Тренировки в домашни условия - 109

• 32 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Привет!
Аз си продължавам със Сидни. Свърших и IGNITE, почнах и да я повтарям, защото ми трябва повече кардио.
Според вас след ваксина трябва ли за няколко дни да се спрат физическите упражнения? Слушах Балтов, че препоръчва за Астра Зенека да има период без натоварване, но по въпроса за РНК ваксините нищо не съм чела по темата, а днес се чипирах:smile: Пропуснах тренировката за деня, но се чудя дали утре, живот и здраве, да си я направя...
Видях ви снимките. Страхотни сте!
Чета и на Духчето историите и много й се радвам. Това са най-прекрасните емоции.

# 466
  • Враца
Аз в деня на ваксината си направих доста натоварена /за мен/ тренировка.
На следващия ден имах малко температура и болки в мускулите, чувствах се като при грип, така че не можех да тренирам. Ако бях добре, нямаше да се ограничавам.

# 467
За днес Metabolic Blast + Metabolic Blast Calorie Crush
Трън в Очите, добре дошла!
Аманда, моя мъж си сложи Астра Зенека, два дена след това не му беше никак добре, точно като при грип се чувстваше.

# 468
В събота на 6 март си направих Астра. Същата вечер правих леки упр - 15 мин. Но започнаха болки в кръста, които ме държаха 4 дни, бях робокоп. По принцип се препоръчва 2 дни без физ активност.

# 469
Благодаря ви. Няма да рискувам. Тъкмо ще ям няколко дни по-малко, защото от тренировките съм по цял ден гладна.... А днес издържах с оскъдно количество  храна.

# 470
Друго си е да имаш някой на главата да те мотивира https://www.youtube.com/watch?v=KKcf_Ogvm6w
Планк с червилата отдолу е брутално, хаха!
Скрит текст:

Вчера и днес дълго и монотонно гребане... вдигнах км на 15 с една пауза.

# 471
  • Стара Загора
Днес приключих с Боди революшън. Това е най-дългата програма, която съм правила. Накрая ми дотегна нещо. Имаше си някои хубави улражнения, имаше и  няколко, които ми се наложи да модифицирам. Като цяло съм доволна.

# 472
  • Бургас/Пз
Добре дошла Трън в очите. Пробвай да закусваш и след 1.5ч да тренираш. Аз също не мога на гладно и ми става лошо.

Днес отчитам само коремни и лицеви + 15000 крачки.

# 473
Добавям 30 Мин спининг към сутрешната тренировка за горна част.
Абе, Джери не е писала отдавна ....

# 474
  • 1st floor
Джери е с вечен бан от форума.

# 475
  • Бургас/Пз
Джери е с вечен бан от форума.
Защоооо... Как така

# 476
Напоследък много хора с бан. Тя пък за какво?

10000крачки днес и колело 30мин.

# 477
Странно. Поне тук не е писала нещо, което да изглежда в разрез с правилата.
Аз замених твърде лесната тренировка за корем от kettleworx с една, която мернах в една от руските групи и която се оказа също доста лесна. Поне имаше малко повече кардио.
https://youtu.be/05fCNM9f0ic
Трън в очите, виенето на свят може да е от ниско кръвно при смяна на позицията на тялото. При мен се е случвало инцидентно и тогава сестрата ми обясни, че се дължи на твърде голяма разлика в налягането в изправено и в легнало положение(поне аз така го разбрах). Ако е трайно, консултирай се с кардиолог.

# 478
Здравейте. Аз два дни не съм тренирала, защото се разболях и аз с детето, и съм малко отпаднала, с хрема. Нямам търпение да подновя тренировките. Ужасно ми липсват, но не се чувствам добре засега и си полягвам при всяка възможност.

Трън в очите, и аз бях непостоянно тренираща и много пъти съм започвала тренировки и след известно време съм се отказвала. Но вече тренирам месец и половина у дома и направо се пристрастих. Явно човек трябва да си намери тренировки, които да му харесват, а не да го прави само, защото трябва. Правя най-различни тренировки и така винаги ми е интересно и разнообразно - с дъмбели, с тежести за глезени, с ластик, с пудовка и със собствено тегло.

За сутрешните тренировки, и аз сутрин нямам сили и ми прималява, но скоро опитах да хапна банан малко преди тренировка и свърши чудесна работа. Но по-рядко тренирам сутрин. Обикновено го правя следобед.

Amanda.D, според мен, е добре след ваксината да се почине няколко дни. Организмът се мобилизира и започва да изработва антитела, сякаш си се заразил, така че допълнително натоварване би го затруднило. Неслучайно децата често стават поспаливи след ваксиниране.

# 479
  • Враца
Добре де, ако хапна 1 банан и след 1 час тренирам, да си остана с тази закуска до обяд, или да направя и втора закуска след тренировката? По-напред споменах, че в момента съм на 3 хранения на ден, но само с 1 банан до обяд няма да ми е никак лесно да изкарам, а ако пък след тренировка направя втора закуска, примерно към 11ч, няма да ми се обядва преди 2-3ч. следобед... Вие по колко пъти на ден се храните?

Общи условия

Активация на акаунт