Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 471
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Дами, честити красоти! Откъде се сдобивате с Атар?

# 166
  • Пловдив
Аз съм на мнение, че не ти ли се случи химията с един парфюм до....не знам колко, но 8-10 пръсвания, просто няма да стане. Някои парфюми ги попивам като гъба, и 20 пъти да се фъсна, освен че ще ме заболи пръста, никаква добавена стойност излъчване няма да получа.

Аstravera, честит!
От къде го закупи?
Донесоха ми го от чужбина мои приятели🍀

# 167
И на мен.❤

# 168
Дами, честити красоти! Откъде се сдобивате с Атар?

Azalea и  Azora , ги имаше в Елинор.Първия още стои наличен ,имаха още 2 от Attar.
Аз мисля да поръчам от сайта им..

Темата е прекрасна ,много интересна.Благодаря на Ковачева и Денси Flowers Tulip

Аз мислех и нещо от сорта герой/ героиня с кой съвременен парфюм си го представяте..

# 169
Понеже по bTV Comedy въртят безспирно "Приятели", а на мен не ми омръзва да го гледам, в един от днешните епизоди Рейчъл говореше за парфюм на Chanel.

SOTD: Ей това прекрасно нещо https://www.fragrantica.com/perfume/Exuma-Parfums/Velvet-Cachemi … -Woman-62235.html
Потърсих инфо за марката, защото бутилките са хубави, сокът е качествен и супер траен на мен, но почти нищо не открих, освен това, което пише във Фрагрантика, но май се оказва, че е полска марка. За тях обаче работи и Bertrand Duchaufour. Конкретно този парфюм не е ясно чие произведение е, но е чуден за моя вкус. Дълготраен и осезаем, присъствен и много приятен. За щастие не ми се натрапват по никакъв начин розата и пачулито, както и пиперът, обявени в пирамидата. Има бергамот на преден план, който прави останалата, подправково дървесно амброва част, много приятна и екзотична.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 11:54 от Анонимен

# 170
  • Франция
Понеже по bTV Comedy въртят безспирно "Приятели", а на мен не ми омръзва да го гледам, в един от днешните епизоди Рейчъл говореше за парфюм на Chanel.
Да Simple Smile И пак по същия начин, за който писах по-напред: И тя, и бившата кума / настояща годеница на онзи, когото беше зарязала пред олтара, говореха сякаш е един-единствен парфюм: "купи ми малко шишенце Шанел"; "прибра се снощи и миришеше на Шанел" Simple Smile

# 171
Да, точно така беше 😃 В случая предполагам превода има значение...

# 172
..... Montale Ristretto Intense Café, който днес нося. Laughing
Хахахаха, и аз днес съм с него.Обожавам го, пристрастяващ е за мен Animal Hatched Chick
Също така съм огромен фен на корейското кино от над 15-16 г . Първият ми любим филм беше "A Moment to Remember (2004)", а след него изгледах почти всичко корейско....... и продължавам Laughing Имат страхотни филми и култура,гледайки филмите им  бягам от реалността.
По темата- при думите книга/филм и парфюм ми изниква "Парфюмът: Историята на един убиец" на Зюскинд, но книгата.Четях я с интерес и отвръщение едновремено. Филмът никак не е добре направен за мен Close

# 173
Влизам да споделя за най-новото си попълнение - Lancome Roses Berberanza, което придобих благодарение на една много мила дама тук.

Бях пробвала аромата преди повече от две години и тогава се влюбих в него. След това не съм го тествала.

Няма да ви лъжа, днес като пръснах за първи път, с доста пръски, се втрещих. Замириса ми на кученцето ми, което не е къпано повече от еди месец. Нищо общо няма с истинската миризма на мръсно куче. Просто моята асоциация е такава.

Аз обожавам шам фастък, роза, бадеми... и претърпях сериозно първоначално разочарование. Все пак го оставих за известно време да се развие...

Бих казала, че върху мен тази първоначална фаза трае доооста дълго, 30+ минути.

И без да се втелясвам и вторачвам специално и излишно, изведнъж забелязах, че парфюмът тотално се е променил. И е станал точно такъв, какъвто го помня.

Прелестна роза, дълбоко червена без стръкче дори зеленяш. Шам фастък и малинки за екстраординарно усещане. Лешниците и медът са ... ❤

Изключително уютен и озаряващ парфюм. Не ми тежи, не ми лепне.. четох много такива коментари... аз не съм най-върлият гурме любител. Доста от масовите любимци откровено не ми допадат. Но в това Парфе не мога да намеря нищо криво, с изключение на странното първоначално ухание.

Ще тествам в различни температури и условия, интересно ми е как ще се държи. За мен това е един доста променящ се парфюм, направо хамелеон, така че очаквам изненади когато го подложа на различни външни условия Simple Smile

# 174
  • В сърцето на един мъж
Денси, може ли да опишеш Азалия.  Прилича ли на Хипнотик пойзън?

# 175
Jollie, честита придобивка! Пробвай Berberanza на малко по - топло време. Като го понагрее слънцето, тази част с кученцето Joy не е толкова стряскаща и трае кратко. Flowers Rose

# 176
  • Бургас
Не съм Денс, но не нищо общо няма с Хипнотичната поне за мен.Азалея, пробвах благодарение на страхотна парфюмна дама от моя готин град.KissPurple Heart За мен този парфюм има прилики с Жасмин Ноар, не е мой тип, но се радвам, че се запознах с него.Revolving Hearts

# 177
Денси, може ли да опишеш Азалия.  Прилича ли на Хипнотик пойзън?
Трябва хубаво да го разнося, да го разуча и тогава. Поръчала съм го напълно насляпо.

# 178
  • В сърцето на един мъж
Благодаря момичета. Понеже до тук нищо от марката, което пробвах не беше моето, но този някак много ме привлича, но пък няма къде да пробвам. А приятелка ми каза, че и напомнял на Хипнотик пойзън.

# 179
Дали ги има в шоурума на Елинор за проба? Много харесвам Жасмин Ноар, Ковачева също беше споменала тази прилика, ще ми бъде интересно да се запозная с него.

Общи условия

Активация на акаунт