоре са идеално гладки и равни, което трудно се постига с обикновен гел.

# 762
Май само при мен не се получиха Гел Х ноктите, имах отлепвания на полигела, с който ги сложих, още на третия ден.
Ето го моя нов маникюр, не го правих аз обаче, а позната маникюристка. За първи път от 2 години ходих на маникюр Joy

# 763
Маникюристката да се самосезира защото разликата в показалците е скандална 😃

# 764
  • софия
Нищо лично против маникюристката,но ми се струва по спомен че се справяш по-добре сама Есмералда.

Общи условия

Активация на акаунт