Тренировки в домашни условия - 109

• 32 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
За сега моят Samsung Galaxy Watch Active2 само ме радва и не го свялям от ръката си, освен докато спя. Много е лесен за навигация и според мен се спрaвя добре. Каишката е от естествена кожа и не съм имала проблем с кожата на ръката.

Днес си навъртях крачките, но през целия ден съм толкова изморена че умишлено не тренирах. За сметка на това се погрижих за фитнеса на милото през почивните дни и поръчах няколко торби пясък и камъни да се позанимае с двора Joy

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 00:38 от ~Биб~

# 451
Изслушах Катето. Семейните имаха честта да чуят последните 5-10 минути и опулиха очи. ММ заяви, че ако реша да тренирам с тази "баба," рискувам да започна пак да пия вино, ако искам да я изтрая. Аз лично мисля, че бих могла да я "изтрая" и без вино. По-скоро ме вълнува това, че не съм сигурна дали ще имам достатъчно хъс да направя програмата (тренировки и хранителен режим) както трябва.

Засега продължавам да си правя предизвикателството и да планирам MBF/MBFA след него. Промъкват ми се някакви идеи за Уникална на Руми, но тя е три месеца, а на мен ми трябва нещо по-кратко, защото лятото (от средата/края на май) минавам на режим колело/бягане.  НФБ, ти ли беше правила Уникална? Или Push? Сподели впечатления ако обичаш Hug

Непо, аз след първата доза нямах никакво особено неразположение - чувствах само лека болка в ръката. Приятели, които караха вируса, имаха доста силни реакции след първата доза. Успех!

# 452
  • Някъде там
Ще си взема Полар когато светът се нормализира. Сега не ми се харчи излишно...
Без да имам за цел да разбия твоите розови илюзии за точността на Поларите просто да вметна, че и те дават отклонения - онзи ден пак бях сложила стария и новия си на лява и дясна ръка и излязохме на бърза разходка между 2 срещи. Показвам...

Агент, много ми хареса Усманова.
Чудя се дали да не си закупя програмата и за целулит или програмата за корем.
Имам целулит, но искам и по хубав и стегнат корем Simple Smile
Искрице, ако си готова да следваш много стриктен хранителен режим, да мериш всяка троха и да се отчиташ - да, но откъм прост фитнес няма да си впечатлена. Как си с руския?

Аз стигнах до извода след  много умуване, че може би не е лоша идея да съчетавам програмата и за корем с кростренажора, а тази за задник - със гребния; като в дните в които ми се засичат и двете програми да се правят двойни тренировки - сутрин и вечер. Сега ако успея да измисля и колко рано да ставам за да се случи това ще е добре.
Ще меря всяка троха за да си видя хубав корема.
С руския не съм много добре, но разбирам малко и зная някоя друга дума, майка ми и баща ми знаят перфектно и винаги може да ми преведат нещо ако се наложи  Simple Smile
Мислех да ги съчетая с моята изготвена програма от Рори Simple Smile
Аз тази седмица го ударих на яка почивка заради Ковид.
От вчера не съм вдигала температура, нямам кашлица, само запушен нос и болка в гърлото.

# 453
Да,да аз правих уникалната ....програмата е добра според мен ,кратка ,но Ooooo,BOY !!!😢
Както казва Сиднито ,повишава силата,издръжливостта ,има много добро разтягане и загрявка.Ако я правиш имай едно на ум за кръста.Ако имаш Суис бол е добре .Тежестите 5кг са ти предостатъчни..
Почвам след малко ГЧ пул ,Трансенд.

# 454
  • Там където
Аз като една кандидат свекърва само влизам да чета какво правят другите Simple Smile От понеделник нищо не съм правила- подгони месупер странен и тежък ПМС с болезнен и обилен МЦ супер нетипично за мен Sad Ама така е то напролет и на 43+...За сметка на това тази седмица сменям книжка и лична карта, карах коли на ремонт по села и паланки и какви ли не задачи, та имам някакви  крачки и актвивно стоене и редене на опашки...хаххахаха
Между другото някой питаше за танцувални тренировки за млади дами- тази мацка много ще им хареса:
https://www.youtube.com/c/CardioPartyMashupFitness/videos

А за ентусиастите, които искат да ходят у дома си мисля, че тези госпожи са супер подходящи (аз ги ползвам понякога за разгряване преди тренировка):
https://www.youtube.com/c/LeslieSansonesWalkatHome/videos
https://www.youtube.com/user/LWRFitnessChannel/videos
Дано съм жива и здрава в понеделник да почна 10 рунда и да се хваля  как върви:) До тогава май ще съм еж, па леж... !

П.С. Аз нали мрънках от тренировките на Румяна цял януари докато правех един хибрид от дупемания и фит 30, но имах много добър резултат особено корем-талия, което е моят проблем. Много бях подобрила сила и издръжливост и връщайки се в залата за групови бях единствената запазила тегло и форма, макар да съм мама или поне кака на повечето. Не е за подценяване Румито, ама никак не съм фен на кардио и рипане да му се не види

# 455
Отчитам един час Игнайт, ден 9. Кондиционна тренировка. Утре ще се върна да направя ден 8.

# 456
  • В градината...
Друго си е да имаш някой на главата да те мотивира https://www.youtube.com/watch?v=KKcf_Ogvm6w

# 457
Друго си е да имаш някой на главата да те мотивира https://www.youtube.com/watch?v=KKcf_Ogvm6w
Колко сладка азиатка и каква драматична промяна в лицето и също!

Снощи мислено благодарях на Спринкълс докато си правех кростренажора със IFit апликацията! Hug

# 458
За днес 6 Weeks of the Work - Week 2 Crucible + Sarah Beth йога 30 минути. Чакаме си зимната буря и, ако наистина дойде, почивните дни ще са чистене на сняг и йога.

Qaki, в новите програми на Руми няма толкова бърпита, подскоци, т.н. Миналото лято пробвах различни по седмичните календари, които публикуваше. Сега отлежават в домашния сървър докато ми дойде пак вдъхновението за тях.

# 459
  • Враца
Здравейте, момичета.
Влизам да ви досаждам с въпрос Wink
Започнах да тренирам скоро, но не ми е за пръв път /непоседователна съм и имам големи периоди на нищоправене/.
Имам някакви оплаквания, които до голяма степен ме демотивират и пречат да си направя режим, който да ми пасва.
Например:
Често получавам световъртеж при някои упражнения, вкл при коремни преси, при които се повдига горната част на тялото /главата/.
Когато съм абсолютно гладна, примерно сутрин, нямам никаква енергия и не мога да се справя.  Даже тогава и световъртежът ми е бил по-силен, когато съм тренирала. Може би заради това, че организмът не се е събудил, може и заради гладът... не знам.
Когато тренирам през деня, гледам да има около 2, макс 3 часа след последното хранене, за да не ми прималее от глад, но и стомахът ми да не е пълен. Но за съжаление тогава пък получавам страшни газове и киселини. Направо се чудя от къде идват, защото напоследък хапвам доста по-малко, за да не претоварвам стомаха и да не ми е тежко. И не ми е тежко, ако са минали 2-3 часа от последното хранене, но започна ли да тренирам става една... на няколко пъти щях да повърна, толкова ми е подут стомаха, особено при упражнения, натоварващи стомаха.
Та питам- ако сте имали такива проблеми, как сте се справили? Или ако не може да се промени нищо- поне да знам.
Имам желание да тренирам сутрин, но липсата на енергия много ме измъчва, правила съм го преди години- кошмарно ми е, направо си беше мъкаааа!
Тоест приемам съвети както за това как да тренирам сутрин на гладно, така и съвети относно тренировки през деня, след някакво хапване...Просто имам нужда от подкрепа!

Предварително ви благодаря за отделеното време!

# 460
Добре дошла, Трън в очите.
Ако ти е лошо на гладно сутрин- мушни банан (примерно).
Имам усещането, че не ти се тренира, или имаш неустановен здравословен проблем. Или се храниш с неподходящи храни.
За световъртежа- непременно лекар.

# 461
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Вчера и днес правих това: Heather Robertson Full body workout Week 1, day, 2 и 3.
Тренирам сутрин рано на гладно, но след кафе.

# 462
Трън в очите какво ядеш ,в какви часове по какво тренираш?

# 463
Вчера отчитам една тренировка от Ейми за цяло тяло, без тежести. Хареса ми, подходяща е и за трите триместъра, а и днес имам мускулна треска на дупе и бедра.
Килограми не съм качила още, но целулита вече е на линия Imp

# 464
  • Враца
Добре дошла, Трън в очите.
Ако ти е лошо на гладно сутрин- мушни банан (примерно).
Имам усещането, че не ти се тренира, или имаш неустановен здравословен проблем. Или се храниш с неподходящи храни.
За световъртежа- непременно лекар.

Ами, не ми се тренира Wink  Wink
Но го правя по необходимост- напълнях много от 1 година насам, а и съм много схваната и тромава. Имам нужда...
Килограмите и височината няма сега да ги казвам, че срам, срам... Wink

Нямам здравословни проблеми. Ходя си на лекари профилактично, скоро ходих на ендокринолог, всичко си е в норма. Световъртеж... може би вестибуларния апарат ми е малко слабичък, но пък не винаги ми се вие свят, а само понякога.

Сега, като започнах режим, се храня основно с домашно приготвени ястия- супи, готвено, евентуално яйца на тиган с някакви зеленчуци и салата, сирене, кашкавал... Не се лишавам от ъглехидрати- ям и ориз, и картофи, но ям и белтъчини. Хлябът го намалих драстично, ям по 1 филийка на ден, макар обичам да ям тестени неща толкова, че мога само с тях да се храня цял живот...
Сладкото в момента го спрях, но ям плодове и кисело мляко / обаче нямам точен график на всички тия храни/
Храня се 3 пъти дневно, З, О И В в съответните часове.
Не правя междинни похапвания /освен ако много пригладнея, изяждам 10-ина печени бадема или 1 плод/.

Сега започнах Chloe Ting, но преди съм правила Румяна и други... все някакви от нета. Не съм с много добра форма, но не съм и съвсем слаба, има и по-зле от мен Wink
Тренировките май ми е най-комфортно да ги правя около 4- 5ч следобед. Тогава се чувствам най-жизнена, отметнала съм служебна работа и не ми е гузно да отделям време за себе си /и това го има Wink/, телефонът не ми звъни толкова много, колкото преди обяд ...
НО по това време трябва да ходя за детето от градината, съответно ги правя "на тъгъдък". Предпочитам да ги правя по друго време, затова ми се иска да оправя тия неразположения, доколкото е възможно, и да имам варианти.

Работя повечето хоум офис, макар че имам и дни със служебни излизания. Тоест мога да си правя когато искам, а в дните, в които не съм у дома- или да променя часа, или да направя почивен ден.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:55 от Трън в Очите

Общи условия

Активация на акаунт