Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?

То дори за някой прозрачен одеколон е много, какво остава примерно за по-плътни и силни аромати, като да кажем Montale Ristretto Intense Café, който днес нося. 

, не се сещам за нищо по която и ме изненадвате колко сте наблюдателни. Поне в четенето съм в крак с темата, чета продължение на историята на Луиза Кларк, която е зарязала Париж и L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons и се занимава с тийн-ка с аромат на трева. Приготвила съм си и The Portrait of a Lady и следваща стъпка запознанство с ароматите.
Винаги ми е било странно, когато трайността на един парфюм минава за най-голямото му достойнство. Обикновено си познавам парфюмите и знам точно с колко спрея се чувствам добре. От някои парфюми два спрея са ми напълно достатъчни, други търпят поливане. Представям си, ако трябва да броя 21 пръсвания от всеки парфюм, и объркам нещо, отначало ли започвам с пръскането и броенето
😁