Тренировки в домашни условия - 109

• 32 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • В страната на мечтите
Huawei Band 4 си поръчах, но днес сутринта ръката вече ми е зачервена и с нещо като мехури, та директно заминава обратно. Ще пробвам с Mi Band 4 или 5.

Дух, моя бебок е мъничко по-голям, на 15 ще стане на 5м.

За днес следобед планирам кардио (много ясно , че със Сидни : D). И сестра ми зарибих, доволна съм от себе си Joy

# 436
Хора,много се извинявам за неадекватното включване,ама моля ви,покажете ми някоя тренировка на Сидни. Аз ли съм сляпа,какво се случва не знам-прерових инфото на първата страница и не намирам.

# 437
Хора,много се извинявам за неадекватното включване,ама моля ви,покажете ми някоя тренировка на Сидни. Аз ли съм сляпа,какво се случва не знам-прерових инфото на първата страница и не намирам.
https://youtube.com/c/SydneyCummings

# 438
За днес Rev’d Up Rumble + Bonus Six Pack Abs 2
LITE не помня кога я правих последно,  по-миналото лято ли беше, но с тежестите, които ползвах тогава, в момента ми е леко и за всички групи глася по-тежко...просто Кети е топ Sunglasses ...чувството, че си станал по-силен е мега яко и надъхващо.
Лека мускулна треска на д-то имам от вчерашната Pyramid Pump.
И щях да казвам, дойде ми протеина, синтракс матрикс, оказа се наистина хубав, никакъв стомашен дискомфорт, никакво подуване, на вкус не е лош (но да подчертая, че аз по принцип не съм много капризна) и ме засища за 2-3 часа. От към възстановяване не мога да кажа нищо, защото аз се възстановявам и без добавки, просто от тази гледна точка не мога да направя разлика, взех си го заради диетата, за да мога да увелича протеина, без да се увеличават мазнини и въглехидрати.

# 439
Ще си взема Полар когато светът се нормализира. Сега не ми се харчи излишно...
Без да имам за цел да разбия твоите розови илюзии за точността на Поларите просто да вметна, че и те дават отклонения - онзи ден пак бях сложила стария и новия си на лява и дясна ръка и излязохме на бърза разходка между 2 срещи. Показвам...

Агент, много ми хареса Усманова.
Чудя се дали да не си закупя програмата и за целулит или програмата за корем.
Имам целулит, но искам и по хубав и стегнат корем Simple Smile
Искрице, ако си готова да следваш много стриктен хранителен режим, да мериш всяка троха и да се отчиташ - да, но откъм прост фитнес няма да си впечатлена. Как си с руския?

Аз стигнах до извода след  много умуване, че може би не е лоша идея да съчетавам програмата и за корем с кростренажора, а тази за задник - със гребния; като в дните в които ми се засичат и двете програми да се правят двойни тренировки - сутрин и вечер. Сега ако успея да измисля и колко рано да ставам за да се случи това ще е добре.

# 440
  • Бургас/Пз
Arsen, и от мен адмирации!

Аз се отказах да купувам засега най-сериозната програма на Усманова за задник. Едно, че малко са се уляли с ценообразуването (USD 163), второ, че я получаваш и правиш от дата до дата (5 април - 5 юли) - при положение, че е 3 месечна няма да мога да я приключа преди ваканцията ни, а да плащам като поп за половинчати работи хич не обичам!

Онлайн-курс идеальной попы версия 3.0 са 5 тренировки седмично по 1+ часа + екстра кардио (3 за долна част, 1 корем, 1 горна; 6 седмици бълкваш/6 седмици чистиш) и си е инвестиция и откъм време. Това, което намирам като голям + в програмите и е, че получаваш и изключително детайлни разбивки и обяснения за храненето (ако не знаете Усманова бълква на 1800 кал, а белтъкът го качва в някои случаи до 2,5 гр/кг; въглехидратни ротации и менюта са ти разписани до последна троха.  Освен това ужасно голям плюс е, че те карат да водиш дневник и да се отчиташ, както и че има общност от други каки по цял свят, които правят същата програма с теб по същото време, та съпорт групата също е на лице. Имаш на разположение и диетолог и достъп до лични консултации. Изобщо ако сега почваш и искаш всичко да ти е сдъвкано и поднесено на табла - это самое то!

Та затова забърсах 2 други по-кратки, по-прости  и текущи- една за корем, друга за задник, една антицелулитна за Април също и ще си ги комбинирам с гребната машина и кростренажора тази пролет. Искам да се концентрирам на хрането, та е добре да не прекалявам с тренировките, че моят апетит си е страшен и без тях!
Агент, много ти благодаря за споделеното. Интересно ми стана с тези 6 седмици качване и после 6 чистене. Сигурно си заслужава, ако човек може да е стриктен, но пък и цената си е....

Мен обаче повече ме заинтригува Антицелулитната, то той каквито дертове има от това се вълнува. Simple Smile Само програма с треноровки ли е или има и хранителен режим?? Подходяща ли е за вкъщи или задължително трябва да се прави във фитнес??
Не мога да се справя с моя целулит... Не знам какво се случи тази зима.. Sad

# 441
Ани, ще има и хранителен режим и масажи и май препоръки за добавки и лекции на ъъъъъъъъъъ нещо си там, май ендокринолог.... като почне през Април ще мога да разказвам повече, но можеш да си гугълнеш ревюта, например:
https://yandex.ru/search/?lr=223&text=%D1%83%D1%81%D0%BC%D0% … D1%8B%D0%B2%D1%8B

https://irecommend.ru/content/fitnes-programma-ekateriny-usmanov … oi-i-uprugoi-popy

PS Преди някой да ме обвини в някаква форма на реклама да си кажа, че според мен персонален треньор, който да изготви индивидуална програма при всички положения ще е по-добра идея. Това не е толкова персонализирано, колкото се опитват да го докарат, масов продукт си е.

# 442
Днес имах желание след работа да тичам но ми беше студено затова вкъщи.
Тренировка 1към 6 сутринта.
5 кръга по 20 повторения от
Сумо клек
Клек от колена
Тяга широк рсзкрач
Сумо тяга
Шутове
Всички упражнения се правят без почивка едно след друго, почивам се ок 20 секунди след всеки кръг. Правих ги само с ластици.
Тренировка 2 ще бъде отново за дупе към 7 часа ще я правя.
3х15 без почивка
Клек с дъмбел
Български клек
Ритници права с 2 ластик
Почивам 2 мин и продължавам
Абдукция от клек
Абдукция от седеш
Шутове встрани с тежести на краката
Последният кръг бройките са 50,повтаря се 3 пъти без почивка.

# 443
Дез, моят гармин отчита доста правилно маратони и половин маратони. Има малки отклонения, в границите на нормалното, тъй като все пак не бягам в оптималната линия както е измерен самия маратон/половин маратон.

Агент, изслушах половината лекция на Усманова, другата половина по-късно днес. Нова програма от 5 април ми идва идеално и звучи доста "заманчиво," но не съм сигурна дали имам волята да следвам стриктна програма и хранителен режим в момента. Ще помисля още седмица-две. Благодаря, че сподели!

За днес - каране на колело. По програма беше 6 Weeks of the Work, но ми се караше колело ... дано довечера не ме домързи да си направя и силовата тренировка. Между другото, силно препоръчвам 6 Weeks of the Work, за тези, които търсят силова програма. А предизвикателството, което следвам, ми идва идеално, защото комбинира и други програми, така че не ми омръзва една и съща програма.

Ето и една йога на Ребека, която в момента е достъпна безплатно: Free yoga on demand: https://drive.google.com/file/d/1VwM8A2rJFQEA3IPEHelH77J1aTGYUv5 … /view?usp=sharing

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 18:31 от Анонимен

# 444
Хей, здравейте....... тренирам си аз със споделите тренировки през последните дни.
Това е интересно - 15 мин корем и дупе с ластик https://www.youtube.com/watch?v=WrmmEwoLcvo&list=WL&index=2

Това направих преди малко с Трейси, 45 мин фул боди с два ластика. Интересно беше  https://www.youtube.com/watch?v=rCQ4IpNDcHw&list=WL&index=4 ( само на мен ли ми се стори, че на 40:15 секунди не кляка хубаво)

Само споделям, имам от тези ластици от Алито- доволна съм https://www.aliexpress.com/item/33055157427.html?spm=a2g0s.90423 … .0.27424c4dcDl6BK

# 445
Пейла, ще си запазя тренировката с ластик за бъдеща употреба.
Ани, днес пробвах и втората 12-минутна тренировка на Анна за корем. Хареса ми по-малко. Първата част пак е в опора  и е добра, но втората натовари повече предно бедро от корем.
https://youtu.be/fAQsyWbcnuU
Освен това пробвах и тренировката за горна част на идалис веласкес от all in 18. Идалис все така не ми е много симпатична, а в някои упражнения се ползва кръгъл ластик, което за мен обикновено е загуба на време при горна част, освен ако не се правят много повторения, но с някои промени мога да правя тренировката, ако нямам време.

# 446
  • Бургас/Пз
С ужасен ПМС съм този месец. Но се наритах и тренирах. Че и супер тренировка ми се получи. Направих споделената от Дези с 200 клека. Супер е. 30 лицеви и 150 коремни.
Утре вероятно ще почивам Simple Smile само преси и лицеви ще направя, че те са ми ежедневни, независимо дали тренирам.

Агент, много ти благодаря. Ще прегледам линковете. И с удоволствие ще чакам да споделяш Simple Smile

# 447
  • 1st floor
Аз днес почивам от Сидни. Замен2х я с кростренажора, че се зазяпах в един филм..
Бич, после да кажеш за ваксината. Стискам палци всичко да е наред и да нямаш странични ефекти. Ние сме в понеделник,  дано сме здрави, пу пу.С какво ще се ваксинираш? Или с каквото има?
ПП: съжалявам, че разводнявам темата, но през телефона нещо не виждам скрития текст

# 448
Е Астра Зенека то друго няма за простолюдието,фадъра си е уредил пфайзер 😆 майката на милото и тя ще се ваксинира утре с Астрата (чиста случайност).
Не очаквам да ме събори при условие ,че леко го изкарах 🙄

# 449
  • В градината...
ММ след втора доза Пфайзер много го боля гърбът, но не би трябвало, уж няма странични ефекти.
Днес си направих крачките в повече.

Общи условия

Активация на акаунт