Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?
Затова само ще напиша , че последните ,. които ползвах са Elizabeth Arden 5-TH AVENUE NYC, който не ми привлече особено вниманието, но го изхабих
Както и в момента ползвам Paco Rabanne Olympéa, но нещо ми идва тежичък или не знам, какво , но усещам, че не е моят. И двата са ми били подарък и не съм ги тествала предварително.
Това творение е хибрид между Womanity (смокиново водораслената сладко-солена нота), акватичността на Eau de star пак на Mugler, плодовата сладост на фланкърите на LVEB и ангелската база. Весел, летен , жизнерадостен и сочен. Еднааа идея ме дразни препратката към eau de star. Малко слузеста и в двата. Смятам да си го запазя.

И аз издирвах L' Air de Panache, но се оказа супер нишов и прекалено култов, за да се доредя до него