Тренировки в домашни условия - 109

• 32 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Люба, може да направите core de force. Пак е с Джоел(и Джерико като втори треньор). Само със собствено тегло е, но пък мисля, че продължава май само месец, така че ще е приятно разнообразие.
За днес- горна част с Хедър. Още се колебая за структурата на тренировките през седмицата. Май горната част ще е най-слабо застъпена. Просто по нея има най-малко да се работи. Ако някой има любими тренировки за горна част от 15 до 30 минути, да пусне. Аз набелязах 3-4, но ми се иска да имам повече варианти.
https://youtu.be/-s4mgdTjOwI

# 541
Привет!

Днес е понеделник- ден за крака. Съкратих значително тренировката, но направих редовните 200клека с 20кг (5х20 преден клек и 5х20 сумо клек).
1. Преден клек 5х20
2. Тяга на един крак 3х15
3А. Тяга 4х15
3Б. Повдигане за прасец 3х15
5. Сумо клек 5х20

На обяд тичах навън, но ме наваля, и се прибрах бързо-бързо, след около 13км.

Спи ми се, Sleeping

# 542
  • Някъде по Дунава
Люба, може да направите core de force. Пак е с Джоел(и Джерико като втори треньор). Само със собствено тегло е, но пък мисля, че продължава май само месец, така че ще е приятно разнообразие.
За днес- горна част с Хедър. Още се колебая за структурата на тренировките през седмицата. Май горната част ще е най-слабо застъпена. Просто по нея има най-малко да се работи. Ако някой има любими тренировки за горна част от 15 до 30 минути, да пусне. Аз набелязах 3-4, но ми се иска да имам повече варианти.
https://youtu.be/-s4mgdTjOwI
Какви тежести  ползва Хедър във видеото? И какви са подходящи за начинаещи?
Днес отчитам Хедър Week 1 day 5 Full body circuit.

# 543
Беше писала 5 и 10 паунда под видеото(невинаги ги отбелязва), т.е. около 2,5 и 4,5 кг. За мен са ок за начинаещи. Може 2 и 4 например. Аз ползвах 3, 5, 6,5 и 8 + 10 на пудовка за едно упражнение  и ми бяха добре

# 544
  • Някъде там
Чудя се какво да си поръчам.
Дали лост за врата или пудовка, нямам пудовка(мислех да си взема една 6 или 8 кг) горите две по 7 ми идват малко тежки на някои упражнения за крака Blush

# 545
Аз отчитам 45 мин тренировка за цяло тяло с пудовка: https://youtu.be/UxfX7Z4am1Q . Правя я за втори път и съм щастлива, че този път успях да направя турското изправяне.
След тази тренировка, пусната вчера, която много ми хареса, и аз се замислих дали да не си купя най-накрая пудовка. Simple Smile))
Какво се препоръчва за първа, 8 кг ли?

# 546
Аз отчитам 45 мин тренировка за цяло тяло с пудовка: https://youtu.be/UxfX7Z4am1Q . Правя я за втори път и съм щастлива, че този път успях да направя турското изправяне.
След тази тренировка, пусната вчера, която много ми хареса, и аз се замислих дали да не си купя най-накрая пудовка. Simple Smile))
Какво се препоръчва за първа, 8 кг ли?

Наистина страхотна тренировка, ще я направя тези дни!

За пудовките - зависи за какво ще се ползва. Аз имам 6, 12 и 16 кг и ги ползвам за различни упражнения.
Сега обаче си мисля, че точно за тази тренировка нито една от тях няма да е подходяща Grinning
12  и 16 ще са ми невъзможни, а 6 вероятно ще ми е много лека. 8 би била чудесна, но нямам. Чудя се дали да не си взема. Нямам насищане на спортни покупки напоследък Grinning

# 547
Ох ....говори ми ,само за това ме държи шопинг манията....
Днес крака,Трансенд след  почти 10 часа сън Rolling Eyes заспах в 10 и станах в 7;30 (успах се ...)
Един кг съм надолу ,FOUR TO GO! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 548
Отчитам Игнайт, ден 10, горна част 40 мин amoral. Малко по-късно йога.
Чух, че се гласят да затварят София отново, и съвсем ми се скапа настроението. Ще взема да.си потърся една пудовка и аз.

# 549
  • Бургас
Отчитам, че започнах BURN на Сиднито тази седмица.
Много приятно ме изненадва, че при нейните програми нямам мускулна треска на квадрицепса, а на всякакви странични мускули и вътрешни мускулчета на бедрата. Хич не обичам да си помпам и без това едрите ми квадрицепси.

# 550
Днес две тренировки от по 30 минути с двете buddy-та на Агента - Cameron и Dark Horse.
Скрит текст:

Първата тренировка с Камерън беше лайв запис от кухнята му. Simple Smile)) Започна здраво на около 28 spm (загребвания в минута), което е и моят предпочитан ритъм в момента. С напредване на времето вдигаше темпото, последните 10 минути твърдо над 30-32 spm, което много ме изкефи. На места самият той започна да пръхти, кучето му се разлая, хаха, съвсем на финала вече беше над 35, даже 38 spm! Успях да го следвам от началото до края, не пропуснах нито едно движение... Иииии на финала той завърши с 9181 метра, а аз с 7349 метра. 🤣 Ясно, че разликата идва от силата на загребване. Образно казано, с едно движение, той мести лодката повече от мен. Обаче не е само до ръчна сила, а също и колко ще се изстреляш с краката. Дето вчера виках "тия момчета са 20-30 см по-високи от мен", днес ходих да проверя Камерън и се оказа 207 см висок, което е 40 повече от мен!!! Това е положението. Доволна съм Simple Smile))) и ще я повторя тази тренировка.
Скрит текст:

Втората тренировка беше тази. Мнооооого easy, старах се поне да наблягам на супер перфектни движения и висока експлозивност. Някъде около 6 км ми се получиха с този ритъм. Не знам дали ще я повторя, чувствам се повече себе си с повече спринт.

# 551
  • Бургас/Пз
Получих си новите тежести и вече имам с лоста 30кг. Днес с тях съм планирала крака:
4*15 клек, 4*15 сумо, 4*20 румънска тяга, 4*20 хип тръст и после продължавам със Синдито Simple Smile
За мен най-използваната пудовка е 12кг, а като ми трябва по - малко ползвам дъмбел.

# 552
  • Някъде там
Аз понеже нямам опит с тежестите, а и в предвид, че сега две седмици покрай ковид няма да тренирам си поръчах тази.

# 553
Направих си контролни снимки днес, и ги пускам, като самомотивация да се стегна с храната, че пролет иде.
Положението от тази сутрин:
За домашно ползване са, не очаквах да ги показвам. Ще изтрия по-късно.
Скрит текст:

Честити ви продобивки, Ани и Искрица, с радост да си ги ползвате!

Сутринта си направих тренировката за рамо и бицепс. Hands Muscle Отне ми 60мин. Започнах със закъснение, и нямах време за задно рамо, докривя ми, но така ми се пада. Satisfied
Довечера може би ще тичам, ако ми остане време, планирам и малко вътрешно бедро.
За утре си харесах тренировката с пудовка на Керълайн, непременно ще изпробвам.

Оправих третата снимка, пардон.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 16:24 от Dez

# 554
  • В страната на мечтите
А има ли нещо подръчно, което удачно да замести пудовката? Или поне да наподобява? И мен ме държи шопинг мания за спортни артикули, ама.... Вчера посред нощ си поръчах супер-дупер мега якия спортен сутиен на Шок Абсорбер за прилична сума, че иначе един джъмпинг джак не мога да направя като хората, и сега съм гузна...та затова пауза на покупките и търсене на адекватни заместители.

За днес планирам крака и корем, дано успея да си изпълня плана.

П. С. Ауууу, Дез, страхотна форма Heart EyesHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт