Отговори
# 390
Фокс току-що е харесал това:
"#SenÇalKapımı yeni bölüm sona erdi ve #EdSer kiss Fire
Bölümün etiketi #kokundaaşkvar Türkiye ve Dunya gündeminde yer alarak 1,3+ milyondan fazla tweet atıldı! Fox Tv Youtube canlı yayında 100 bin kişi üstünde bir izleyiciye ulaştı..."

# 391
Аз не разбрах плана на Серкан, беше намислил тази вечеря, ама не знам с каква идея.

Когато помоли за помощ Джерен и Мелтем , отношението към Мелек, наричайки я Мелтем - някак си не ми вдъхна доверие - наведе ме на мисълта, че Еда я очаква неприятна изненада, дори си помислих, че иска да прекрати всякакви отношения с Еда, да й купи акциите... нещо такова.

Ама това, което му каза Джерен май промени планът му - тази целувка ме изненада - беше в контраст с цялото му поведение към Еда през целия епизод.

Пак на няколко момента се държа грубо с Еда, освен това показа пренебрежение към това което Еда е направила за майка му. Струва ми се странно изведнъж да е решил да даде шанс на Еда.

# 392
Дали Джерен не казала,че годежа на Еда и Денис е игра. По този начин си отмъщава на Денис.

# 393
Въобще защо му е на Серкан да организира вечеря на Еда? Аз това не разбрах и до другатаседмица няма да се изясни сигурни де. И ако ще се обяснява на Еда защо първо не разкара Селин?
Новата версия на бай Робот е странна...

Явно Еда ще търпи до край и няма да му се сърди и да заминава никъде, както на много от нас им се иска.

# 394
Целувката не ми хареса. Тип професионална е. Той я целува под носа , а не в устните !

# 395
Рекордът ни в канала на Фокс в Ютуб е :100 698

Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:05 от mi_si

# 396
  • София
Паметта я няма,ама мерака е налице.Организирана вечеря с Еда ,на Селин вика мила-това не е Серкан.Ревнувам  те,целувам те ,но за Селин ще се женя.Ще ме побъркат в тази серия.,но ще го карам на принципа ,,Не слушай какво ти говоря,гледай какви ги върша.

# 397
  • София
Явно в другия епизод ще получим отговорите на въпросите ни, момичета. Засега не го мислете. Така де - да не съдим строго сценаристите. Да видим какво са измислили и пак ще коментираме. Simple Smile Да, епизодът не беше нищо особено. Но ми хареса. Сцените с Еда и Серкан бяха хубави. Хареса ми как се джафкат, как той я ревнува, в цветарския магазин бяха много мили. Айдан и Айфер са ми скучни. Енгин и Пъръл - също. Ердем този път ми беше смешен. Мело и Ферит започнах много да ги харесвам. Интересно ми е какво ще става с Дениз и Селин, както и накъде ще отиде образът на Джерен. От 1 до 10 давам 5 на серията. Нещо средно е. Бих я определила като серия пълнеж за сериала. Като цяло деля епизодите на сериалите на 4 вида - силни, преходни (демек има нужда от въпросния епизод, ‘щото води някакви събития след себе си), слаби и пълнеж. Ние слаби досега не сме имали. Поне аз не се сещам. Wink

# 398
Как се беше разбързал Серкан и направо пристъпи към целувката

# 399
  • Плевен / София
Аз не разбрах плана на Серкан, беше намислил тази вечеря, ама не знам с каква идея.

Когато помоли за помощ Джерен и Мелтем , отношението към Мелек, наричайки я Мелтем - някак си не ми вдъхна доверие - наведе ме на мисълта, че Еда я очаква неприятна изненада, дори си помислих, че иска да прекрати всякакви отношения с Еда, да й купи акциите... нещо такова.

Ама това, което му каза Джерен май промени планът му - тази целувка ме изненада - беше в контраст с цялото му поведение към Еда през целия епизод.

Пак на няколко момента се държа грубо с Еда, освен това показа пренебрежение към това което Еда е направила за майка му. Струва ми се странно изведнъж да е решил да даде шанс на Еда.
И на мен не ми харесва как действа Серкан.....

# 400

С гугъл "Да кажем, че любовта е втората стъпка". Не знам дали точно така се превежда. Ама коя е първата стъпка?

# 401
Пак имах много хубави усещания за епизода,а на среща нищо.
Емотиконите които пуснаха въобще не отговаряха на епизода.
Много сърца,а малко любов имаше.Не му хареса епизода.
Нещата не вървят на добре.
Лека нощ.

Лека нощ

# 402
Серкан не се държа добре, но ми си струва че беше нарочно за да дразни Еда и тя му отвръщаше подобаващо. Направо се забавляваха да се дразнят и заяждат

# 403
Аз също мисля, че се държаха така, за да се провокират един друг, защото и Еда не му оставаше длъжна 😀

# 404
Да идва вече фрага. Много го бавят. Тц ..

Общи условия

Активация на акаунт