Отговори
# 585
Интересно ми е защо Серкан си мисли, че като каже Битти на Еда, ще успее да я изкара от мислите си, от главата си и ще успее да спре чувствата, които се зараждат. Лесно е да каже "Край!", но май не си дава сметка, че не е така лесно. А това да избере Селин пред Еда е направо.. не знам. Самозаблуда.
Иначе съм съгласна, че май идеята за изненадата не беше особено положителна, предвид, че преди това пак се караха и тя го убеждаваше, че той не може без нея. Но защо въвлече и Джерен, и Мело в това? Те са и приятелки, все пак, няма нужда да ги използва, за да й каже край или избирам Селин. Така тя ще се чувства още по-предадена, ама те двете от къде да знаят Серкан какво е намислил, той не им каза причината.

# 586
  • Пришълец
...
Мартенички! – Светъл знак
на пробудената пролет.
Колко слънце и възторг
блика в сините простори!
          Веса Паспалеева

Честита Баба Марта, момичета!
Да закича с мартенички най-ранобудните, пък едновременно с това оставям и за тези, които ще се появят след мен.
Кукличка, Налбантова, Миси, Магия, Алекс,  nrgmama, Патерина,

И за всички останали ............

Този Керем и неговия перчем, ехх, тъкмо ми се стори, че е подкъсен, но той пак не е...

Не търпи отлагане вече, трябва лично да се заема Scissors и няма много да злорадствам, че е мартенско магаре Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 587
  • София
Здравейте, дружки! Честита ви Баба Марта!!! Да сте бели и червени, румени и засмени. Желая ви много здраве и още толкова щастие.

Надявам се в следващия епизод да ни обяснят каква беше идеята на Серкан и организираната от него вечеря с Еда, да ни покажат кой е снимал Селин, докато целува Дениз, и е изпратил снимките на Серкан, както и какво му каза Джерен, когато отиде у тях. И още нещо - Ханде е изтрила сторито с Керем, защо ли?! 🧐

# 588
  • София
Оправдания,оправдания,ние търсим в постъпките на Серкан.Серкан си търси оправдания за ревността-пречи му на работата,с акциите се оправдава че няма и полъх от любов към Селин.Аистината е една,не помни,не иска ,не признава ,но е привлечен от Еда,стигна момента че липсата и около него го изкарва от релси,щом и Ердем за съюзник хвана.Браво и на Селин и на Джерен,по нашенски вместо да извадят очи,вежди изписаха.

# 589
Бро, и аз видях, че е изтрила сторито с Керем още снощи, но защоо.. толкова са сладки, просто любовта им личи вече, не могат да ме заблудят 😀😀 явно и според тях е така. 😀

# 590
  • София
...
Мартенички! – Светъл знак
на пробудената пролет.
Колко слънце и възторг
блика в сините простори!
          Веса Паспалеева

Честита Баба Марта, момичета!
Да закича с мартенички най-ранобудните, пък едновременно с това оставям и за тези, които ще се появят след мен.
Кукличка, Налбантова, Миси, Магия, Алекс,  nrgmama, Патерина,

И за всички останали ............

Марги, за специалното отношение:

Усмихнат ден от мен!

# 591
Ново от Ханде Simple Smile

Магийке, честито ново аватарче Wink

# 592
Относно снимката в плика, възможно ли е някой, примерно Серкан, да е наел някакъв детектив с някаква цел, незнайно каква? Не виждам кой вътрешен човек ще действа така вместу да отиде да предаде снимката лично. Дори да е Ферит, който иска Серкан да отсъди непредубедено, той може просто да остави незабелязано плика на бюрото, а не да използва куриер.

# 593
Добро утро! Последните две страници не съм ги чела, така че се извинявам ако се повтарям в мнението на някой. Преди няколко епизода, в сцената ,когато Серкан придърпа стола С Еда ѝ каза, че от 100 метра усеща любовта. В последния епизод , в сцената в кафето, когато Еда говореше едно , а мислеше друго, тогава той усети на 100 процента нейната любов към него, затова и спря да говори и я гледаше , видя и сълзата и тъгата под усмивката ѝ.Така че колкото и да подскача нашата джинка Серкан бей вече е сигурен в нейните чувства. Затова и целувката в ресторанта според мен е даване воля на неговите чувства, защото знае, как би му отвърнала тя.
 Лек ден!

# 594
  • София
За съжаление, съм все по-сигурна, че целувката е плод на въображението на Серкан. Според мен няма да я целуне, докато той е със Селин, а Еда - с Дениз. Може би, така е и по-добре. Не искам Еда и целувките с нея да са “грешка” за Бай Робот. Еда е единствената. Серкан скоро ще се осъзнае, ще каже “битти”, но на Селин този път и ще има отново “лудо влюбен съм в теб, Еда”. Ето тогава идва ред на целувката, истинска и хубава. ❤

# 595

Честита баба Марта! Пожелавам на всички вас и семействата ви здраве, щастие и късмет! Болните да оздравяват бързо и да не падат духом - не забравяйте, че правилната диагноза и позитивния дух са две трети от самото лечение.
Лек ден!

# 596
А ако целувката на Серкан казва " виж не чувствам нищо, а ти? "
Честита Баба Марта!

# 597

Аз сега гледам рейтинга на Kefaret, че то и те са застрашени даже не влизат в рейтинга на Сомера
Скрит текст:
Скрит текст:
Вече съм 101% на мнение, че ние оставаме Stuck Out Tongue Winking Eye
Gift Heart

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 10:34 от mi_si

# 598
Момичета, докато чета коментарите ви кой е изпратил плика мозъкът ми роди нещо ново.
Дали снимките не са свързани с принц Сеймен? Имам смътен спомен, че прочетохме нещо от рода на: " Ще се реванширам за стореното". Той дойде като кандидат жених на бабата, опита се да държи Еда и Серкан далеч един от друг, съзнателно предизвикваше ревността на Серкан, имаше планове за бъдеще с Еда /приликата с мъртвата му съпруга/. Вечерта на каната и последвалия опит за отвличане на Еда. Баба Семиха го заплаши по телефона да не стъпва повече в Турция.  Знам звучи много глупаво, и по всяка вероятност няма да има нищо общо, но реших да споделя.
Написах го доста объркано, дано сте ме разбрали какво имам предвид.
От опита ми с многото турски сериали знам, че както и да го мислим винаги сме изненадани.

Редактирам се.
А дали Дениз не е наел фотограф да следи Селин, за да помогне на Еда и Серкан. Има нещо в него, не е типичния обсебен влюбен. Не е ли възможно да разиграва Селин?
Спирам, че вече наистина пиша глупости.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 11:08 от Петя Дачева 655949

# 599
Момичета- кокичета, Честита Баба Марта! ❤🍀 Бъдете живи и здрави, бели и червени, румени , засмени!

Благодаря Ви за прекрасните , интересни и обстойни коментари. Лаура и Магийке съгласна съм и подкрепям  вашите анализи, които са много задълбочени и заинтригуващи.  
Сега да споделя и моето мнение за 33 епизод. Пълнеж , най-вече с второстепенни герои, скучен, липса на динамика и всяване на яснота. Може би ни разсейват и приспиват преди да поднесат поредната изненада.
Интересно ми е кой изпрати снимката на Серкан- целувката на Селин и Дениз? Някой ,който има интерес от това, познат герой ли е или нов персонаж ?
Момичета , много ме дразни Селин с това непрекъснато дебнене на Серкан-къде е, дали не е с Еда, да звъни на Дениз, той да отвлича Еда...Това е направо налудничаво. Да играе жертва и да вменява чувство на вина у Серкан... Като хищник е ,който дебне жертвата си.
За целувката на Серкан в края на 33 епизод- хареса ми как разкара Селин,че има работа. Ама  тя не може да го изпусне,естествено го следи. Мисля, че Джерен му е казала за играта между Еда и Дениз. Това му дава кураж и сигурност,че Еда не се е отказала от него. Серкан е привлечен и се влюбва отново в Еда. Според мен целувката му е искрена и желана. Както сам си призна пред Енгин-че не може да си я избие от главата.
Самата Селин като ги вижда,наблюдава и дебне си дава сметка ,че ще загуби Серкан. Затова според мен ще е готова  на всяка цена да не го изпуска, включително злепоставяне,мръсни номера, подлост и лицемерие. Тя не обича Серкан, като една нормална жена. Какво иска от него ? Добре, да предположим ,че се омъжи за него- как ще го задържи, с дебнене ли, с натиск,изнудване ? Още повече ,че Серкан не е влюбен в нея , а чувствата му са по-скоро благодарност,привързаност. Според мен самата Селин се наранява. Как може да искаш някой да те обича, преследвайки го, задушавайки го, обсебнайки го ? Не я разбирам-защо си го причинява, като е ясно ,че ще ближе пак рани...
Искам да дойде баба Семиха и да поизпоти Серкан и бързичко да му върне настройките, да го постави в трудни ситуации, да го попита така ли обича внучката и-докато смъртта ги раздели ... Тя на годежа го предупреди да внимава😊
А Еда да попита кога ще завърши образованието си ? Да я изпрати в Италия , а Серкан да се "наслади на Селин" и да страда за Еда,да мечтае за нея и да я оцени. Еда да завърши и с екипа на Ефе да постига успехи. Да покаже на Серкан, че може да успее , и че той не е центъра на Вселената. Да, и Еда ще страда , но мисля,че трябва по някакъв начин да го постави на място и да осъзнае ,че тя е много важна и ценна за него и не може да живее без нея. Понякога едва когато губим нещо го оценяваме....

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 11:29 от akvamarin007

Общи условия

Активация на акаунт