Отговори
# 510
Бърборанка , сега се загледах внимателно. Права си за забележката, не знам защо ми се е сторило, че я целува професионално.

Как би изглеждал Керем, ако остане твърд в намерението си да не се подстригва. Фотомонтажи от фенове.

# 511
  • Кърджали

Nalbantova, три пъти върнах да чуя дали нямаше едно бивша преди любимата ти, но този път нямаше.Селин в гнева си допусна грешак, която си беше истина Simple Smile Щото след това се скъса да повтаря бившата ти любима, бившата ти... Но сама не се усеща че в момента с истериите си прави нещата между Серкан и Еда наистина да са били сериозни, а не както в Словения ги омаловажаваше пред него - тя те използваше, пък ти  и се вързваше. Пък сега какво, истерясва всеки път като ги види заедно. Че и щяла да си взеем каквото и се полага. В това  последното може да е сигуран, но то нямада е Серкан Болат
Баси и мъжа бил бе, не могат да си го поделят ....

# 512
  • София
"Селин: Няма да се успокоя, Серкан- Днес е рождения ми ден и аз трябваше щастлива да разрежа тортата си .Не трябваше да те намирам тук с любимата ти ."

Ами с кой друг да го намериш бе, Селинке? Някоя мечка ли да е прегърнал или плюшено зайче? Пък и кой я кара да ходи да ги търси. Да си режв тортата, да си пее сама песничка, да си пляска сама, после пак сама да се оцапа малко с тортата. Едно-две селфита да качи в интернет, че й е супер забавно и готово.
Ама каква е шматчица, сама му казва, че Еда е любимата му 🥳🥳🥳 Дано продължава в същия дух.
Аз не мога да й се начудя на акъла на тази фльорца. Какви претенции има, след като много добре знае, че Серкан и Еда са сгодени и бяха на прага на сватба. Ако Серкан не помни има достатъчно много хора, които прекрасно помнят. И сега ще ми играе на обидена. То бива нахалство, ама нейното минава всякакви граници. Ако има някой, който може да претендира и да се сърди, това е Еда. Точно Селин е тази, която открадна нейния любим, а сега се прави на жертва.
----------------------------------------------------------------------------
Нещо ново и доста интересно мнение от em_turk1

"Сега това е новината!  Спомняте ли си как Серкан получи спомен при изповед? Той ще запомни цялото нещо и до края на епизода ще признае на Еда, точно както направи първия път. И ето защо, те са фиксирали епизода на 6 март".

Наистина от този епизод ще започне тоталния обрат в дейстието. Дали пък ето тези крошета на Еда в главата на Серкан няма да подействат за бързото му отрезвяване. Не случайно и Ханде е качила в сторито си точно този момент. Горкичкият Керем, какво ли е изтърпял. Както сам си признава, колко силно може да удря Ханде...

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 14:20 от БлагаВест

# 513

Еволюцията на една кокошка с годините... За 15години е покачила кг си с около 47. Боже и кокошките не са това, което бяха.
Бро, ти ме подтикна, да знаеш!!!

Алекс, аз за това съм и толкова радостна, че точно Селин му ги казва тези думи. Тази, която плюеше по Еда и манипулациите й, ще вземе да му отяори очите на Серкан. Само да не му изскочат като се случи това 😏

# 514
"Селин: Няма да се успокоя, Серкан- Днес е рождения ми ден и аз трябваше щастлива да разрежа тортата си .Не трябваше да те намирам тук с любимата ти ."

Ами с кой друг да го намериш бе, Селинке? Някоя мечка ли да е прегърнал или плюшено зайче? Пък и кой я кара да ходи да ги търси. Да си режв тортата, да си пее сама песничка, да си пляска сама, после пак сама да се оцапа малко с тортата. Едно-две селфита да качи в интернет, че й е супер забавно и готово.
Ама каква е шматчица, сама му казва, че Еда е любимата му 🥳🥳🥳 Дано продължава в същия дух.
Аз не мога да й се начудя на акъла на тази фльорца. Какви претенции има, след като много добре знае, че Серкан и Еда са сгодени и бяха на прага на сватба. Ако Серкан не помни има достатъчно много хора, които прекрасно помнят. И сега ще ми играе на обидена. То бива нахалство, ама нейното минава всякакви граници. Ако има някой, който може да претендира и да се сърди, това е Еда. Точно Селин е тази, която открадна нейния любим, а сега се прави на жертва.
Линде, "Гузен негонен бяга" и "Нападението е най-добрата защита". Тя знае истината, знае че Серкан обичаше Еда много, но егото й не го понася. И понеже сега Серкан не помни тя се възползва. Само че докато се възползва е и на тръни, защото е наясно, че тази близост между Еда и Серкан може да отключи спомените му. Затова и използва чувството за вина на Серкан и така преигра в хижата, за да го държи по-близо до себе си. Това е гаден, лош човек.
Аз пък още повече й се подразних на кокошката, когато Серкан и даде акциите и тя каза, че не ги приема. На въпроса на Серкан Какво значи "Не ги приемаш?" онази гадина каза "Моля да не ме бъркате с някой друг" и погледна Еда. Тази гад продължава съвсем умишлено да намеква на Серкан, че Еда е златотърсачка и се е стремила към парите и акциите от компанията му. Нямам нерви вече да чакам кога и как ще я накажат за всичко. Дано да е скоро и да е подобаващо, и с лихвите. Мога да кажа, че в момента с повече нетърпение чакам възмездието на Селин. И на Дениз. Но за него ще преживея ако просто Еда го изтрие от живота си и го прати да пътешества на @@@@ си . Виж Селината искам да й разкажат играта по всички фронтове. Публично, в бизнеса, пред приятелите, навсякъде. Много съм лоша.

Налбантова, JoyJoyJoy
Освен за севгилито тя в още един момент направи грешка. Серкан от моментното объркване и чувство за вина вероятно не регистира изцепката в хижата, но на по-късен етап може да се сети за нея. Но при катастрофата Селин реагира много остро и рязко на въпроса на Еда има ли нужда от нещо. Серкан това го регистира и според мен ще си поставя въпроси тепърва за кокошката. Само дето аз вече Неам нерви, както се пееше в една песен.

# 515
Каква амнезия има С.Б та само последната година уж не помнел,но би трябвало да помни всичко до тази година,но и тук се губи....казват,че при такава лека амнезия,щом видиш любим човек /дете,съпруга,майка,баща,любима и т.н. /се оправяш,а тук тоя нашенкия тцъ нема оправия...значи според мен няма амнезия ,а Алцхаймер /Склероза....в един друг сериал главния герой 2 две години на мъчения ..го направиха да забрави кой е ,абе майчиното си мляко забрави,но в един епизод само ,като видя близки и детето си си спомни веднага кой е....а тук само пълнежи и едно и също...развитие никакво....

# 516
  • Кърджали

Eда: Сириус, остави! Сириус остави това.Момче, това не са твои играчки.Момче, ще го донесеш ли?
(Серкан си спомня
Постоянно си в главата ми.Във всяка една моя мисъл си.Превзе ума ми. Превзе живота ми. На мен ми писна)

Еда: И ти полудя вече.Заприлича на баща си.Всеки почва да прилича на Серкан.
Серкан: Какво става, момчето ми.Какво правиш?
Еда: Приличате на него всички. Здравей!
Серкан: Значи съм полудял?Така ли?
Еда: Не е ли?
Серкан: Не е, Еда. Всичко си помня много добре. С изключение на последната една година.
Еда: Заради тази последна година ти пак се върна в каменната ера.А така хубаво беше преминал през Ренесарса, Реформацията…Беше се просветлил.
Серкан: Аха, разбирам…Всичко това е било благодарение на теб.Сега като те няма в паметта ми и всичко отиде на боклука, така ли?
Еда: Аааа, чудо.Наистина е чудо, спомняш си. Помниш че всичко е било благодарение на мен.
Серкан: Смешно ли е
Еда: Да
Серкан: Не се смея.
Еда: Нормално. Ти и да се смееш се научи с мен, затова нормално да го забравиш.Както забрави мен.Ела насам.Ела, ела…Ела де
Серкан: Дойдох
Еда: Така.Малко от тук, малко и от тук.Какво стана, засмя се.Можел си да се смееш
Серкан: Не
Еда7 Малко от тук, малко от тук…дръпни..Хубаво е всъщност, и ти отива. Опитай пак.Застани така.Изобщо ли? Никаква надежда ли няма?Но да знаеш, че ти отиваше.Тогава хубаво се смееше.Ти защо дойде
Серкан: Затъжих се за Сириус.
Еда: Добре.Тогава поиграй малко с него.Щом няма да се смееш, поне го забавлявай.Аз си имам работа

Еди коя си, без да съм лекар, но нали ми е почти мания, смятам че много добре пресъздават амнезията му. Никъде не еказано че като види човека ще си го спомни и нито че ще си върне паметта само защото са му разказали какво се е случило.

# 517

Eда: Сириус, остави! Сириус остави това.Момче, това не са твои играчки.Момче, ще го донесеш ли?
(Серкан си спомня
Постоянно си в главата ми.Във всяка една моя мисъл си.Превзе ума ми. Превзе живота ми. На мен ми писна)

Еда: И ти полудя вече.Заприлича на баща си.Всеки почва да прилича на Серкан.
Серкан: Какво става, момчето ми.Какво правиш?
Еда: Приличате на него всички. Здравей!
Серкан: Значи съм полудял?Така ли?
Еда: Не е ли?
Серкан: Не е, Еда. Всичко си помня много добре. С изключение на последната една година.
Еда: Заради тази последна година ти пак се върна в каменната ера.А така хубаво беше преминал през Ренесарса, Реформацията…Беше се просветлил.
Серкан: Аха, разбирам…Всичко това е било благодарение на теб.Сега като те няма в паметта ми и всичко отиде на боклука, така ли?
Еда: Аааа, чудо.Наистина е чудо, спомняш си. Помниш че всичко е било благодарение на мен.
Серкан: Смешно ли е
Еда: Да
Серкан: Не се смея.
Еда: Нормално. Ти и да се смееш се научи с мен, затова нормално да го забравиш.Както забрави мен.Ела насам.Ела, ела…Ела де
Серкан: Дойдох
Еда: Така.Малко от тук, малко и от тук.Какво стана, засмя се.Можел си да се смееш
Серкан: Не
Еда7 Малко от тук, малко от тук…дръпни..Хубаво е всъщност, и ти отива. Опитай пак.Застани така.Изобщо ли? Никаква надежда ли няма?Но да знаеш, че ти отиваше.Тогава хубаво се смееше.Ти защо дойде
Серкан: Затъжих се за Сириус.
Еда: Добре.Тогава поиграй малко с него.Щом няма да се смееш, поне го забавлявай.Аз си имам работа

Еди коя си, без да съм лекар, но нали ми е почти мания, смятам че много добре пресъздават амнезията му. Никъде не еказано че като види човека ще си го спомни и нито че ще си върне паметта само защото са му разказали какво се е случило.
===========================
Казано е казано дори и написано в дебели книги ,но няма да споря с вас и без това няма смисъл.....

# 518
  • София
Блу още малко издръж джанъм. На финала сме. Толкова си изчакала, та не си заслужава да не дочакаш отмъщението. Тъкмо, както сме й набрали, така хубаво ще се изкефиме на това, което очаква Селинката. Само заради това си заслужава гледането.

Еди коя си, нали знаеш, че сценаристите не са много наясно с медицината. Те надали са чели тези дебели книги. Затова са ги забъркали тези каши. Ама карай да върви. Все пак това е игрален, а не документален филм.

# 519
  • София
Хайде да внеса малко от моята доза позитивизъм. 🤘🏼Нали гледах фрага няколко пъти. Поне сто от тези 1.7 млн гледания до момента са мои. 😅 Та... ето това виждам аз от целия фраг:

Добре оформените мускули на ръцете на Керем + стиснатата мъжка челюст. Ама че секси е така. 😍🤤

И нещо красиво от една блогърка, фен на сериала:

Пожар са нашите. Пожар!!! 🔥🔥🔥

# 520
Блу още малко издръж джанъм. На финала сме. Толкова си изчакала, та не си заслужава да не дочакаш отмъщението. Тъкмо, както сме й набрали, така хубаво ще се изкефиме на това, което очаква Селинката. Само заради това си заслужава гледането.
Линде, чинно си чакам аз, няма да се откажа. Ще се изям с парцалите ако не видя как я наказват кокоша и как се събират сладурите ми. Но се нервирам повече на страничния пълнеж така, поне на живото предаване. После си ги цъкам с мишката да не ме дразнят много.
БРО, те тези два милиона гледания да не мислиш, че от друго са дошли. То само това стига да седне човек в събота да гледа Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesHug

# 521
  • София
Хайдееее, Серкан даде на късо. Трябва спешно да му сменят платките.
https://www.instagram.com/p/CLxMQsRluTe/

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 17:56 от БлагаВест

# 522
  • София
И Еда е объркана. И тя вече не знае какво да очаква от сценаристите занапред.

Мислех си за Фифи. Такива неща се случват в реалния живот, за съжаление. Аз също неведнъж съм сменяла местонахожданието си. Така че ми се е случвало да оставям приятели, но истинското приятелство оцелява отвъд границите. Може да не се виждате и чувате всеки ден като преди, но има ли желание, има и начин. Та се надявам, за сватбата на Серкан и Еда Фифи да се прибере. Тоест да се появи в този епизод. Защо не и със севгили под ръка. Това би било нормално и съвсем достоверно развитие, а и ми се иска да завършим, както започнахме - с четирите сезона и тяхното истинско приятелство въпреки всичко. ❤

# 523
  • София
Днес съм решила да показвам повече хубавите и интересни моменти от снощният епизод.
Например, като този, в който Серкан беше тотално шашардисан от необичайната промяна в цвета на чашата. Даже за по-сигурно я смени. Явно точно този момент не си спомня. Не си спомня, че тя му е подарена от Еда и има своята символика.

# 524
Каква е тази приказака за костенурката, заека и вещицата? Някой знае ли я? В крайна сметка хубавото е, че костенурката печели, а Серкан оприличи Еда с костенурка.

Аз се подразних пак на Серкан, който все още мисли, че Еда е манипулаторка, която е използвала слабостите му. Не вярва на думите на никой, дори и на майка си не вярва.

А Селин, колко е доволна от това, че ги намери да спят невинно в колибата. Веднага използва случката в своя полза.

Изкара се жертва; вмени чувство на вина у Серкан; после направи цирка с акциите - тя не била като други, не искала акциите му;
Продължава с манипулациите и ме ядосва че използва това, че Серкан е дълбоко в себе си добър човек, който не иска да нарани никого. Селин знае, че Серкан не иска да я нарани и използва това срещу него.

А Серкан горкият не иска да повярва на спомените си, не може да повярва на това което си спомня и предпочита да мисли, че съзнанието му си прави майтап с него, че няма как тези неща да са се случили наистина...

Но планът на Селин върви засега успешно.
Дано скоро Серкан се осъзнае.

Ама с това отричане на миналото вреди само на себе си.

Сравнението, че Селин е като акула, която засега само обикаля около жертвата ми хареса. Т.е. пак намекват, че предстои да видим някакъв ход от страна на Селин.

Джерен изглеждаше много тъжна, когато Ферит я намери.
Чудя се за Дениз ли плачеше, или за това , че е предала Еда.

Общи условия

Активация на акаунт