Отговори
# 555
Алекс, аз също си мисля, че не е в стила на Ферит да действа задкулисно. Той е открит и предпочита да казва в лице нещата. Но като се замислих Серкан си е върнал доста от настройките от преди година и тогава отношението му към Ферит не беше много добро. И в сцената с прехвърлянето на акциите на Селин, Ферит подкрепи Еда, че е било нужно Серкан поне да ги уведоми, но Серкан го отряза и него. Може ако наистина той е източник на тези снимки да иска непредубеното внимание на Серкан. Иначе Серкан може с лека ръка да ги отхвърли без да ги отрази, само защото ще реши, че някой иска да го манипулира отново, нали С все това му повтаря.

# 556
  • Кърджали
Блу, има логика в това.
Определено си мисля че е вътрешен човек. Не знам, може би заради цяката мистериозност, то не бяха ръкавици, пликове.
Ферит може вече да е преживял Селин (определено не иска да си я връшш, но в името на доброто старо време не иска и да пострада. А ако продължи с тазк си игра Селин, накрая много миже да пострада. Не че ще я съжаля.

# 557
Аз не бих се хващала за почерка, защото вероятно е на някой работник от екипа, който отговаря за реквизита Kissing Smiling Eyes

По същият начин и с плика ми е малко съмнително, че са обърнали толкова внимание, докато са снимали n-пъти сцените - кога е затворен, кога е отворен...

Може и да не съм права, разбира се, но предпочитам да не се навивам предварително Sunglasses Пък дано ни изненадат положително Heart

# 558
  • София
Сторито на Ханде от преди малко > https://instagram.com/stories/handemiyy/2519244562145287937?utm_ … shid=ba2tcq54ooi6

Широко ме усмихнаха. Толкова са красиви! 😍

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:17 от Бърборанка с розови очила

# 559
Здравейте,момичета! Пак сте изписали големи фермани, което е радост за душата де...
Снощи не успях да благодаря на Алекс,Али, Миси за преводите, а на вас за компанията.
Гледам почерка на Ферит, той да е изпратил снимките  чрез поставено лице,защото човекът с ръкавиците няма да е той. Защо ще му е написан на листчето адреса,би трябвало да го знае.Знаем го, че каквото има да каже го казва,но я си спомнете момента с  Каан как беше изнуден да премълчи за снимката. Така че , за да защити някого ( може би Джерен в случая) и на него му се налага да бъде различен.Е, това мисля аз, в събота ще разберем истината..
  Днес някъде четох, което вероятно са фенски измислици, че плика, който Селин отваря е със снимка от целувката на Еда и Серкан..

# 560
Ето ги нашите:
https://twitter.com/i/status/1366097466400133127

Wink

От Туитър: - с Гугъл преводач
"От известен турски журналист, поискал да запази анонимност:
"Най-забавното и интересно в случая е, че сериалите който са пред финализиране в канала на ФОКС са SonYaz, Masumiyet и Baraj. Един от трите ще изгори. А сериалът с най-ниски показатели в Dizilah изобщо не е застрашен. И дори са им дали неофициално пълен картбланш. То бива лансиране, но в досегашната история на канала такова нещо е нямало. Явно съвсем скоро измерването чрез системите на Dizilah ще останат в миналото и Sençalkapımı ще постави други критерии в измерването на рейтинговата система в Турция. Международните фенове на турските сериали трябва да са доволни, промяната започна.... "

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:33 от mi_si

# 561
  • София
Бърборанка, освен Ханде в сторито си и Керем е качил това видео. Това някакво парти ли е?
Снимат си се нашите, ей така по приятелски.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2519262230223212051/

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:28 от БлагаВест

# 562
БлагаВест, снимат някъде, където пак ще има "коктейл"...
Какво правиш?
SENCE - не е ли "Според теб?"...
Ако вярно е така, ще отговоря аз - според мен се сваляте като 16годишни, но продължавайте в същия дух!
mi_si, аз казах ли ти, че са тихи и БРО ще си свърши работата 😏😏😏
Вярно, не е лайв, но е повече от нищо, а и скоро не ги бяхме виждали пак да се заиграват така, малки мушмороци такива 🥳

# 563
Налбантова, тя БРО е опасна работа ... Hug
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564
  • София
Това е почеркът на Ферит

Гости, честит нов аватар Hug
Ново от сета:

mi_si, страхотна си! Искрено ти благодаря, че се измъчих в опити да си спомня на кого е този почерк, бях сигурна само в това, че съм го виждала в сериала! А от кой епизод е снимката с почерка на Ферит?
https://www.youtube.com/watch?v=TDOUEijxAJk

След 1:41:08

mi_si , още веднъж благодаря! Съвсем я бях забравила тази сцена с букета, поднесен от Ферит на Джерен! Ами то как няма да я забравя, Еда и Серкан ми взеха акъла, особено последните епизоди!

# 565
  • София
Dizilah успяха да ме подразнят - като пост са качили клипчето от сторито на Ханде с Керем и са написали: “Тези двамата винаги ще имат специално място в нашите сърца.” Всички пишат в коментарите, че звучи като сбогуване. Ама чакайте малко! Сериалът още не е свършил, а Керем и Ханде са живи и здрави и очевидно се забавляват заедно, какви са тези задушевни постове, все едно сме в траур. Аман!

mi_si, sis, още нищо не сте видели. Това е само за подгряване. 😜

# 566
Ами ... и онази колективната снимка навява подобни мисли, Бърборанке. Thinking

# 567
mi_si, sis, още нищо не сте видели. Това е само за подгряване. 😜
Не смей да казваш, че ще ни покажат и остатъка от вечерта, защото не съм сигурна колко ще понеса, уважаема госпо'ице 🙄 Някои органи не са ни за един ден.
Нищо, че съм й сърдита на тази Бамби, но ме кефи.

# 568
  • София
Коя?? От годежа ли?
Ами ... и онази колективната снимка навява подобни мисли, Бърборанке. Thinking

# 569

Общи условия

Активация на акаунт