Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 165
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 005
чудесно, но сега искам и него Angry

# 1 006
Благодаря за бързите отзиви!
А розата от тази серия?

# 1 007
Аз толкова бутилки не съм изразходила през целия си живот! 😆

Също съм на свежа вълна в момента; всичко плътно и дълбоко ориенталско ме потриса.

# 1 008
Не изпръсквам аромати бързо, първата снимка са довършени  миналата година, но купувани отдавна. Държах бутилчетата досега.
Alien Fusion купих преди година, Chloe имам от 2016. SPI и той е от тогава.
Очаквам още 3 дъна до края на април, но и от трите полупразни имам нови, неотваряни 100ци чакащи ред, така че им се радвам доволно (Aura Mugler, Decadence, и Valentino Uomo Intense).

# 1 009

Мноооооого любим:) Страхотна поръчка на сляпо Smile

# 1 010
целина, спанак, лапад... ще видим Grinning
mercury има толкова метал с целината, че ме заболяват пломбите докато го мириша Grinning

# 1 011
Някой познава ли това? Ако може две думи 🌞

# 1 012
целина, спанак, лапад... ще видим Grinning
mercury има толкова метал с целината, че ме заболяват пломбите докато го мириша Grinning
Прекрасен е, не се усещат  тези зелени неща:))) Ако знаех,че ще гърмиш на сляпо,щях да ти предложа да го тестваш. Да кажеш като дойде как е Simple Smile

# 1 013
За мен е непоносим този Аристократ...ще ме караш да вадя мострата да видя колко точно не го харесвам и защо...харесвам някои арабски парфюми, но този е въплъщение на всичко, което не харесвам в тях.

# 1 014
Здравейте,
Утре смятам да пробвам   два-три  парфюма  на CH CONFIDENTIAL
С кои ще ме посъветвате да започна?

Gold Myrrh Absolu!  С две ръце!

Отновно Aristocrat, това е най-кофти клонингът или каквото там е на Бакара за мен. Нищо хубаво не намирам, на всичко отгоре не се намира онлайн, а от магазина в мола, в който го пробвах, беше доста скъп. Ana Abeyad Rouge или Bareeq са в хиляди пъти по-хубави!

# 1 015
Възможно е. Аз си имам истински Travalo, но за да не ставам да снимам, показах тези като пример какво се има предвид под "уред за отливки"

Няма никакъв смисъл от оригинални Travalo , плащаш 15 и нагоре пъти повече пари за ... реално същото,или почти същото качество. Бяха ми подарили 10 , 3 от които ми протекоха. Тези по-хубавите от АлиЕкспрес от 30 , само 2 ми протекоха.

И аз това се чудех , възможно ли е таргета да са по-зрели жени ?

Не , точно обратното. Парфюма е унисекс , и таргета НЕ са "зрели" хора , а такива на 20-33 основно , които имат активен социален живот , излизат по кафета,барове,заведения. Не обичам да генерализирам , защото аз самия съм изключение от правилото , но голяма част от "зрелите"...каквото и точно да значи това , няма да го харесат , ще им е прекалено сладък , и прекалено силен.

И като ги изтеглят от пазара какво става с тези стоки ми е любопитно. Изхвърлят ли ги, рециклират ли бутилките. А течността вътре в "мивката" ли заминава Wink Или тези партиди се озовават някак си при онлайн търговци тип дискаунтър, за да не стават зян?
Аз също си записвам видео и гледам да плащам с paypal при поръчки от чужбина дори и да става въпрос за официалния сайт на някоя марка. Презастраховам се, макар че сериозните търговци не правят проблеми, ако вината е тяхна.

Задаваш ми въпрос , с доста повишена трудност Laughing  Бутилките със сигурност се запазват , те в повечето случаи струват няколко пъти повече ,от колкото самия парфюм вътре. Преди време бях споделял във форума , че бутилките на няколко ниш бранда се правят в Бг. При дискаунтърите , поне тези в Щатите веригата по която стигат до тях парфюми е по-различна.
Задължително си снимам клипчета , без значение дали от Бг , или от чужбина. И винаги клипче , а не снимки , защото снимките може да са направени много след отварянето на пакета , и диспута да не бъде уважен и решен в моя полза. Много пътувам , и доста време съм живял извън Бг , и макар и по-рядко селски тарикати на дребно има не само тук. Последно на един приятел добре,че му надух главата да снима задължителни клип , а не снимки , получи ТУХЛА от Ebay , а си плати за PlayStation 5 , но това си е масова направо измамама с конзолата .

Хаха, ярешкото беше само бонус към парфюма. 😀

Благодаря за сравнението!
Определено харесвам точно млечността на ЕДТ, но не мога да си позволя по една бутилка на всеки 2-3 седмици, толкова пък да е нетраен. 😔

Парфюм през последните няколко дни:

Смесвам ги и с Филосикос, става чудно! 💛💚💙

Хапвай си , няма да развалиш диетата
Защо не си вземеш 150ml тестер на ?
За 90-95 лева може да се оливаш на воля.
Не съм фен на т.н. layering (наслагване,наслояване?!?) , макар и да има добри комбинации. BR540+Aventus и особено BK540+Millesime Imperial са доста добри , и популярни комбинации.

И един ревюър от утвърдените като подеме, че е много сладък, и много зле, и вече всички започват да се надпреварват да дават същите оценки.
....
При мен този парфюм е много различен от всичко, което е правено от Диор, и ако някой ми го беше дал за тест на сляпо, със сигурност щях да кажа, че това е парфюм на Килиан, а не на Диор.
.......
Изобщо не ми е сладък

1. Или просто може хората да са на същото мнение.
2. Да  , и аз това казах в предишния си пост.
3.
Изненада ме ....
На мен ми е лепкаво сладък направо (gooey) . Дава ми такова усещане

Дали е хубав парфюм , по моите разбирания 100% ДА , дали е оригинален , изненадващ с нещо ново и различно на 100% НЕ . Споменах че за мен е Миш-Маш от няколко хитови парфюма.

Здравейте,
Утре смятам да пробвам   два-три  парфюма  на CH CONFIDENTIAL
С кои ще ме посъветвате да започна?

Не знам какви неща харесваш , за мен трите най-добри са
1.Mystery Tobacco
2.Amber Desire
3.Bronze Tonka

Всички  са много много хубави.
Ако обичаш сладки парфюми Тонката е задължителна. Удът е най-хубавият чист уд, който притежавам. Розата е добра. Не харесвам Сандала аз.

Кой е по-хубав е въпрос на усещане и възприятие , ако говорим само за сладост си мисля ,че Amber Desire е определено по-сладък от Bronze Tonka , "розата" не познавам.

Парфюм за деня

Парфюм за спорт

Парфюм за вечерта ще е

# 1 016
Благодаря ! Не познавам Бакараа,трябваше да избера между този, Olympea, Un jardin sur la lagune,World intense и една от роклите.  Не бях виждала и чувала този Аристократ,затова питах. Подарих на приятелка Инсоленс,защото хем не ми хареса,хем поръчах парфюм и вода,а тя се влюби в него и сега иска да ми подари нещо от тези

# 1 017
  • Варна/Лондон
Може ли някой с мнение за  TF Metallique, днес го извадих да го разнося малко, ми той много тих бе, едвам го усетих. Не помня, като ги взимах да е толкова срамежлив. Иначе си ми харесва, но явно обливане ще трябва, или само при мен е така.
След два дни имам РД и едно птиченце ми подшушна, че ще имам хубава изненада-Dior Maison Tobacolor. (да си призная, птицата съм аз и директно си казах на ММ какво искам, като му напомних, че има да си връща за неговия РД, дето му поръчах  персонално надписан Sauvage Parfum) 😁 По пирамида ми харесва, но то аз не знам какво трябва да има в тая пирамида, че да не ми хареса, (например сминдух и екстракт от колорадски бръмбар) 😁, та го чакам с любопитство и ще пиша, ако някой му е интересно.
След срамежливия ТФ се полях с Armani Stronger With You Absolutely, ами... кеф! 😜

# 1 018
Може ли някой с мнение за  TF Metallique, днес го извадих да го разнося малко, ми той много тих бе, едвам го усетих. Не помня, като ги взимах да е толкова срамежлив. Иначе си ми харесва, но явно обливане ще трябва, или само при мен е така.
Такъв е Металик. Като фантом – хем знаеш, че го има, хем го няма. Wink Писала съм и преди, ако беше на по-ниска цена бих го взела, за тази цена и това телепатично усещане за него – не.

# 1 019
Много забавен пост, Джеронимо  Heart Eyes
Ама хич не знаеш как и какви подаръци да си искаш.
Дано ти допадне, малко рисков скок ми се вижда този.
Не искам да те разколебавам, но дали Féve Délicieuse няма да ти хареса повече?

Общи условия

Активация на акаунт