Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 417
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Sicily - голяма греда на сляпо. Нищичко не ми хареса в него. Абсолютно зеро. Толкова се бях ядосала, че исках да го разкарам моментално и бях готова да го разменя за Малиция Бон Бон 😂😂 не помня в крайна сметка каква беше размяната, но няма абсолютно никакво значение. Важното е, че не беше вече в шкафа ми.

....
Fruits of the Musc - ужасен за мен, просто ужас.  
Много обстойно ревю на М-ките си направила (Монтал и Мансера)!
Запазих си в уиш листата някои от гореизброените в дългият списък! Simple Smile
Малко се лутах кое е Мансера, кое на Монтал, но търсачката помага...

Виж, колко сме различни, обаче от към вкусове! Аз получих днес Сицилията на Мансера от една мила съфорумка на отливка. Много, ама много ми допадна! Една сочна вкусна праскова със жасмин! Красота! За пролет и лято е страхотен! Не спирам да го усещам!
За Муска и плодовете на Монтал съм съгласна, че нямат право да не намират под заглавието на Монтал изобщо, но не е ужасен, по скоро, супер лек и компотен плодов аромат.  
За мен ужасно е миризма на мухъл, спарено и потно.

# 391
  • София
На Мансера харесвам Pearl (донякъде, заради муска обаче не ми е 10/10), Musky Garden (заради горските плодчета), Pink Roses (свежа роза с цитруси за лятото, много по-лек и деликатен от повечето на марката). Донякъде и Velvet Vanilla ми допада, категорично не харесвам Aoud Orchid. Но аз не харесвам уд по принцип.

# 392
  • Sofia
Честит празник, дами! Бъдете здрави,  уханни и обичани!

Днес съм с La belle le parfum.

# 393
Честит празник ,момичета! Хайде и аз от преди малко съм на Круиза 2019/2020 Bowtie Папаята е страхотна, смокинята ми идва малко захарна,но пък са толкова красиви,че им е простено Laughing Бъдете обичани,глезени и парфюмно щастливи!!!

# 394
kopche, различни сме, да. И смятам, че в това е красотата. Аз ценя еднакво силно както позитивни, така и негативни  мнения на парфюм, който ми е интересен Simple Smile
Съжалявам, че не написах кое е Мансера и кое Монтал..въобще не го планирах като толкова дълго представяне. Всъщност въобще не претендирам за такова, по-скоро нахвърлях мислите и усещанията, които имах в дадения момент, за въпросните аромати. Мисля, че имахме преди известно време тема, посветена на Монтал или Мансера. Деничка може да каже с точност Simple Smile

Честит празник на всички и от мен!

Аз днес носих цял ден Aoud Black Candy Mancera и се чувствах супер. Завършвам деня със Citizen Queen Juliette Has A Gun. Влюбена съм в последния 😍 от както го придобих, колкото повече го нося, толкова повече ми харесва. Представям си какъв разкош би бил на външна температура около 18-20 градуса Simple Smile

# 395
Честит празник , дами 🌹🌹🌹Щастливи и обичани бъдете !

Citizen Queen е още по- хубав в топлото време и излъчващ.Когато съм била с него винаги е бил отразяван....странно ми е- бъркали са го с някой от Шанелите, но така и не разбрах кой....
   Ето за този Xerjoff  Naxos мога да кажа, че е различен парфюм като никой друг, който съм помирисвала, излъчващ и траен...Ще си го задържа стига да ми го пратят от Елинор . Нищо мъжко не усещам върху кожата си, смес от лавандула, цитруси, мед и сладък тютюн - красавец !

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 14:26 от macadamia

# 396
Честит празник! Flowers Hibiscus
Парфюмани, дайде идеи за самоподарък. Иска ми се нещо чисто, сапунесто/шампоанесто, росливо. Насочила съм се към cartier eau de cartier. Някой с отзив? Става ли за blind buy? Отворена съм и за други предложения.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 19:07 от MarilynM

# 397

Честит празник, мили дами, да сте здрави, успешни, обичани и уханни Simple Smile

SOTD : https://www.fragrantica.com/perfume/Tiffany/Tiffany-Co-Limited-Edition-53021.html

# 398
Честит празник ,дами ! Да сте обичани, обичащи и щастливи !   

Днес да ми е празнично избрах Baccarat Rouge 540 Two Hearts

# 399
  • София
Аз съм с моя all time favourite Molinard Secret sucre. Поръчах и Narciso Rodriguez Musc Noir, иначе трябваше да бъде поредният Мон Герлен фланкър.

# 400
Честит празник на всички! Аз отбелязах празника с една отдавна набелязана ванилия, насляпо. Дано не ме разочарова 😊 https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Vanille-de-Madagascar-45225.html

# 401
Поръчах и Narciso Rodriguez Musc Noir
И аз днес я свърших тази работа. Shiro и Aura Sensuelle ще му правят компания. Отдавна не се бях развихряла парфюмно, крайно време беше.

# 402
  • София
Скрит текст:

Парфюм за деня: Mon Guerlain Eau de Parfum Intense SmileHeart Eyes
Това сериозно ли? Не мога да си го представя върху мъж. Лавандулов ли го усещаш?

Фръц! - абсолютно сериозно Satisfied В тази версия при мен излиза едно невероятно усещане за ликьор, може би вишнев, като има и подчертана опушена горчивина, от нотката на лакриц предполагам. Но да, и заради модерната топла лавандула. Явно при мен излиза доста от базата, която ми стои напълно унисекс. Много харесвам тази версия Animal Heart Eyes Cat

Скрит текст:
Честит празник! Flowers Hibiscus
Парфюмани, дайде идеи за самоподарък. Иска ми се нещо чисто, сапунесто/шампоанесто, росливо. Насочила съм се към cartier eau de cartier. Някой с отзив? Става ли за blind buy? Отворена съм и за други предложения.
MarilynM - Прекрасен и много стилен избор. Единствено бих Ви препоръчал да изберете версията Eau de Cartier Concentree - помня го като по-траен и наситен. Hands Ok Hand

# 403
  • Пловдив
Честит празник на всички дами! Бъдете обичани и уважавани жени и майки!!
Днес получих няколко проби от Брасти и реших първо да пробвам това
 https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … iamonds-1292.html
На първо време не ми се струва нещо много впечатляващо. Но съм забелязала, че опаковките на Брасти малко променят аромата, и истинската красота излиза след като си починат от пътя. Може би след време ще ми хареса повече.
Bell_87, би ли споделила малко повече за Aura Sensuelle, след като го опознаеш?

# 404
  • Чукарландия
Честити да сте, Прекрасни! 🌹

bombolino, от къде си взе Rosenrot Rammstein? И аз го издирвам, поради разбираеми причини - роза, здравец, локум... ❤️

SODT: Valentino Donna Noir Absolu Valentino.❤️
Обожавам тази Noir красавица! Има нещо мистично в този парфюм! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт