Отговори
# 435
  • Плевен / София
Гости, всъщност само онлан гледането понякога оставя леко грешни усещания /дори и за мен дето разбирам всичко, ама понякога изтървававм нещо, което го забелязвам после и понякога променя цялото ми мнение...
Ха ха...Серкан е разбарл истината и ще си играе с Еда, докато си я връща обратно в живота...
Отивам да превеждам фрага, докато Али го пусне със субтитри
може...но трябва това, което съм видяла да ме човърка да погледна отново...Както е при ДЕК...Тук го няма....Не искам да гледам как Серкан мачка Еда...Тя му отговаряла..Тя се бори за любовта си...Той с кого и за какво се бори....Да не бъде наранен...И затова наранява....Не искам да си спомня....Щом не се доверява на сърцето...щом има "хвърчащи" видения....Ми спри се....Той и на майка си невярва, аз искам да повярва на Еда...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:35 от gostenka68

# 436
Фрагът с бг субтитри Hug
 https://ok.ru/video/2163726748172

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:40 от ally.yor

# 437
"Еда: /мисли/: Не е , умирам от любов.Преди да те намеря, искам да те търся.Преди да те обичам искам да те разбера.Искам не да приключа живота си с теб а всеки ден да го започвам отначало.
Серкан: Това не е омраза
Еда7 Отдавна те забравих.
Серкан: Ааа
Еда7 Когато ти се отказа от мен и аз се отказах от теб.
Еда/мисли/: Лъжа те.Никога не съм се отказвала от теб.
Еда: А и за да мразя, трябва да обичам.
Серкан:А ха
Еда: Вече не те обичам.
Еда/мисли/: Обичам те толкова много, че ще  стигне и за теб и за мен.Стига само да хванеш ръката ми. "

А аз обичам човекът, който е сложил тези думи да излезнат от устата на Еда, дори и само мисловно...

# 438
Благодаря за компанията,момичета!Алекс,специални благорадности и на теб!💖
Няма да правя рязбори,само ще кажа,че на превода ще си пусна само сцените на ЕдСер.
Спокойна вечер и не хабете много нерви...

# 439
Цитат
Какво става с плика?
Защо Серкан организира вечеря?
Какво го накара да я целуне?
Какво му каза Джерен?
Как Селин разбра къде отива Серкан?
Сякаш плика със снимките беше вече отворен, за това и тя гледаше така

От това, което аз разбрах:
На първия въпрос - във фрагмента се видя.
На втория - мисля, че това, което каза на Селин при отказа: "Трябва да си изясня нещо" (нали аромата на любовта го пере).
На третия - Джерен няма какво друго да му каже, освен че Еда играе на любов с Дениз. (което прибави към мотивите му за директната целувка)
На четвъртия - най-логично е след като беше отрязана за пореден път, Селин да го е проследила.
А на последния - не знам защо но този плик ми се стори отворен преди това, но може и да греша.

# 440
  • София
Алекс, благодаря за преведения фраг и разговор между нашите. ❤ Обаче и Еда е много смела в думите. Всичко, което му каза, действа отблъскващо. Така де... ако аз чуя такива думи от човека, с когото имам минало, което не помня, но в когото започвам да се влюбвам отново... никак няма да ми подействат окуражаващо тези приказки. Тъкмо обратното. И отново ще включа режим “робот” а.к.а “гъз”. Wink

# 441
Алекс и Али, благодаря за преводите, момичета!❤
И аз се наслаждавам на онлайн гледането, но повече заради това, че тук си обсъждаме, всяка дава предположения и размисли, разсейвам се или се замечтавам по Керем и Ханде и не обръщам внимание на детайлите. За това в неделя, след като детето заспи и свърша работа, сядам и гледам епизода с английски субтитри, правя си изводи, паралели, по-задълбочени анализи, някои неща дори си ги записвам, ако го смятам за много важно. След като го изгледам без прекъсвания и реклами, чак тогава си позволявам да направя анализ - чаршаф (на Налбантова любимите).  Просто сега има много емоции в мен, объркана съм, радостна съм, нетърпелива съм, а до утре всичко ще се е успокоило и ще мога да се съсредоточа.

# 442
Сценаристите знаят, че сме събрали и на тях и на Серкан и затова ще ни дадат как яде бой от Еда

# 443
Сценаристите знаят, че сме събрали и на тях и на Серкан и затова ще ни дадат как яде бой от Еда
Само дето не са разбрали, че срещу Еда трябва да е пилешко джопанче с картофи 😏

# 444
Ако целувката е мечта, вероятно този път ще е на Серкан, на който много му се иска, но ще играе игрички да предизвиква Еда. Иначе нямам обяснение как така от нищото, и то докато е още със Сссселин, я целуна.

# 445
  • София
Това днес беше епизодът на въпросителните.
Какво става с плика?
Защо Серкан организира вечеря?
Какво го накара да я целуне?
Какво му каза Джерен?
Как Селин разбра къде отива Серкан?
Сякаш плика със снимките беше вече отворен, за това и тя гледаше така

Магийка, след епизода и трейлъра (с преводите им благодарение на (Алекс и Али, прекрасни сте!) имаме отговорите на два от поставените от теб въпроси:
Какво става с плика? - отвори го Селин, но наистина изглеждаше като отварян вече плика;
Какво му каза Джерен? - очевидно не му е казала за договорката между Еда и Дениз, защото колебанията на Серкан дали техните отношения са истина или игра продължават в следващия епизод.

Спокойни сънища, прекрасни! Nature First Quarter Moon With Face

# 446
  • Плевен / София
Благодаря за коментарите и компанията......Анализите оставям на по търпеливите...Аз вече не съм.....Аз приключих...
Лека нощ....

# 447
Тези целувки май са в нашата фантазия. Сигурно ние си ги измисляме. Вече това започвам да си мисля. Joy
Алекс и Али, благодаря ви за превода на фрага и видеото със субтитри и Алекс, благодаря и за тази сърцераздирателна сцена между Серкан и Еда. Hug
Чета я вече няколко пъти и мислите на Еда са толкова красиви, но и тъжни. Страда и никой не осъзнава колко точно, защото тя създава впечатление, че не е наранена.
Дениз пък хич няма намерение да се отказва от нея. Забърка се и тя доста яко.
Прекрасни момичета, много се радвам, че ви открих и ви благодаря за мненията, разсъжденията и компанията. Hug

# 448
Сега видях предположенията ви, че тази целувка може изобщо да не се е случила наистина, тоест пак да е в нечии фантазии(предвид цялата ситуация,която видяхме си изглежда логично да не я имало). Ами ако е така наистина много са закъсали сценаристите в опити да угодят хем на феновете, като уж ни дават трохички от това което искаме, хем на продуцентите, като им осигуряват драмата, която смятат, че им е нужна за рейтинги. Ако това са фантазии, единствено може да са на Серкан. Аз не искам повече да ги слагат в мислите на Еда. Не че ги няма там, просто няма да им го простя този път.
Алекс, Али, Миси, благодаря за преводите.

Между другото сега се сетих, и някой беше коментирал напред, в началото на епизода направо ми се стори, че Селин флиртува с Дениз. Гласи се за него, леко нервничи. Може да излезе заек по някое време и там. Само че и тя като Джерен може да се озлоби още повече към Еда, защото заради нея ще бъде отхвърлена отново и от друг мъж. Дано бъде отхвърлена и от двамата де. А Джерен трябва да каже на Еда за чувствата на Дениз. Иначе онзи е опасен вече. Видяхме, че и него го пере сачмата.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:59 от blue`

# 449
Алекс и Али благодаря ви са преводите!

Общи условия

Активация на акаунт