Отговори
# 600
# 601
Ох, идвах, тичайки... Спънах се и mi_si ги донесе.
Ох, защо и моята леля не беше Ханде 🙄😒

# 602
  • София
Честита Баба Марта и от мен момичета-кокичета!
Бъдете здрави и много щастливи.

# 603
Честита Баба Марта, момичета Heart

Поне виждаме, че анцуга си е на Ханде Kissing Face Че имаше други предположения Stuck Out Tongue Winking Eye

За целувката - никак не ми се иска да е въображаема, защото много често ще започнат да използват този похват и накрая ще сме като в "Inception" (на български май "Генезис" го превеждаха), където за нищо не си сигурен дали реално се случва, или не. Даже, като се замисля, ако това е подходът - направо да кажат, че всичко, което ни показаха след катастрофата е само кошмар на Серкан, който е заспал по време на полета към Италия Kissing Smiling Eyes и да ни върнат право на сватбената маса Sunglasses Ние "Бялата роза" сме я отрепетирали вече Wink

--------------------
Ето, идея от мен как може да рестартират сериала, ако Фокс вземат решение да ни ограничат оставащите епизоди (нещо, в което се съмнявам, де).

Между другото, замислих се, че благодарение на това, че Асена има два сериала по Фокс, вероятни има по-добри позиции за преговори с канала. Ясно е, че случаят на "Почукай на вратата ми" не е като на останалите дизита, защото веднъж на няколко години се попда на проект, който така да завладее публиката от толкова различни държави. Накрая всичко опира до пари обаче. Дано пазарлъците са в наша полза Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 11:34 от super_katia

# 604
Честита Баба Марта,момичета-кокичета!Крепко здраве на вас и вашите близки хора в този слънчев ден!

Снощи по малките часове изгледах серията с руски суб. за по-пълна картинка,иначе в събота участвах в колективното гледане.Благодаря на всеотдайните преводачки.Голени късметлийки сме в тази тема.За серията с две думи-средна работа.Такива са ми сериите след амнезията-неясни,объркани,хаотични.Добре че има тук-там някой весел момент.С други думи-каквато серията-такъв и рейтинга.Тези мои думи не са вайкане и недоволство, а яд ,че се съсипва или че се съсипа такъв готин тв продукт.Че драгият турски зрител няма да ни захаресва и заобича е очеваден факт.Мисля,че ще го преживеем.Въпросът е световният зрител да не се разочарова и оттегли.Ако е истина,че са дали две седмици да влязат в правия път то това ми се вижда мисия невъзможна.Виж,ако трябва да доразвалят нещо-е тогава сме в стихията си.Няма повече да нагнетявам темата  с нерадостните си мисли,но истината е ,че страшно,ама страшно ме е яд,че изчезна първоначалния заряд.А как яко започна само сериала!За сценаристите-или хубаво,или нищо.Тук аз млъквам.
Няколко думи за последната серия
Ако има машина на времето нека да я превъртят девет месеца напред и бебчето на Енгин и Пъръл вече да се е
родило-разбирате защо.Много ще му се радвам.
Аз също смятам,че Серкан отива на срещата с Еда с недобри намерения-например да и предложи да купи акциите и на всяка цена.Явно все още не може да се справи с връхлитащите го чувства и да разбере кое е истина и кое не.И пак опираме до въпроса-защо акциите са в Еда,кой ги продаде на бабата.Аз все задавам този въпрос,но кога отговора ще научиСеркан и ще го научи ли...
Дано Джерен се окопити вече и ако не е до Еда,то поне не я смята за враг.

# 605
Мили Момичета,
                         Баба Марта днес разнася пълна кошница с цветя и на всеки на ръката връзва някаква мечта.
                         Желая ви здраве, радост късмет и много сбъднати мечти. Честита Баба Марта.Blush
                         Магийка  снощи прочетох чаршафа ти, много ми хареса, бях решила да пиша, но ти си написала
                         и аз честно казано просто нямам какво да добавя. Продължавай да пишеш, че да ни радваш.
                         Благодарение на твой пост от преди успях да си променя отношението към Серкан, така бях
                         запалила тротинетката, че направо излитах, това беше когато се извиних, че прекалих с
                         квалификациите.
                         Снощи къде 2 часа изгледах 32 епизод с субки, хареса ми много повече отколкото го гледах
                          по фокс. Аз обикновено след събота чакам да го пуснат руснаците, но този път нямах време
                         да отделя, а с английски субки ми се губят някои детайли, аз по принцип съм франкофонка, а
                         английския ми е по-слабия език, затова го гледам на руски..
                         Чакам си руския превод да изгледам 33 епизод, защото от онлайна не съм особено доволна и
                         мисля, също като теб, че епизода е преходен.Нахвърлят някакви сюжетни линии, а после ги
                         ги доразвиват в следващите 2 епизода.
                         Мисля, че няма да имат гащи да спрат сериала, първо защото печелят добри пари на междуна-
                         родната сцена, пуснаха канал на FOX, това е безплатна реклама. Колкото до рейтинга, аз
                         мисля, че там има нещо гнило, по време на серията се движим много добре, на другия ден
                         рейтинга е 3.87, това е абсурд има манипулация , така си мисля.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:22 от Tanita53

# 606
Освен всичко отрицателно, което е втъкано в Селина, ни я показаха и като супер нагла и безцеремонна. Как си позволи да отваря чужда поща? Тя Серкан го няма за нищо.

# 607
Бушра, той Серкан сигурно знае историята за акциите на Селин  как, защо, на кого ги е продала, само че разказана от нейната уста. Най-вероятно тя се е изкарала пак жертва на Еда, негова , на бабата, на обстоятелствата и той си е помислил 'горката мила Селин, заради мен и тази долна жена тя се е разделила с акциите си Cry '

# 608
  • София
Бушра, той Серкан сигурно знае историята за акциите на Селин  как, защо, на кого ги е продала, само че разказана от нейната уста. Най-вероятно тя се е изкарала пак жертва на Еда, негова , на бабата, на обстоятелствата и той си е помислил 'горката мила Селин, заради мен и тази долна жена тя се е разделила с акциите си Cry '

paterina, със сигурност с подобни мисли пристигна в офиса ръка за ръка със Селин, че тя е горката мила Селин, заради мен и тази долна жена тя се е разделила с акциите си! Затова стоически понесохме цели пет епизода да гледаме объркания Серкан, ама както казват в сериала yeter! Или да си взема Селин и да правят мечтаната от нея сватба (за която апропо Селин започна с приготовленията веднага след като Серкан й предложи!) или да вземе да "прогледне" за истината и да избави милионите фенове на сериала от терзания и страдания! Sunglasses

# 609
  • Пришълец
Петя, интересни предположения, но ми звучи далеч от истината....
Така както Балджа си замина тихомълком без да е открила своя С.Б. (за който звездите им говореха със Сузи), така и на актьора в ролята на принц Сеймен не му беше дадена възможност да удържи на обещанието си пред зрителите, че ще се реваншира. По причина, че го изметоха набързо, видя им се безполезен и едва ли имат намерение да го връщат.

Дениз... играе нечестно според мен. Усъмних се в приятелството му и добрите намерения спрямо Еда още отначало. Той я иска за себе си и свободно импровизира пред Серкан, а пред Еда ги извърта нещата сякаш ѝ прави услуга. Rolling Eyes Той не очакваше, че Селин ще го награби, даже впечатлена останах от това, че след целувката видимо се притесниха и двамата, взеха в синхрон да си оправят шапките и ... май им хареса, за миг забравиха първопричината да се сближат помежду си. Joy
Това със снимките е в стила на някоя отхвърлена и озлобена жена или поне така си мисля. Джерен ми е най-логично да е.

Целувката на Серкан и Еда, ами режисьорския похват ми наподобява на същия като в деня, когато Еда обяви годежа си с Дениз. И там уж се целунаха със Серкан, до последно ми изглеждаше реално (макар и прибързано за онзи момент), а то се оказа в представите на Еда.... Този път за разнообразие ще си представя Серкан. Пък дано ме опровергаят Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:48 от Маргарита Н.

# 610
# 611
Revolving HeartsSparkling HeartGift HeartПривет съучастнички!!! Честита Баба Марта!!! Да сте здрави, весели, засмени!!
Напоследък нямам много време да пиша, но за това пък отделям винаги от малкото което имам да ви чета,да избистря теориите си в главата и естествено да се усмихвам и забавлявам.
Гледах последния епизод онлайн на руски, после с руски субтитри и идвам да споеля и моите си предположения. Първо ще ви предупредя, че и двете са взаимноизключващи се но пък на мен ми се виждат напълно реални, като си мисля че не са невъзможни, а просто на мен ми убягва нещото което ги обединява. Та по въпроса.
Започвам с Дениз - за мен той е човекът, който праща писмото със снимките на Серкан. Отговаря на факта, че не знае адреса, присъствал е на мястото на събитието, влюбен е в Еда, но за мен той не е така обсебен от любовта си както Селин. Мисля се, че не е отрицателен герой,  даже напротив ще помогне на Еда, ясно разбира че няма шанс. Сценаристите нарочно ни го показват леко двусмислено с цел да ни заблудят.
Следва Джерен - тя след признанието на Дениз, че е влюбен в Еда /според мен направено напълно с цел Джерен да се осъзнае и да не възлага големи надежди за нещо повече/ осъзнава, че нещата загрубяват, сеща се в крайна сметка за Еда като приятел, на когото Дениз вместо да помага го манипулира и с цел да я защити разкрива всичко на Серкан. Не виждам лош умисъл в това да го е направила, ама аз нали така си гледам с добро на хората, та затова. Във фрага Джерен и Еда изглеждат "сдобрени".
И последно по въпроса с писмото, вие как разбрахте че това писмо дето Мело го размятква в колата е същото с онова на бюрото на Серкан? На мен явно нещо ми се губи, а и забелязах, че писмото което отвори Селин имаше нещо червено върху плика, а това в пощата сякаш нямаше.
Хубав и слънчев ден от мен!! С пожелание за по бързо влюбване на Серкан, че вече ми се иска CupidGift Heart

# 612
А може би с тези снимки Дениз иска да покаже на Серкан, че Селин не е влюбена в него а е обсебена от идеята да нарани Еда. Преди известно време бяха писали че Дениз си остава положителен герой. Но то и Сеймен уж щеше да се реваншира. Thinking

# 613
  • София
Информация, която засяга нашия сериал:
Вече е потвърдено, че Последно лято ще продължи до 28.05.2021 г.

# 614
ЧБМ на всички ви! Бъдете здрави, здрави и пак здрави! Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip
Аз в тоя криминален момент още се чудя, защо му бяха на подателя на писмото ръкавици. Че и черни, грубовати . .. Голяма конспирация.  Joy
Серкан като види снимките, няма да гледа съдържанието, ами ще тръгне да търси отпечатъци върху плика?!  Или Селин примерно?

Общи условия

Активация на акаунт