Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 070
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 050
Днес съм с Promise Frederic Malle, точно 5 пръскания. Много плътен и хубав.Силно ме привлича и ми действа. Животно, което не знам, дали може да се опитоми от всеки. Не виждам кожа в пирамидата, а ми мирише малко на кожени дрехи. Като се оправи времето задължително ще го пробвам на мотора с кожения екип. Има адреналин и бензин в този парфюм не в прекия смисъл на думата. Истински афродизиак. Звяр Kiss

Promise е уникален парфюм,истински шедьовър и не прилича на нищо друго!

# 1 051
  • Габрово
Аз съм влюбена до уши в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome ...
Както  написах и преди във форума според мен ще бъде много търсен и харесван за лятото.

# 1 052
  • София
Purple Heart
Аз съм влюбена до уши в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome ...
Както  написах и преди във форума според мен ще бъде много търсен и харесван за лятото.
Ох, на мен пък никак не ми допадна, но аз и не харесавам цялата линия, че ми идваше много карамелена. Този уж е по-свеж, но е не мой. Sad Но пък много харесах YSL Black Opium Floral Shock! Purple Heart

# 1 053
Аз също не го харесвам, меко казано.
И другите от серията не са мои, но този е най-зле.
Неопределено блудкав.

# 1 054
Спасявате ме от сляпа покупка, Scintilia и Аризона. 🌺
Днес и аз съм в лятно настроение, здраво се напръсках с Intense Tiare, но в жега определено ме радва повече. Не усещам кокос изобщо, само иланг, восъчно тиаре, и разкошна, креместа, ванилена база.
Не се оплаквам, само отбелязвам безкокосие.
Много е близък до Теракота, чак се чудя защо са ми и двата. Теракота е доста по-цветен, и има зелена нишка, предполагам, от иланга. Третият ми аромат в категорията е Songes EdT. Ще им правя паралелни тестове тези дни.
Не бързам със Soleil, лятото е далече.

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Terracotta-Le-Parfum-24785.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Tiare-3763.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Songes-1609.html

В същата категория слагам и Roberto Cavalli EdP, но него харесвам повече на по-ниски температури.
Потретих го. Към мен пътува 75мл.
https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cava … Parfum-13675.html

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 17:46 от Dez

# 1 055
И аз се точех много на новото Ла Ви, но добре, че го пробвах преди да го взема на сляпо.
Върху мен се скриха кокосовите нотки, и остана нещо свежо и сладко- нищо уау.
Ще го пробвам пак в топло време.
Новото Си интенс едп ми допадна, но май на блотер се развива по-добре отколкото върху моята кожа.
Главата ми отвя обаче новото предложение на Ерме H24, готова бях да го взема за себе си, не толкова за половинката 🤣🤣
Трайността му обаче е супер малка, ще му дам шанс през лятото.

# 1 056
Dez, ние сме, мисля, с различни парфюмни вкусове, така че на теб може и да ти хареса; не го отписвай. 🙂
От тези, които си изброила, Intense Tiare изключително много не харесвам, заради амонячната нотка в развитие, но пък потретеното Кавали о-бо-жа-вам! Go figure... 😀

# 1 057
И аз днес съм с Интенз Тиаре. Много си го харесвам много по-носим и кремест ми е от Теракотата, която е много силно туберозна и ме дразни.

# 1 058
И аз пробвах новото Ла Ви,на мен ми хареса,но не усетих много кокос,беше и по
студеноо днес,може затова.Но си получих и трите версии на Girl of now, и трите купувам повторно,вероятно и пак ще ги купя като свършат.

# 1 059
И аз днес съм с Интенз Тиаре. Много си го харесвам много по-носим и кремест ми е от Теракотата, която е много силно туберозна и ме дразни.
Аз бях вчера,мноооого е хубав Simple Smile И страшно траен Nerd

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:06 от Ре

# 1 060
Някой питаше за CH Confidential
Моята препоръка за любители на тубероза е
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Herrera-Tuberose-31052.html
Доста интензивна тубероза с жасмин и бели цветя.

Днес бях на служебно събиране с BR 540 само един монталски уд се опитваше да ми избута бакарата ,но така добре си я усещах през цялото време..

# 1 061
Момичета, какво мислите за Monblanc Signature? Миналото лято една приятелка беше с него и помня, че много ми допадна, но не съм сигурна дали си заслужава да го поръчам на сляпо.

# 1 062
Момичета, какво мислите за Monblanc Signature? Миналото лято една приятелка беше с него и помня, че много ми допадна, но не съм сигурна дали си заслужава да го поръчам на сляпо.
На мен не ми харесва много сладък ,ама много като мляко с ориз дето са му изсипали четворна доза захар чак горчи.Мъчих го и накрая приятелка го хареса и и го подарих.

# 1 063
Мен лично с нищо не ме впечатли - скучен и мейнстрийм, сякаш съм го мирисала 100 пъти преди. А много го исках, заради бутилката. Сладък. Според мен не е за насляпо, задължително го душни някъде.

# 1 064
Аз го харесвам много.
 Ето какво съм писала за него.

Парфюмът е бял, женствен, мек, но със силен характер. Излъчва съвършена женственост, бленда от чистота и тайнственост, от разкрития и тайни. Силно пристрастяващ, хубав и омаен.  Елегантен, мускусно-сладък със свеж отенък.
Парфюмът се отваря силно мускусно, гъст е като мъгла, като памук и усещате още веднага силната му женственост. Ляга върху кожата и се настанява там удобно за много дълго време. След около половин час идва сладка екзотична ванилия, която в съчетание с муска създава уникално усещане. Мускът не е скърцащ, целофанен, както го нарича моята мила приятелка парфюмиста Ковачева, а е мек и по- ефирен. Магнолията и другите цветя се усещат много добре вплетени в тази мускусно- ванилова приказка, която нито за миг не губи топлината и сладостта си. Страшно добре стои Signature Montblanc. Забелязва се, има шлейф, но не много голям, просто е като воал около тялото.

Парфюмът се усеща вкусен поради топлотата на ванилията с бензоин, но не е гурме. Цветята и муска не позволяват на ванилията да се изрази в ядлива посока и да ви превърне в ходещ сладкиш.

Общи условия

Активация на акаунт