Отговори
# 570
  • София
Тази хич не ми е колективна и не ми навява такива помисли. Че те половината каст са само на нея и липсват тамън най-важните хора. Стига сме говорили за финал. Да не дърпаме дявола за опашката. Wink

# 571
  • София
Какъв финал? В момента сигурно снимат 35 епизод, а може и 36 да са започнали. Наш Серкан тепърва трябва да си спомня много неща. Докато стигне до онази сцена с библиотеката, а после отново къна-вечер, ергенско парти и сватба. След сватбата трябва и чоджуци да се правят, да се раждат, абе има си още работа.

# 572
  • София
Какъв финал? В момента сигурно снимат 35 епизод, а може и 36 да са започнали. Наш Серкан тепърва трябва да си спомня много неща. Докато стигне до онази сцена с библиотеката, а после отново къна-вечер, ергенско парти и сватба. След сватбата трябва и чоджуци да се правят, да се раждат, абе има си още работа.

Ето, заради нашата тема, в която все пишете сцена с библиотеката ни глобяват сериала! Момичета, не така моля! В библиотеката се чете/учи, какви са тези сцени дето ги показвате в библиотеката? Това не беше ли спалнята на Серкан? Нали знаете, че турското СЕМ следи нашата тема, може и от преводач да нямат нужда, ако са ангажирали някой с български език! Ще отнесе още някоя глоба сериала! Sunglasses

Опитвам се да внеса малко хумор, че нещо по-минорно и от мен звучите в последните часове! Може да са се изгубили някъде из дебрите на нашия сериал сценаристите, но ние още искаме да гледаме Еда Йълдъз и Серкан Болат!  Gift Heart

# 573
  • София

Ето, заради нашата тема, в която все пишете сцена с библиотеката ни глобяват сериала! Момичета, не така моля! В библиотеката се чете/учи, какви са тези сцени дето ги показвате в библиотеката? Това не беше ли спалнята на Серкан? Нали знаете, че турското СЕМ следи нашата тема, може и от преводач да нямат нужда, ако са ангажирали някой с български език! Ще отнесе още някоя глоба сериала! Sunglasses

Опитвам се да внеса малко хумор, че нещо по-минорно и от мен звучите в последните часове! Може да са се изгубили някъде из дебрите на нашия сериал сценаристите, но ние още искаме да гледаме Еда Йълдъз и Серкан Болат!  Gift Heart
Тъй де ,точно това имах предвид. Да ходят в библиотеката и да четат книги, а не да се блъскат в нея като гламави.

Mi_si  Много ме зарадва това което си качила. Хайде дано да е истина. Крайно време е да си сменят системата на отчитане на рейтинга, защото вече са много смешни. Този уж много рейтингов сериал "Северна звезда" в социалните медии е с 11 хиляди, а нашият с 1,6 милиона.  Тръгнали да се мерят.

Цитат
"От известен турски журналист, поискал да запази анонимност:
"Най-забавното и интересно в случая е, че сериалите който са пред финализиране в канала на ФОКС са SonYaz, Masumiyet и Baraj. Един от трите ще изгори. А сериалът с най-ниски показатели в Dizilah изобщо не е застрашен. И дори са им дали неофициално пълен картбланш. То бива лансиране, но в досегашната история на канала такова нещо е нямало. Явно съвсем скоро измерването чрез системите на Dizilah ще останат в миналото и Sençalkapımı ще постави други критерии в измерването на рейтинговата система в Турция. Международните фенове на турските сериали трябва да са доволни, промяната започна.... "

# 574
Гледах 32 епизод с бг субтитри. Действително си го бива повече от 33 на пръв поглед. Добре е да се изгледа и 33 с бг субтитри.
Благодаря на момичетата за превода на 32 епизод!
Ще чакам втория фраг с нетърпение, както и поредната събота.
Мисля си, дали ни показват всички спомени на Серкан. Може би си спомня повече от това което гледаме. Дали и той не играе игра?
Просто размисли.
Лека вечер и спорна седмица!

# 575
Здравейте момичета!
Да си кажа и аз мнението за епизода вчера!
🌼За Серкан и Еда - не мога да му се ядосвам, както когато се появи със Селин под ръка. Не намирам отношението му спрямо Еда чак толкова неприемливо. Може би защото тя не му остава длъжна! На моменти даже не я разбирам! Той я пита нещо, тя сети се сам! Ами ако можеше да се сети, сигурно щеше да го направи! 🙄И с този Дениз, не я разбирам, какво ревност иска да предизвика? Вместо да е мила и обичлива към Серкан в някой моменти, когато го види, че омеква, тя точно тогава яхва метлата! Изглежда като, че не иска да си го върне, а да докаже че той е длъжен да се спомни! Ми той може никога да не си спомни, но може да се влюби пак в нея и да са щастливи цял един живот! ❤️❤️❤️А тя сякаш не му дава този шанс. Сега да не ме нападнете, но Серкан си беше "ръб" още първия път, като се влюби в него и тя все пак го обикна такъв "ръбат" 🥰
Това, което най ми хареса беше сцената между Еда и Серкан в кафето на офиса! 💖❤️💖. Нещо не разбрах от думите, но не беше и нужно! Всичко в мен се преобърна и отново се влюбих в тези двамата! Затова го обичам този сериал, заради обичта в погледите им и вълшебството, което ни карат да изживяваме всеки път! 🥰Докато има такива сцени аз ще го гледам! ❤️

🏵️За Дениз не одобрявам как крещеше на Джерен, а ако Еда на него му отговори, че няма чувства към него как ще се почувства?
🌸Джерен - не ми хареса, че се държеше грубо с Ферит, а после да я утешава. Струва ми се, че ако Ферит разбере за Дениз ще я остави както остави  Селин! И ще е прав, той да не е емоционална изтривалка! Като не става, с който искат и хайде при Ферит! 🙄
💮За Сашо-как така даже полицията го търси, а той си седи в ресторанта? 🤔
И голям лИбовник излезе! Ей, това младите Серкан и Дениз нищо не са! Годениците си даже не целуват, камо ли нещо друго, а виж го Казанова не мой се спре 😁😜
🌺За Пъръл - момичета (дето нямате деца) да не се уплашите, няма такова нещо с хормоните! Тя Пъръл доста преигра, както и Сейфи, сигурно и него хормони някакви го тресат😁🤔
🌼За Айдан и Айфер- тез жени деца нямат ли си, да се поинтересуват малко от тях. Едното едва се спаси и оживя, сега не помни, другото и на него нещо му има от фалшив годеж на фалшив годеж скача, а те на Саша скачат. Мани, мани!
От фрага най ми харесаха ръцете на Серкан бей! Ей, искам и аз в тези ръце да се изгубя! 😜

И ей тук искам с Хандето да се сменя

Хайде лека нощ, че стана късно и май взех да сънувам!
П. С. И едно любовно признание, тъкмо съм почнала🥰. Този сериал никога нямаше да е това, което е без вас и темата! 😘😘😘

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 00:37 от lady laura

# 576
Man on a mission..
Добър вечер и от мен! Аз май последна ще се изкажа за епизода, ама чак сега го изгледах отново и ето на - чаршафът идва (Налбантова, за теб специално Blue Heart )
За епизода като цяло мисля, че е преходен отново. Не се случи нищо кой знае какво и отново вниманието беше насочено повече към второстепенните герои, от колкото към главните. Не ми пречи, но всичко беше пълнеж, за да стане два часа епизод. Не съм си направила труда да смятам, но Еда и Серкан заедно не знам дали имат и половин час общи сцени. Не се оплаквам от епизода, не беше лош, но не беше и кой знае какво. Нещо средно и ако трябва да го оценя от 2 до 6.. ами, 3,50 или 4 за снощи, не повече. Предполагам, че идеята на епизода е да ни накара да се вълнуваме за следващия, на който всички възлагат много големи надежди. Заложиха много линии, оставиха много въпроси без отговори и, разбира се, най-чаканото нещо - целувката - за края,а реакциите след нея - за другия епизод. Предполагам, че тя ще е повратна точка в отношенията на Еда и Серкан или по - скоро в отношението на Серкан към Еда. Струва ми се, че тъпчем на едно място, но после се замислям, че всичко е представено много реалистично и може би, ако binge-watch-вах, вместо да чакам по една седмица за епизод нямаше да ми се виждат някои неща нелогични или да дълбая и да гледам всеки детайл. Много ми е приятно, че сега си обсъждам всичко с вас тук, но пък така се вглеждам и в най-малкия детайл и имам време да търся логиката и последователността във всичко. Което хем е хубаво, хем не толкова, защото намирам и неща, които ме дразнят.
Започвам със Селин и истеричното й крещене пред и в хижата. Ами, не се изненадвам на реакцията й, дори ми е смешна. Разбира се, че ще вика и ще заплашва, все пак много добре знае, че Серкан може всеки момент да си спомни всичко и тя да го изгуби и този път ще е завинаги. Селин много добре знае колко уязвим е в момента Серкан и знае как да го манипулира. Това обяснява за мен и подаряването на 5% от акциите. Серкан в момента вижда Селин като жената, която не се е променила. Тази, която се е грижила за него, когато той е бил зле, а той и се отплаща като се прегръща с друга , или с други думи - усеща вина и за да откупи, подари акции, типично в стила на Робот Болат. Селин е винаги две крачки пред другите, защото същността й е такава - подла, опасна, манипулативна и много лицемерна. Тя знае, че Серкан изпитва вина и е готова да си поиграе с чувствата му, за да го накаже. Ще се представи за жертва само и само да насочи вниманието му към себе си и да го разсее от мислите за Еда, защото той няма как да не мисли за нея след всичко, което си казаха и сам се досети в хижата. Селин не гледа на Серкан като на любим, както го нарича, а като средство, чрез което да си отмъсти на Еда и на Серкан, че те са щастливи,а тя - не. Сигурна съм, че има или ще има нещо между Селин и Дениз, защото нито веднъж не ни беше показано тя да се оглежда и да се старае да изглежда добре за пред Серкан, така както аз пред Дениз. Само не разбирам колко може да се унижава, как може да изгуби всичкото си самоуважение и да проси любов и внимание от Серкан като той е толкова незаинтересован. Как може жена да е способна да катастрофира нарочно, за да накара мъж да й обърне внимание, колко отчаян трябва да си? Това е направо смешно.
Енгин и Пъръл заедно си бяха пълнеж, който не ми беше забавен изобщо. Защо трябваше да представят бременната Пъръл като неуравновесена, истерична, тресяща се от хормони, жена? Още повече като знаем, че всъщност не е точно така и изглежда изключително нереалистично. Разговорът на Енгин и Серкан, обаче, е друго нещо. Радвам се, че Енгин отдели малко от времето си и накара Серкан да му сподели това, което не спира да обърква мислите му. Такъв момент имахме и в началото на сериала и Енгин беше този, който помогна на Серкан да подреди мислите си и да признае пред себе си като за начало, че Еда не му е безразлична и има чувства към нея. Разговорът от снощи послужи по същия начин, мисля аз. Енгин отново помогна на Серкан, като го подтикна да спре да разиграва две жени, които го обичат и да избере една и това да е тази, която сърцето му шепне. Разбира се, мъж като Енгин не би се изказал с тези думи, но така ги усетих аз. Радвам се, че поне един от приятелите на Серкан най-после се сети да му каже нещо относно Еда, връзката им и да го накара да погледне към чувствата вътре в себе си. Къде остана Лейля, която толкова симпатизираше на Еда и Серкан като двойка, къде остана Сейфи, който от първия ден подкрепяше Еда и контрираше Серкан, когато се държеше зле с нея, къде остана Пъръл, която макар и късно осъзна, че Серкан е влюбен в Еда и би направил всичко за нея? Защо се покриха тези хора, когато Селин дойде? А, да, те са заети с някакви глупави проблемчета, вместо да застанат до Серкан и да му помогнат да си спомни най- красивата една година от живота му, защото всички те са наясно, че Еда не внесе само цвят, а цяла дъга от емоции в живота му.
За Айдан - Айфер (и Сейфи) ще съм. по - кратка. Надявам се , че след всичко, което преживяха покрай Алекс и изчезването му, двете най-после да се усетят, че има много по - важни и по-сериозни неща от един женкар, а именно двете им деца страдащи. Надявам се, че след като се сближиха толкова покрай изчезването на Александър, двете ще успеят да съберат общи сили (ако изобщо са им останали такива след всички тези глупости) и да намерят начин да сближат и Еда и Серкан и да си поемат ролите на майка и леля най-после, че съвсем забравиха, че са такива. Съгласна съм, че и те имат личен живот, посветили са целия си живот на тях, но в последно време ми се струва, че те са в някакъв отделен сериал, а не в нашия. Те имат сцени само тримата заедно + шефа и с никой друг, все едно изобщо не са в течение със събитията около главните герои.
Джерен - Добре, че Дениз и намекна, че с ествествената си коса е по-красива, та да го махне този розов бретон. Явно с промяната на прическата към нормална искат да ни покажат, че самата Джерен ще се променя отново към нормалното си състояние, за което се радвам много. Само не знам защо и тя, също като Селин, е съгласна да се моли и да проси любов от Дениз, да го умолява за един единствен шанс. Истински я съжалих, но явно е трябвало да чуе всички тези грубости, които Дениз и наговори, за да се осъзнае. Джерен отиде при Серкан и мисля, че му каза за играта на Дениз и Еда, като не осъзнава, че тя направи нещо добро за всички и задейства процеса на спиране на играта. Тя си мисли, че като каже на Серкан за играта, Дениз няма да получи Еда и тя самата ще има шанс с него, не го прави за доброто на Еда и Серкан. Сълзите, които видяхме, след разговора й със Серкан ги тълкувам по два начина. Първо, защото страда по Дениз и това, че не може да го има, че той я отблъсна и то по толкова груб начин и второ, че тя прави прогрес за себе си, а не стои да се моли на Дениз да я забележи, тя се връща обратно към старото си аз. Прегръдката с Ферит, за мен, е знак, че Джерен е готова да се подобри, да приеме помощта му и да прегърне доброто в лицето на Ферит. Единствено го съжалявам него, че винаги получва момичето, което е несподелено влюбено в някой друг, който не е самия Ферит. А той е толкова добър и романтичен... дано Джерен го оцени и се осъзнае какво съкровище има пред себе си.
За Еда нямам какво да кажа, за това ще съм изключително кратка. Монологът й, когато спореха със Серкан, беше истинско вълшебство. Толкова мил, толкова нежен, толкова изпълнен с любов, с копнеж, с надежда.. Това са думи, за които Серкан преди катастрофата даваше всичко, за да чуе как ги изрича. Старият Серкан би бил на седмото небе, ако ги беше чул, направо мога да си представя реакцията му, защото той просто копнееше да чуе всичко това, казано по този начин и се надявам някой ден тези думи на Еда да бъдат изречени пак пред онзи Серкан, който ще ги оцени.
И тъй като стигнах до Серкан... през епизода се държа като.. ръб. Робот Болат, който познаваме от първите епизоди, никога, ама никога не би оставил Селин да му държи сметка и тон какво е правил и с кого го е правил, още повече, че му беше приятно да държи Еда в обятията си в хижата. Старият Серкан би се развикал на Селин за дето си позволява да го упреква и да му вменява вина, че видиш ли не си отрязала тортата и не си духнала свещичките, но сегашният Серкан не знаеше какво да каже, само заекваше и гледаше надолу, а Серкан никога не свеждаше глава. Някой по - назад се чудеше как така Серкан е позволил на Селин да тръгне в снежната буря, а на Еда - не. Ами как няма да и позволи като той не се интересува от нея. Единственото внимание, което той и обръща, е когато иска да дразни Еда.  С акциите вече казах какво мисля, но съм съгласна, че трябваше да предупреди Еда и Ферит като собственици на акции във фирмата. Всичко е от чувство за вина, защото Селин се е грижила два месеца за него и  не спира да му го повтаря, а той и се отблагодарява като не спира да мисли за друга и, разбира се, Серкан трябва да запази контрол над ситуацията (според него) и не трябва да се отклонява от неговата сигурност в лицето на Селин и да  се поддава на жената-торнадо, която предизвиква в него вихрушка от емоции, за които той още не е готов. Както той беше казал, когато предложи на Еда - всичко, което смятах за вярно, се оказа грешно и сега отново ни се пада шансът да видим как Серкан го осъзнава. Едно се чудя.. Серкан получва много проблясъци, свързани с Еда, но защо не получва и проблясъци, когато погледне Селин? Тя беше в живота им през тази една година и направи какво ли не, за да си го върне.  Изглежда ми логично да си спомни и какво правеше Селин, какви номера въртеше и какви ги надроби тогава с инцидента с родителите на Еда. Защо не си спомни и всичко това, което й наговори тогава и как я отблъсна, или искам твърде много вече? Друго, за което се радвам, е че Серкан най - после призна пред себе си и на глас, че не може да изкара Еда от мислите си, а това, че го признава на глас означава, че не може да го подтиска повече вътре в себе си и да го отрича. Напротив, той осъзнава, че Еда и влиянието й върху самия него са неща, които не може да игнорира повече.
Сцената с колите ми дойде малко като кръпка след хижата. Трябваше ясно да ни оправи настроението и да ние забавно, но за мен остана на заден план  след всичко, което видяхме и чухме в хижата. Хареса ми, не беше лоша, но дойде малко от нищото това, че Еда има нова кола, че със Серкан се засичам по пътя за работа и самото състезание. Говориха си и се закачаха все едно нищо не се е случило.
Сцената с цветарницата беше много приятна, имах много големи очаквания за нея, че ще си спомни, че е правил терариум за Еда, вместо извнение, но пък.. получихме спомен за признанието му в любов от 11ти епизод, което също ме устройва. Хареса ми сцената, беше много сладка. Само там, където Еда му показваше как да се усмихва, а Серкан се ухили до уши - това си беше самия Керем, то си пролича. Smiley
Очаквах разговорът на Айдан и Серкан за Еда и помощта й за излизането на Айдан да го докосне по някакъв начин, така както го докосна и първия път като разбра. За него това, че майка му може да излиза от къщата беше нещо много важно, нещо много специално и не знаеше как да се отблагодари на Еда, а сега.. изобщо не реагира, дори  не обърна внимание на начина, по който е помогнала на Айдан. Беше по- заинтересован от факта, че Александър е изчезнал, от колкото от това, че Еда е променила живота им към много по- добро. Или просто отказва да го приеме.
И за финал съм си оставика вечерята - изнанеда. Не разбирам какво подтикна Серкан да я организира, защото всичко това му дойде на ум след като с Еда спориха за нещо. Той ревнуваше от Дениз и от разговора им за медения месец и сватбите, но мисля, че целувката не е била в плана изобщо. Той е мислил да прави нещо, което не е споделил на Мело и Джерен, за да не го издънят. Обаче си беше видимо развълнуван, независимо какви да били подбудите и емоциите му. Не изглеждаха негативни в никакъв случай обаче, а аз точно така си мислих, че ще бъде. Джерен го подбутна и му помогна да събере смелост и да се изправи пред Еда, след като вече знае (предполагам, де), че Еда не се е отказала от него и това разсея всякакъв страх и притеснение, че Еда би го отблъснала. Не мисля, че ще каже на Еда, че знае за играта, докато не си подреди мислите в главата, или лекичко ще я работи, докато не я  накара да се откаже и да си признае, защото той има нужда да го чуе със собствените си уши. Също като в началото.
Стана много късно, а и постът - много дълъг, за това спирам до тук. Надявам се да не съм ви отегчила, да ви е било приятно да ме четете отново. Имам какво да кажа и за фрага, но го оставям за утре. Лека нощ!

# 577
  • Пришълец

🌼За Айдан и Айфер- тез жени деца нямат ли си, да се поинтересуват малко от тях. Едното едва се спаси и оживя, сега не помни, другото и на него нещо му има от фалшив годеж на фалшив годеж скача, а те на Саша скачат. Мани, мани!

Лаура, точно! Joy Joy Joy
И с частта за Серкан и Еда съм съгласна,  усещам го по същия начин. Да, обижда я и наранява с поведението си, но не ми е чак толкова неприемливо, защото и тя не му остава длъжна. Предизвикват се взаимно. Водят се разделени, но са винаги заедно; търсят се с очи постоянно, разменят си по някоя остра реплика, прехвърчат искри, 💣💥но пък не липсва и нежност. Любов се заражда. Макар и все още неосъзната. И да, Еда и преди се влюби в един ”ръб”, който беше твърде недоверчив и обран откъм емоции - не за пръв път го вижда в тази светлина.
Но от друга страна това, което го прави той с кокоша пред Еда, дава надежда на едната и съзнателно наранява другата, офф дразнещо е. Smiling Imp На Селина прилежно ѝ глади перушината (уж прегръдки), ама жената има очаквания за повече. Joy

П.П. Магия връщам се да те чета Sunglasses

# 578
Да и аз мисля, че Селин знае, че Серкан изпитва вина и е готова да си поиграе с чувствата му, за да го накаже. Жалкото е, че Серкан сигурно си мисли, че е Еда е тази, която си играе с чувствата му.
Всъщност те и двете го правят - и едната и другата го искат, но докато едната се опитва да му помогне, другата му вреди.

Иначе, за това, че Серкан никога не би оставил Селин да му вика и държи сметка в първите епизоди - да, така е, но Селин не му беше годеница, за да има претенции той да бъде с нея на рождения й ден.
Селин е права, но и Еда е права, защото Селин преувеличи, но тя си е по драмите и от мухата прави слон, ако ще е в нейна полза.

За вечерята изненада - според мен намеренията на Серкан няма как да са били добри - цял епизод Серкан се опитваше да се реабилитира пред Селин, след изцепката на рождения й ден, игнорира версията на майка си за това, че Еда я е спасила от клетката,в която е била години наред и беше груб с Еда.
На Еда каза, че не разбира как е могъл да се влюби в нея. Ядоса се на чашата, че почна да почервенява и я отхвърли, както и чувствата си към Еда.

На Джерен планът, че като каже на Серкан за играта, Дениз няма да получи Еда - няма да успее, защото Серкан още не знае дали иска да е с Еда. Страхува се от любовта и я отрича.

Но разкривайки истината - Джерен включи Серкан в играта.
Т.е. Серкан може да не каже на Еда в пряк текст "знам за играта ти с Дениз - няма смисъл да я играеш". А ще се опита с поведението си провали плана на Еда и да я откаже.

Серкан не обича да губи и ще се постарае и тук да излезе победител и да откаже Еда от плана да се съберат.

Но факт е , че от думите на Джерен ще има полза - Серкан уж ще почне да работи Еда, за да я откаже от играта, но сам да падне в капана си и ще се влюби още повече.

Серкан според мен беше уплашен от емоциите и чувствата си към Еда, но научавайки в каква ситуация е, това му дава малко яснота.

# 579
Сори, но уменията ми с тези програми са като на второкласничка, която има да напише дисертация. Ама в движение - дори съм като от школата на Магийка 😆
Честита баба Марта де, също така и "любимото" -  Добро утро Simple Smile

Пак към илюзионистката ни - споко, не си последна в изказване на мнение за серията 😆

# 580
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

И Честита Баба Марта Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Simple Smile

# 581

Добро утро, момичета!
Честита Баба Марта! Желая ви да сте здрави, а на днешния ден усмивката да не слиза от лицата ви!

# 582
  • Кърджали
Не знам каквинса били предварителните намерения на Серкан, но според мвн Енгин го подтикна с разговора си че трябва да реши какво място заема Еда в живота му и да бъде ясен. После това че изревнува от Дениз и телефонният разговор.
Може би е мислил да приключи с нея, ама защо пък толкова щемсе фръцка пред огледалото като влюбена тийнейджърка... Каквото инда е било, явно разговора с Джерен му даде някаква увереност защото я желуна оше преди доро да каже здравей.
Иначе предполагам самата вечеря ще се провали преди съществената част заради мама и леля. Серкан няма да каже дали знае истината за годежа на Еда, но ще продължи да търси напин да е близо до нея и да я предизвиква.
Само междувременно да бъде така добър да сложи и край със Селин защото нали...така е мъжко...

Честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени!

# 583
  • София
Добро утро в този красив първомартенски ден, мили момичета! Честита Баба Марта! Желая на вас и вашите любими хора крепко здраве, слънчеви усмивки и ведро пролетно настроение!

Успешен и ползотворен ден! Heart

# 584
Добро утро, момичета, и честира Баба Марта! Да сте много здрави и усмихнати!

И аз мисля като Алекс, че, подтикнат от разговора с Енгин да избере една жена, Серкан организира вечерята с идеята да каже Битти на Еда. Не даде никакви индикации, че иска да зарязва Селин, напротив. Обаче Джерен с думите си, каквито и да са те, го е накарала да се размечтае за Еда (или пък наистина да я целуне?!) и да промени намеренията си. Но каквито и да са били намеренията му, вероятно няма да му се отдаде възмост да ги осъществи до край заради двете непослушни деца АА.

Прекрасен ден на всички!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 09:40 от paterina

Общи условия

Активация на акаунт