Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?

Just because you can doesn't mean you should, това, че аз си харесвам парфюма не значи,че на околните няма да им стане лошо от него и обратното.

Успях да пробвам в Елинор няколко,но все е Ууд в името . Всички,които съм си харесала по пирамида и описание ги няма за тест. Този месец си взех Sicily и Musk of Flowers ,и двата ми харесаха много- плодове,зелена роза и муск....за това оставих Сицили и се разделих с Musk of Flowers. Сега искам и сънувам Pearl Mancera,но и нея не познавам. Някой може ли да ми каже малко за нея??? Моля
.

Здрава да си
Пък ...най-много да не го харесам
Повече се притяснявах да не ми е много подобен на Sicily, защото и той е свежа доминираща роза с много вкусни грейпфрут,мандарина,зелена ябълка и муск. Но нуждата ми да поръчам Pearl ........така напираше,че изхвърчах от масата..

Връщайте или го пускайте го в размените преди да е дошъл
Ще ми благодарите после.
И нали розата не е мазна като мускалче? Имам още 7(вече 6) Мансери и няма как да стоя настрана,страхотни са тези, които имам .....и са различни от всичко ,което съм мирисала, точно за това ги харесвам
Пък в краен случай ще го разменя/продам.............но първо ще се пръсна