Тренировки в домашни условия - 109

• 32 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Обикновенно ям по 3 пъти на ден, закуска, обяд и вечеря. Понякога следобедна закуска.

# 481
  • Бургас/Пз
Банана не го брой за хранене. След тренировката си изяж закуската.

# 482
Аз хапвам 2 пъти на ден, уикендите даже в повечето пъти пропускам и обяда. Нямам проблем да тренирам на гладно, обаче понякога в стремежа си да се опитвам да дишам правилно и ми се завива свят 🤣🤣🤣 ...за кратко

# 483
  • В страната на мечтите
Аз правих днес 50мин  горна част, но хич не съм доволна. Без подходящи гирички почти нищо не усетих и ме е яд, но няма начин в момента да инвестирам и в това Sad За утре ще мисля нещо със собствено тегло.

Иначе подкрепям мнението, че трябва да намериш правилните тренировки, за да има мотивация и хъс. Психологическият момент играе огромна роля, тренирането "по необходимост" води до далеч по-слаби резултати от тренирането с желание Sunglasses

# 484
Трън в очите - и аз имам световъртеж и установих, че не се чувствам добре като правя упражнения сутрин. Особено ако има навеждане на главата надолу, примерно downward dog йога позата, това значи цял ден да ми се вие свят и да ми е зле. Най-добре се чувствам ако правя упражнения между 4 и 7 следобед. Обикновено след работа в 5, 5:30. И аз работя вкъщи и само слизам в стаята, която е с функция “фитнес зала” Simple Smile.
Аз да попитам - тренирате ли като сте неразположени? Аз първите 2-3 дена не.

# 485
Calli, аз поне първите 2 дни не тренирам, защото имам болки и е невъзможно. Обикновено на третия ден вече се чувствам добре и си правя тренировка.

Аз имам световъртеж при всяко навеждане надолу с главата. От няколко години имам някакъв проблем с вестибуларния апарат. И пътуването с кола ми е леко неприятно вече, понякога ми се гади. Но при тренировките, които съм правила, няма такива навеждания, така че нямам проблем с това. Неприятно чувство имам само при някои упражния за корем, когато прекалено се напряга вратът. В тези случаи си придържам врата с ръце и нещата се оправят. Така успявам да напрегна и коремните мускули повече, защото ги изолирам по-добре.

# 486
Аз да попитам - тренирате ли като сте неразположени? Аз първите 2-3 дена не.

Много е индивидуално. Зависи как се чувстваш. Дните преди МЦ нямам никаква сила, буквално съм като болна, отделно нощем почти не мога да спя от болки в гърдите. След това пък първите 2- 3 дена съм с болки и въобще цялостен дискомфорт и последното, за което се сещам, е да опъна постелката. След това, обаче, съм звяр.Grinning

Джери не се ли беше появила с нов акаунт?

# 487
Мен ме бананнаха защото в една тема за майки казах, че ще пусна нова тема и в последователен пост дадох линк към нея Wink Джери пък за какво ?!

Друго нямам какво да кажа Simple Smile мечтая си за спане Simple Smile)

# 488
  • Бургас/Пз
Само първият ден от цикъла не тренирам.
Поръчахме още 10кг тежести за лоста /5 диска *2кг/ Нямам търпение да дойдат Simple Smile

# 489
Отчитам  LITE - PHA2
Определено програмата набляга на задника и раменете, точно каквото търся...но пък ми идва повече бицепса, а гърба малко...ще видя да си добавям нещо за гръб.
Днес за първи път ми се случи да ме заболи коляно, дясното, в отпад, само тогава. В края на тренировката вече мина...сигурно съм го усукала нещо без да се усетя.
По време на цикъл тренирам, то тогава ми идва най-голямата сила Smile , ама ПмС -то какво е, ужасно Unamused

# 490
Цикълът не ми се отразява на тренировките изобщо, нямам никакви неразположения, за щастие. След първото раждане се "родих" и аз.

Тази седмица ми е по-скоро почивна. След понеделничната за крака, и традиционен вторник (рамо+бицепс) в сряда почивах, имах рожденик. Birthday В четвъртък тичах, в петък почивах, дори спах следобяд. Rolling Eyes

Днес и утре задължително ще тичам, довечера долна част, но не знам дали моя, или със Сидни. Ще видя.
Храната ми от сряда до петък беше потресаваща. Осъмнах 2.5кг+, задържана вода е, но се чувствам като балон.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 11:07 от Dez

# 491
Не се чувствам добре по време на цикъл и не тренирам, минимум до 3 ден.
Напоследък ме мързи да описва тренировки.
Ето тези от вчера.
1 2 обиколки 200 спринт, 200 крос
2 обиколки 100 спринт 100 крос
1 50 на 50
1 само с ходене
Бърза 10 минутка за горна част повторена 2 пъти, с 2 малки диска.
https://m.youtube.com/watch?v=K_mwBKtfDoY
По късно след работа само с ластици
10 обиколки кросче
10х20 клек с ластик
3х100 метра ходещи напади
Добро утро с ластик 4х50
И направих много добри упражнения за корем от профила на една мацка, не успях повече от 3 серии по 10 повторения. Не знам как да пусна линк профилът е на valerya stoyanova, ще опит да ги обясня.
1 заставаме на колена и тряжва да паднем назад бавно. Звучи смешно обяснено от мен, но е кофти.
2 краката са изпънати но не докосват земята много леко са над нея, прибираме ги напред, не помня как се казваше това упражнение.
3.краката изпънати напред отново не докосват пода, ръцете са зад врат, докосваме, кракът както е изпънат, противоположно лява ръка десен крак и обратното.
Упражнение 4 мисля, че се казва plank taps.
Днес, съм нощна и мисля една балетна да направя, утре и в Понеделник ще бъдат само балетни класове и кратки тренировки за дупе.

# 492
  • София
Момичета, аз почти свърших с 80ДО. Днес ми беше 78 ден, но открих че не е цялата тренировка. Някой ако я има цялата ще съм благодарна да ми я прати. За довечера ще направя ден 79 /кардио/, за да събера над 1ч тренировки.
Най-удобно ми е да тренирам сутрин на гладно, ям ли - не мога да направя и 10 мин тренировки Simple Smile По време на МЦ си тренирам - нямам проблеми.

# 493
  • Враца
Цикълът не ми се отразява на тренировките изобщо, нямам никакви неразположения, за щастие. След първото раждане се "родих" и аз.

Завидях!
При мен стана обратното. Някога нямах нито ПМС, нито тежък цикъл. След първото раждане за първи път разбрах какво означават тези проблеми, а след второто нещата се влошиха драстично...

Благодаря ви за отговорите!
А какви постелки ползвате?Аз имам една от мемори пяна, която е мекичка и удобна за коремни преси, но когато правя планк или йога се разтяга и това е голям минус. Освен това се хлъзга. Търся си мека, но неразтеглива, и леко грапава, но не зная от къде и как трябва да изглежда. Тази я поръчах по интернет преди години от Фитнес 1, но следващата искам или да ми е препоръчана, и да знам, че не е разтеглива, ако поръчвам от нета, или да я видя на живо и да избера.

# 494
Здравей, за постелка аз ползвам вече 2 години и отгоре най - обикновена, черна от Декатлон, бях я взела за 5 лв кято нещо временно, но се оказа доста добра. Ползвала съм я вкъщи, на плажа, на стадиона, в сняг. Най вероятно има и по добри, и по скъпи но на мен тази ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт