Тренировки в домашни условия - 109

• 32 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз се отчитам с една тренировка на Ейми за цялото тяло 35 минути Simple Smile
Арсен чудесна си

# 421
Ама че се изкефих на избора си днес. Препоръчвам!! Няма такъв кеф, особено добре ми се вписа след силовата вчера Stuck Out Tongue Winking Eye
MIN CRAZY FUN DANCE WORKOUT | Calorie Torching CARDIO 🔥 | Hip Hop | Pop | Latin | Kickboxing - https://www.youtube.com/watch?v=Ju5PybkW0ws

Раздвижих се добре. Не се раздадох на първите песни, защото съм сериозно скована от начина си на живот + ЕГН, но е добре структурирана.
Почти през цялата бях в аеробната и анаеробната зона, което не се случва в обичайните ми тренировки.

No_frame не е бягане, но все си мисля че може да допадне на дъщеря ти Kissing Heart

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 20:43 от ~Биб~

# 422
Ауууууу много готино Бибс ♥️
Добавям 16 Мин упражнения за дупе на Клои,вечер ако не се раздвижа ми е едно летаргично и студено ,само гледам да прилегна на дивана...

# 423
  • Бургас/Пз
Ноу Фрейм и мен много ме зове дивана. Супер смотано ми е. Дори и тренировката не помогна Sad
Отчитам ден 8 Burn. Приятен Нiit беше. После добавих 10 мин вариации на  глутеус мост с ластик, 30 лицеви и ето тези коремни преси. Понеже бях много доволна от тези, които Звезди сподели и се разрових в канала на мацката. Много добри има. Правих тази и си признавам, че много зор видях с тези 20 вида по 1 минута. Дори някои ги правех по 45-50сек. Особено планка.
https://youtu.be/AssgMcBob5o

# 424
Идвам да си отчета втората петодневка гребане от март:
6. 12 km (4+4+4)
7. 12 km (4+4+4)
8. 12 km (4+4+4)
9. 12 km (4+5+3)
10. 13 km (5+5+3)
Днешното ми време 20:02/21:32/13:05.
Скрит текст:
20 минути за 5 км ми е личен рекорд. Не беше нарочно и не вярвам скоро да го повторя. Тази сутрин излезе теста на сина ми и е позитивен за ковид. Уж не се паникьосвам, но горното е демонстрация какво може да направи тялото ни самò с малка доза адреналин.
Синът ми е само с леки симптоми (вкус и мирис, малко умора), а ние с баща му с никакви. Малко се чудя какво да правя. Бях се самопредизвикала да правя тези тренировки ежедневно от 1 до 30 март, но сега ще решавам ден за ден. Ако се почувствам странно ще спра. Мисля да не спирам превантивно, ако се чувствам добре, а и още не е ясно имам ли го и аз.
Потвърждавам, че се чувствам супер с коляното.

# 425
Ани, интервалите от 1 минута са си изморителни. Със сегашната ми програма редовно ми вземат силите.
Агент, в рутрекера бях попаднала на някаква компилация на усманова, но от по-старите й. В интерес на истината, само я прегледах, но не я направих. Видя ми се твърде еднообразна, което не значи, че не работи.
За днес -  Cardio Explosion от KettleWorX, Advanced Set. Реших да пробвам нещо и от тази програма, той като никоя от кардио тренировките досега не ме грабна особено. Суингове и плиометлия. Скучновато, но може да я повторя, тъй като е с добър кардио ефект.

# 426
Отчитам последните три дни Хедър booty and leg slimming, ААА и крака с Отъм днес.

# 427
Тренировката ми от днес беше 1 час балетни танци.

# 428
  • В страната на мечтите
Аз отчитам днес 40мин дупе със Сидни, много ме кефи просто тая мацка! Как не съм я открила по-рано...

Гривната ми дойде и съм със смесени чувства, оказа се, че мери относително коректно крачки, само ако НЕ буташ детска количка Joy Което при мен тотално обезмисля тази й функция, защото аз без подобна екстра скоро няма да изляза от вкъщи... Та по тая причина отчет за крачки и км от мен тц. (в тоя ред на мисли, Дух, колко ти е голямо бебчето? От чисто любопитство, понеже си доста по-напред от мен с материала Kissing Heart)

Барб, пожелавам бързо оздравяване на синковеца, дано си остане само с леките симптоми и без всякакви последици, пък вие с баща му да не сте го прихванали Hug Ще си намериш по-приятни източници на адреналин за постигане на следващите рекорди Simple Smile

# 429
Аз съм пропуснала, каква гривна поръча?
Бебето направи 4 месеца на 6.03., а твоето?
Аз в началото пусках на моят фит бит "тренировка ходене" и gps но след като за три часа в парка ми даде 1 км извървян, а след няколко дни на Панчарево ми показа 4 км, а мъжът ми каза, че са поне с 2-3 повече поне той е правил състезание там и познава отсечките, спрях да включвам това с километрите и я оставям да си брои крачки. Така ми се струва доста по правилна. Моята не смята според мен калории правилно, защото ме изкарва, че горя между 2700-3500 зависи от деня и тренировката, което не го вярвам и най-малкото ако беше вярно щях да съм фиданка Simple Smile

# 430
Да потвърдя, че и моят ФитБит Inspire HR не мери километри правилно.
И друг път съм писала, официалните полумаратони отчита като 18км, цял за 38, а последния, на който не си направих труда да я пусна, отчете като 36км.

Но важното е да се тренира. Ще си взема Полар когато светът се нормализира. Сега не ми се харчи излишно, и е погребана под ръкавите. Докато я изровя изпод катовете да си видя пулса, той отдавна е паднал.

# 431
Моята Ми банд 4 ми е измервала максимум 220 изгорени калории за тренировки около час. Крачките ги мери коректно, засичала съм.
Бързо оздравяване на всички болни!
Два дни изкарах в леглото заради някакъв тъп вирус, днес съм обратно на линия и отчитам Игнайт ден 6, 40 минути кардио буткамп. Последните 10 минути са различни планкове, почти всички ги направих в модифициран вариант.
Утре мисля да скоча на ден 9, който е 60 минути, че иначе се пада да го направя уикенда, когато децата са у дома.

# 432
Днес Кардио,ден 10 ,утре горна част пул и ваксина ,след това каквото дойде  според зависи ,дали ще се скапя...Rolling Eyes после ски:bowtie:

# 433
  • Някъде там
Агент, много ми хареса Усманова.
Чудя се дали да не си закупя програмата и за целулит или програмата за корем.
Имам целулит, но искам и по хубав и стегнат корем Simple Smile

# 434
  • В градината...
Ми банд 5 също мери точно крачките /сравнявам с приложение на телефона, което започваше да засича чак след 15-тина крачки и здраво махане с ръката, която го държи/. Но наистина, защо толков амалко калории отчита?
Започнах да паркирам далеч от работа, за да си правя крачките. Дойдох за 10 минути, 0,9 км., 1134 крачки.

Общи условия

Активация на акаунт