Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 019
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Привет предиобедно!

Кате HugTwo Hearts

стори...пуснато от Туба снощи...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242479%2F645bed84 … pl_wall_-63875573

песента...

превод на руски език на текста
Скрит текст:
Ольга Ольгина
О, леди д’Арбанвиль, как долог этот сон?
Проснешься завтра утром –
Скажу, как я влюблен, скажу, как я влюблен.

О, леди д’Арбанвиль, зачем горюю я?
Не бьется твое сердце
И нет в тебе дыхания, и нет дыхания.

О, леди д’Арбанвиль, ну почему ты спишь?
Проснешься завтра утром –
За все меня простишь, за все меня простишь.

О, леди д’Арбанвиль, как ночь ты холодна.
А губы как предзимье,
На коже белизна, на коже белизна.

О, леди д’Арбанвиль, ты очень тихо спишь?
Проснешься завтра утром…
Так почему молчишь, ты почему молчишь?

О, леди д’Арбанвиль, о как печалюсь я?
Не бьется твое сердце
И нет в тебе дыхания, и нет дыхания.

Я полюбил вас, леди – в одной земле лежать,
А розам на могиле
Вовек не умирать, вовек не умирать.

Туба в работно облекло когато рисува...

феновете творят...кадри с Мави ...

... за Къванч...за нова реклама...
Скрит текст:
Новый контракт на 11 миллионов лир.

По информации издания Güneş, востребованный актёр Кыванч Татлытуг подписал новый рекламный контракт. Актёр, который является лицом джинсового бренда, сел за стол переговоров с представителями другой марки. Кыванч снимется в рекламе моющего средства и заработает целое состояние. Стало известно, что он получит 11 млн. лир. В настоящее время актёр находится в отпуске в Каш, а в ближайшие дни он приступит к работе над новым рекламным роликом.

Пресата в Турция за ДиК в Италия...
Скрит текст:
🆕Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн готовятся покорить Европу!
Турецкие сериалы продолжают покорять страны мира одну за другой.
Стало известно, что новый турецкий сериал будет транслироваться в другой европейской стране. В соответствии с этим в ближайшее время в Италии выйдет в эфир телесериал Cesur Ve Güzel с Кыванчем Татлытугом и Тубой Бюйюкюстюн в главных ролях.
Итальянский канал Canale 5, по которому до сих пор транслируются телесериалы Sen Çal Kapımı и BayYanlış, приобрел права на вещание Cesur ve Güzel. Скоро сериал увидит итальянскую публику.
Туба Бюйюкюстюн и Кыванч Татлытуг исполняют главные роли в сериале, который привлекает внимание своей номинацией на международную премию «Эмми».

Приятен слънчев ден!

# 196
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за снимките, картината на Туба, видеото, песента и информацията, относно Къванч!

Скрит текст:
Приключваме (малко, по малко) тази изтормозваща учебна година. Готвят се поне две обучения и вероятно едното ще е в Бургас. Това, което пропуснахме, заради пандемията.

Спокоен слънчев ден! Heart Eyes

# 197
Добро утро!

Кате Hug,честит ни ден на приятелството...Heart EyesTwo HeartsKiss
Скрит текст:
Ще те очаквам в Бургас за да се видим отново...Wink

ново от Туба в ИГ от сутринта...
В очакване на слънцето .. Добро утро ...Nature Sunny

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242483%2Fe968aa0a … pl_wall_-63875573

песента от видеото...

Вчера излезе информация относно сериала с Туба и др.актриси....от филмографиите се оказа,че съм гледала едната във ВВ,а др. в ''Мечтатели'',преди доста години в малки роли за това и не си ги спомням...
Скрит текст:
В сериале для Нетфликс, компании OGMPictures, где главную роль сыграет Туба Бюйюкюстюн, также ведутся переговоры с актрисами Бюшра Пекин и Алгы Эке на участие в этом проекте.
Известная актриса Туба Бюйюкюстюн готовится к новому сериалу для Нетфликс «Другое Я» Режиссером сериала выступит Бурджу Альптекин, сценарий - Нуран Эврен Шит, и будет рассказана впечатляющая история трех школьных подруг.
От сценаристки: Кто знает, сколько сценариев я написала напротив этого пейзажа.. Сейчас в том же месте я гость с совершенно другой историей.. И эта история для меня самая особенная..

същото и от Бирсен

Скрит текст:

и още....от вчера...

Скрит текст:
Обсуждаются два имени для нового сериала Тубы Büyüküstün!

TVGazetesi.com / Detay - Туба Бюйюкюстюн, которая снова встретится со своими поклонниками на экране после сериала Star TV под названием Sefirin Kızı, порадовала своих подписчиков своим возвращением. Повторная встреча с Энгином Акюреком через 6 лет произвела большое впечатление. Туба Бюйюкюстюн очень обрадовала своих поклонников за границей, особенно своей встречей с Акюреком.

Актриса, снявшая в 18 серих в проекте «Сефирин Кызы», после финала начала искать новые проекты. Также стало известно, что актриса примет участие в сериале, подготовленном для Netflix.
Имя Бюйюкюстюн ясно видно в новом сериале Netflix, который готовится OGM Pictures. Однако актёры, с которыми она будет, пока не определены.
Новое заявление было сделано по поводу имен, которые будут сопровождать Бюйюкюстюн в сериале, написанном Нуран Эврен Зит и повествующем о впечатляющей истории трех женщин. Журналист Бирсен Алтунташ поделилась закулисной информацией о том, что Бюшра Пекин и с Алги Eke, присоединились к сериалу.

Бюшра Пекин, о которой говорят в социальных сетях, привлекает внимание своим имиджем, который изменился с годами. В последние годы актриса сосредоточилась на кино. Пекин не появлялась на съемках драмы со времен сериала «Семья» в 2016 году.
Алги Эке, с другой стороны, в прошлом году сыграла роль в трехсерийном сериале Maids. Актриса, воплотившая в жизнь персонажа Мутлу в цифровом сериале Acans, также сыграла в фильме Ali'nin Nature. Алги Эке - одно из имен, ожидаемых ее поклонниками в новом сериале.
Разработки еще свежи, и нет другого имени, кроме Büyüküstün. Однако закулисье движется, и скоро появится самая четкая информация.
Режиссер Бурку Алптекин, снявший сериал Атие для Netflix, продолжает готовиться к новому сериалу.

Приятен ден ти желая!

# 198
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за споделеното!

Честит (на "патерица") Ден на приятелството! Нещо, което съм писала преди доста време...

Приятелството е находка
и нещо много ценно.
Приятелството вечно е,
а всичко друго - тленно.
Приятелство не се купува,
не трае само ден и два.
За приятелството се воюва.
Приятелство да имаш е съдба.

Имам някакви спомени за от "Мечтатели". Гледала съм сериала доста отдавна...

Забавно...

Красота...

Вече сме и в Италия...

Скрит текст:
Из интервью.
Когда у меня еще не было детей, я много думала о материнстве. О том, каково это быть матерью, какой мамой я бы хотела быть, я всегда хотела быть мамой. Да и ты знаешь, я очень сильно люблю детей. Дети занимают для меня вообще отдельное место и мне всегда очень хотелось испытать этот опыт материнства. Поэтому я очень много думала перед тем, как стать мамой. Какой мамой я хочу быть и что материнство значит для меня? И пару дней назад я сказала своим девочкам (им 7 лет) : "Моя мама показывала мне свой путь, исходя из своего жизненного опыта. Я взяла из этого то, что нужно было мне и добавила что-то от себя. А теперь я отдаю это вам. А вы из этого возьмете то, что вам нужно и отдадите уже своим детям.

Прекрасна Сюхан...

И... прекрасен Къванч от преди време...

Ползотворен ден! Hug

# 199
Добро утро,Кате!

Скрит текст:

Благодаря за стихчето и новите неща,които си пуснала! HugTwo Hearts

Сп. Hello с фотосесията на Туба за Dior ще излезе на  23 юни....

Днес се навършват 10 год от участието на Туба с партньорът си в сериала ''Аси'' - Мурат Йълдъръм  на фестивала в Монте Карло 2011 год.!Присъстваха продуцента, сценаристи,реж.Джевдет Мерджан със съпругата си,Онур Сайлак(като съпруг на Туба тогава).А сериалът зае 2-ро място след американския ''Дързост и красота''!

клипче,когато връчват награди...

а тук е с музиката от сериала

Приятен ден да имаш! WinkHeart Eyes

# 200
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Минавам набързо...

Скрит текст:
Бойлерът ми протече. Купих нов. Чакам майстор, за да ми го смени.

Благодаря за информацията от вчерашния ти пост!

Скрит текст:
Из интервью.
Все, что есть в моей жизни, распространяется на всю мою жизнь в целом. И моя актерская карьера, и любовь, и мои дети. На самом деле, еще с прошлой зимы я пытаюсь научиться тому, что любовь не только лишь в людях, она абсолютно во всем в нашей жизни. Мы вешаем этот груз (любовь) на определенного человека, но мы не должны делать этого. Мы должны распространять любовь на все то, что только может ее принять. Это нелегко, но я учусь этому.

Скрит текст:
Новое с фанатами. Счастливый поклонник, Дерман Бабадаг, поделился через фейсбук. Фото сделано шесть дней назад, опубликовано сегодня.

Спокоен и ползотворен ден! Heart Eyes

# 201
Добро утро!

Кате Hug,благодаря за споделеното! Two Hearts
Скрит текст:
Честит нов бойлер...Simple Smile

От фотографа на  Ай Япъм Шинаси Серче в инстаграм...

Фотосесия на Туба/2020г/

Туба за сп. VogueTürkiye/01.04.2021г/

Желая ти лек ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 202
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Скрит текст:
Пооспах се... Много съм уморена... Вероятно няма да участвам в бургаското обучение, защото с децата ми трябва да се заемем с делата на починалия ми съпруг. Времето лети... Дано шефката ни да ми позволи.

Отново ти благодаря за красотите, които си "донесла"!

Мави и Санджар... Grinning

Спокоен почивен ден! Heart Eyes

# 203
Добър ден!

Кате Hug,благодаря за споделеното! Revolving Hearts
Скрит текст:
Сутринта наминах по др. теми,но не беше писала и се заех с дом.задължения.Освежихме едната тераса откъм кухнята с ММ до половината.Утре,че чистя плочките,че се изморих.Децата са заети.Ще го правим докато можем,после,когато имат възможност,тогава.
Ще съжалявам ако не успееш да дойдеш на обучението и няма да се видим.Но след като имате работа.Как е майката ти?

Скрит текст:
Биография Тубы как исполнительницы роли Хасрет на испаноязычном ресурсе.

нова от ИГ...

Приятна събота! Flowers HibiscusTwo HeartsFlowers Cherry Blossom

# 204
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравей, Злати!

Благодаря ти за информацията покрай Туба и Къванч!

Скрит текст:
От вчера се занимавам с водни течове, които не знам как са се появили. Мазето се наводни. Бойлерът ми тече, а новият още не е монтиран, няма майстори... Не искам да спирам водата, защото все пак трябва да се къпя... Ще чакам някой да се появи.

Скрит текст:
Если бы не было темноты, свет был бы бессмысленным. Если бы не было движения, бездеятельность была бы бессмысленной. Жизнь - это танец противоположностей, человек - это танец противоположностей(с) Туба

Приятен слънчев ден! Kissing Heart

# 205
Привет!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
След малко.... продължавам с чистенето на терасата...
Следобед и вечер гледам мачовете от Европейското първенство по футбол.
Подкарах и ''Вятърничав'' с БГ субтитри.Когато го даваха онлайн гледах др. сериали.Сега нали го дават вечер по ДФ от 22 ч.,но са кратки епизодите.За това го метнах с БГ субт.

Ето и новото от Туба пуснато сутринта в Instagram....
„Да тестваш или да не тестваш“
Добро утро на човека, когото избрахме да бъдем....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242499%2F59ea49da … pl_wall_-63875573

Приятна слънчева неделя!

# 206
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Почти привършвах поста си и той изчезна. Пиша го за втори път... Благодаря ти за споделеното!

Скрит текст:
Монтираха ми бойлера. Водата ми е спряна, ще го свържат, но не знам кога. Топлих си вода в кофата, за да се изкъпя. Чакам съседа си да появи...

Скрит текст:
[Из интервью.

Печатные издания, некоторых представителей которых я знаю, создают в газетах образ Тубы, которая, по их мнению, хорошо бы «продавалась». Но этот человек - не я. Иногда они даже не осознают, что бросают твою жизнь в опасность, к сожалению. Какой бы работой ты ни занимался, прежде всего ты - человек.

Лек ден! Heart

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 10:01 от Екатерина Кузманова

# 207
Предиобеден привет!

Кате HugHeart,и при мен се е случвало поста да изчезне.

Приятен ден и спокойна седмица!

# 208
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в ранния предиобед, Злати!

ДК беше (и е все още) много добър сериал. Обиколи света. Туба, Къванч и останалите от каста се справиха чудесно.
Никога няма да го забравя. Който каквото и да казва, аз се наслаждавах на играта на всички актьори.

Скрит текст:
Днес приключвам с обучението на пети и шести клас.

Спокоен намръщен ден! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Привет! Nature CloudNature Sweat Drops

Най-после през нощта и при нас поваля дъжд.На сутринта като станах беше спрял.

Кате Hug,и на мен си ми хареса ДиК!То винаги се намират нехаресващи.С големи претенции са! Wink

Ето го и кафенцето от Туба за днес в инстасторито...CoffeeMusical Note

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242507%2Ff0796224 … pl_wall_-63875573

нова от вчера..пусната от Туба в ИГ от фотосесията за Диор в Бодрум...

Благодаря за новите снимки с Къванч...

Скрит текст:
🆕 Новое фото от активистов по спасению и защите животных, которые встретились с Кыванчем и Башак.

"Сегодня мы встретили Кыванча Татлытуга и Башак Дизер навещая нашу любимую измирскую девочку, которую мы нашли в ужасном состоянии на дороге. Сейчас с ней все хорошо, она здорова и очень счастлива... Хорошо,что есть добрые люди с красивыми сердцами❤🙏🏻 Хорошо, что мы встретились 🧿🙏🏻"
"Он очень добрый и гуманный человек, который оказывает поддержку и помогает нуждающимся. Сегодня, посетив #izmir , мы убедились как хорошо, что вы есть, семья Татлытуг"

Кыванч и Башак не первый раз помогают этой организации. Не так давно в своем инстаграм активисты благодарили семью Татлытуг за спонсорскую поддержку в помощи другим животным. Сейчас у них на передержке до выздоровления находилась собака Измир.

Хубав ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт