Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 023
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Много хора от моето обкръжение - колеги, приятели, ученици, възрастни харесаха ДК. Чакаха с нетърпение да започне и по БТ. Някои ме питаха какво ще се случи в поредната серия. Даже веднъж влязох в един от магазините (имаше телевизор) продавачката си глееедаше сериала (на турски език), когато нямаше клиенти. Лично аз и досега, регулярно си гледам клипове на ДК в интернет.

Скрит текст:
Днес за нас е почивен ден. Провежда се НВО в десети клас.

Скрит текст:
Стори Тубы
Она сказала: И он заставил меня почувствовать себя феей
Репост от креативного директора Lorenzo Serafini ("Той направи така, че да се почувствам като фея"

Спокоен... мрачен ден! Flowers Hibiscus

# 211
Привет следобедно!

Кате Hug Two Hearts

Туба е гледала  снощи...

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 212
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден привет, Злати!

Благадаря (отново) за прекрасните снимки и видеото!

Скрит текст:
Днес ще бъда в училище макар, че часовете ми в днешния ден са в прогимназията, а класовете, в които преподавам вече приключиха. На тези, които ще дойдат (ако дойдат) трябва да осигоря занимания по интереси.

Лек ден! Heartpulse

# 213
Привет,Кате Hug Heart!

Последните дни нищо ново около Туба.За това повече колажи и припомняне на стари снимки.

с приятелката си Дуйгу

нова зад кадър ...при заснемане на рекламата преди време,пусната от оператора ....
Скрит текст:
🆕 Новое фото за кадром рекламного ролика для #mavi которым поделился оператор Али Кучук.

Приятен ден!

# 214
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в дъждовния предиобед, Злати!

Пак си "донесла" прекрасни снимки, благодаря ти! Днес е почивен ден за мен,

Скрит текст:
защото се провежда вторият изпит в десети клас. При нас не спира да вали, а градината ми се превърна в блато. Имах теч в мазето. Открих аварията. Оказа се, че течът е от банята. Фугирах наново плочките, където фугите са се изкъртили и се получи. Бойлерът ми е монтиран и работи. Днес ще се окъпя с душ, а не с канчето и кофата... Добре, че ги умея тези неща...

Скрит текст:
Новое / старое фото, поклонник поделился фотографией Кыванча от 17/11/2019, подписав фото:
"Кыванч Татлытуг один из самых вежливых, скромных и достойных господинов, что я встречал за свою жизнь. Галантный и уважительный человек, которому я посылаю бесконечную любовь и уважение 😘"

Ползотворен ден! Simple Smile

# 215
Предиобеден привет!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
При нас ту вали,ту спира слаб дъжд.
Станала си и майстор. Simple Smile

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246504%2F82eea26 … l_wall_-121564141

Бирсен е писала,че снимките на Туба за сериала за Нетфликс започват на 1 юли!
Мъжете/актьори са ми познати.Играли са с Къванч! С Фърат Танъш в ''Двама завинаги'',а с Ръза в ''Север/Юг''
Скрит текст:
🆕Новости от Бирсен: Съемки сериала на Нетфликс Another Self запланированы на 1 июля. Режиссёр Бурчу Аптекин, сценарист Нуран Эврен.
В главных ролях Туба Бюйюкюстюн.
История о трех школьных подругах. На женские роли, рассматриваются Бюшра Пекин и Алги Еке. На мужские Риза Кочоуглу и Фырат Таныш.

Желая ти лек и спокоен ден! WinkFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 216
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за информацията, относно сериала с Туба! "Познах" и тримата актьори на снимките.

Скрит текст:
При нас продължава да вали на периоди. Събрах купища охлюви от градината, които ми ядат посевите и вече не знам какво да ги правя. Раздавах на съседите в огромни количества. Доста съм готвила охлюви, но сега като съм сама, не ми се занимава...

Наближава РД на Туба...

Скрит текст:
🆕 Кыванч и Башак Татлытуг 18.06.21 на свадьбе режиссера Улуча Байрактара ("Столкновение", "Эзель", "Внутри", "Менекше и Халиль", "Карадайи").Кыванч поет и танцует вместе с другом по сериалу "Эзель", Барышем Фалалом.На видео так же видны режиссер Эдже Йоренч и друг Кыванча, Рыза Коджаоглу (Али, "Кузей Гуней").

Лек ден! Hug

# 217
Предиобеден привет! HugNature Partly Sunny

Кате Hug,напускала си Туба с любимата й раирана блузка! WinkTwo Hearts

от сутринта

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242521%2Fe960ac67 … pl_wall_-63875573

снимка на майката на Туба-Хандан,пусната от баща й-Сердар
Скрит текст:
от ИГ...г-н Сердар ни е пуснал Хандан,майката на Туба
Територията на Черно море, Босфорския проток Истанбул.
Румели Фенери ден Карадениз.

Благодаря за инфото!Най-после и Улуч да се ожени! Доста млада булка си е взел! Wink Гледала съм всичките му изброени сериали в спойлера! Simple Smile
Скрит текст:
#news@ddunyasi

💥Известный режиссёр Улуч Байрактар (47) сочетался браком со своей возлюбленной Аларой Хамамджыоглу (22), работающей младшим стажёром.

Скрит текст:
видеата,където Баръш Фалай и Къванч пеят...
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-3966475_456242658%2F … pl_wall_-39664475
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242657%2 … pl_wall_-39664475

Приятен ден!

# 218
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в неделния предиобед, Злати!

Благодаря за споделеното! Булката на снимката е младичка и... по-височка от зетя...
Туба (според мен) прилича на майка си. И тя младолика, като дъщеря си.

Скрит текст:
При нас не спира да вали. Дъждът почва и спира - това е непрекъснато. Градината ми се превърна с мочурище, но пък събрах тонове охлюви. Влизат от съседния двор през мрежата. Не искам да ги готвя, защото няма кой да ги яде. Раздадох ги на съседите и колежките ми.

Ползотворен почивен ден! Two Hearts

# 219
Привет!

Скрит текст:

Кате HugHeart
Скрит текст:
И при нас е така.Снощи цяла нощ валя,но на сутринта беше спряло.В момента слънцето се показва през облаците.Ще видим как ще е следобед! Wink

Това е от снощи...пуснато от Туба...

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246507%2F94b5be7 … -121564141_197358

Днес се отбелязва Денят на бащата в Т-я...

от сватбата...

Днес...РД имала майката на Къванч,да е жива и здрава...

и по случай Денят на бащата...

Спокойна неделя!

# 220
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за всичко споделено в текст, снимки и видео! Да са живи и здрави родителите на Туба и Къванч!

Скрит текст:
Знам колко е тежко да загубиш родител. Аз останах без баща и без малко щях да загубя майка си. Мислих си, че мъката ми ще премине във времето, но не...

Сериалните бащи на Туба...

Спокоен понеделник! Simple Smile

# 221
Добро утро!

Добре дошло синьо лято! Изпълни дните ни със слънце, топлина и сбъднати мечти!
Да си пожелаем здраве и много позитивни емоции.Спорна нова седмица и нов сезон !
Скрит текст:

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
От вчера следобед внучката ни е на гости,докато издържи! Wink
Още спи и за това наминавам набързо.

Скрит текст:
Меня невозможно обидеть..
Я отлично знаю кто я, сколько мне лет и как я выгляжу..
И главное, чем я занимаюсь и для чего..

от вчера в Бодрум

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242662%2 … pl_wall_-39664475
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242661%2 … pl_wall_-39664475

Приятен ден!

# 222
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното! Пиша набързо,

Скрит текст:
защото днес имам доста часове и ще тичам за училище. Между другото... оказа се, че бургаско обучение ще има. Датите са 8,9 и 10 юли. Малката ми дъщеря ще дойде от Шумен, защото не мога да оставя къщата празна.

Лек ден! Heart Eyes

# 223
Добро късно утро!

Кате HugHeart Eyes
Скрит текст:
Ще те очаквам за да се видим.

новото около сериала с Туба и кои др.актьори влизат-Седа Бакан и Мурат Боз...със Серкан А. играха заедно в ДиК...
Скрит текст:
Есть новости о новом сериале от Бирсен.

Изменения в касте. Алгы Эке и Бюшра Пекин не будут играть в новом сериале. К касту присоединилась Седа Бакан, которая исполнит роль Лейлы. Сериал будет повествовать историю о трёх школьных подругах. Ход событий изменится в тот момент, когда они узнают о том, что у персонажа Севги обнаружен рак. В сериале также примут участие Мурат Боз, Серкан Алтунорак, Рыза Коджаоглу, Фырат Таныш.

Перевод Манэ Казарян специально для нас

Скрит текст:

Скрит текст:
Стартовала акция ко дню рождения Тубы. Можно отправить смс со словом "подарок" на номер 3005, таким образом, вы можете пожертвовать 10 TL в пользу Юнисеф. Линия смс открыта для отправки только в пределах ТУРЦИИ.

Днес имаме годишнина - 4 години от финала на ДиК! Two HeartsHands Plus1
Скрит текст:
От арабского информационного источника

🚨🚨🚨 22 июня | Четвертая годовщина окончания драматического сериала «Джесур и Красавица », в котором приняли участие великий дуэт Киванч Татлитуг и Туба Бюйюкюстюн, первоклассные звезды Турецкой Республики из мира актерского мастерства и искусства.
Количество продаж сериала достигло более 100 стран мира. https://t.co/n4A28pZ6z1

Приятен вторник!

# 224
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Минавам набързо...

Скрит текст:
Имам предиобедни часове, а се събудих късно. Забравила съм да си активирам алармата.

Благодаря за всичко споделено!

Скрит текст:
Вы перестаёте объяснять свою точку зрения, когда понимаете, что люди понимают тебя, исходя из своего уровня восприятия.

Лек и ползотворен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт