Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро "мааалко" закъсняло утро, Злати!

Утре съм на работа.

Скрит текст:
Днес се събудих рано. Реших, че днес ще съм на работа и закъснявам, а всъщност педагогическият съвет ще е утре. Стресирах се и погледнах датата на телефона. Естествено съм се объркала... и се пооспокоих, но повече така и не успях да си доспя.

Благодаря за споделеното! Туба продължава да проявява социална позиция по различни дейности, свързани с обществото. Браво!

Ползотворен ден! Heart Eyes

# 331
Кате Hug,привет!

Приятен ден ти желая!

# 332
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

В училище съм.

Скрит текст:
Взех си компютъра. Ще се прибера след 17,00 часа.

Ползотворен ден! Heartpulse

# 333
Добро утро!

Кате Hug,започва се! Wink

Ползотворна  сряда! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 334
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Днес при нас е хладно, най-сетне!

Скрит текст:
Изпратихме съседите - тръгнаха за морето. Пак ще гледам кучето им. Не ми пречи, обичам животните.

Спокоен ненатоварващ ден! Heart Eyes

# 335
Привет! Hug

Кате HugHeart,пуснала си новите снимки с Туба и Къванч от рекламата...Two Hearts
Скрит текст:
Наминавам набързо,че майсторът поставя ламината в др.стая.
И при нас преваля през нощта и е хладно.

ето още...

https://youtu.be/IOLOHih-gEA

превод....
Скрит текст:
🆕 Реклама Finish в которой Кыванч предстает как новое лицо компании "Вода завтрашнего дня".

ПЕРЕВОД:
— Я из Аданы.
— Все детство прошло в озерах.
— Все лучшие воспоминания юности связаны с водой.
— Вода для меня... это все.
За последние 50 лет в Турции высохло 36 озер.
— Теперь перед нами очень важный вопрос.
— Спасение завтрашней воды.
— Наши воды должны быть не только в наших воспоминаниях, но и в нашем будущем.
Если мы не начнем спасение сегодня мы потеряем еще десятки тысяч наших озер.
— Есть ли способ решения?
— Он в наших руках!
— Ты, я, все мы!
— С чего нам начать?
— Отсюда... С Кухни.
— Больше нет оправдания для ручного мытья и полоскания посуды.
— Потому что для экономии 57 литров воды при каждом мытье есть новый Finish Quantum Ultimate.
— Не забывайте... Мы всего лишь капля в океане, но океан состоит из капель.
Компания "Вода завтрашнего дня" началась 3 года назад. Осталось привлечь к этому вопросу 6 млн домов и 25 млн тонн воды будет спасено.
Те кто следит за растратой воды начинают экономить и в других сферах жизни. И вы присоединяйтесь к нам ради спасения воды завтрашнего дня на yarininsuyu.com

Для Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡

Хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 336
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Извинявай за късното ми повяване, защото

Скрит текст:
майка ми реши да гледа с мен парламентарските простотии по телевизията. "Наду" ми главата... чак сега останах сама, слава Богу!

Благодаря за информацията, която си споделила. Прочетох и изгледах всичко. Къванч е с нова прическа, а Туба си е същата от преди (поне) пет години.

Лек ден! Heart Eyes

# 337
Добър ден!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Вчера ни сложиха ламината.Добре,че е синът и ни помогна в чистенето и наместването на някои мебели и телевизора.Др.седмица очакваме новата спалня,ракла и шкаф.
Сутрин и ММ ми надува главата.Аз го карам да излиза навън. Simple Smile

Скрит текст:
https://www.dizidoktoru.com/magazin/tuba-buyukustun-a..
Туба Бюйюкюстюн поделилась со съемок фильма "Другая Я"

Продолжаются съемки сериала "Другая Я", роли в котором исполняют Туба Бюйюкюстюн, Мурат Боз, Серкан Алтунорак, Фырат Таныш, Седа Бакан и Рыза Коджаоглу.

Туба Бюйюкюстюн поделилась фото со съемочной площадки сериала производства OGM Medya для Нетфликс, сценарий для которого написала Нуран Эфрен Шит. Сериал рассказывает впечатляющую историю трех женщин.

Снимок Тубы Бюйюкюстюн, сделанный товарищем по съемкам Рызой Коджаоглу, получил большое количество лайков. Кроме того актриса поставила в Инста стори снимок с товарищами по сериалу.

зад кадър...

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 338
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Благодаря ти за информацията! Беше ми много полезна.

Скрит текст:
Съседите ми пак са на море. Досега се занимавах с посевите им - поливах (от бидона), брах домати, храних кучето. Отново сме без вода. Трудно е да се мият тенджери и чинии с кофата и канчето.., но ние тук сме свикнали.

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün #MuratBoz #Пресса
Известная актриса Туба Бюйюкюстюн и певец Мурат Боз были замечены в Айвалыке.
В Айвалыке стартовали съемки нового сериала для Нетфликс «Другое Я» с Тубой Бюйюкюстюн и Муратом Бозом в главных ролях. На прошлой неделе Мурат Боз и Туба Бюйюкюстюн ужинали наедине в одном из заведений в Бейкозе . Утверждалось, что пара влюблена.
ОТВЕТ НА УТВЕРЖДЕНИЕ О ЛЮБВИ
Известный поп-певец ответил на утверждение, что они проживают любовь с Тубой Бюйюкюстюн, партнером которой он является в цифровом сериале «Другое Я», сказав: «Мы снимаем сериал, друзья» В жизни Тубы Бюйюкюстюн и Мурата Боза уже некоторое время никого нет.

Спокоен ден! Kissing Heart

# 339
Предиобеден привет!

Кате HugRevolving Hearts,благодаря за инфото.Пак се започна.Има ли свободен актьор и веднага го свързват с Туба!
Скрит текст:
Същите ли съседи са,за които се грижеше предишните дни.Върнаха се и пак заминаха.Много са нахални! Simple Smile

Туба късно снощи е пуснала нова снимка,но от руските дружки разбрах,
че после е премахнала...може би защото изглежда тъжна....

Скрит текст:
Laura Luka
Ночью.выставила и удалила потом...

снимки на Туба и Мурат Боз  зад кадър от вчера на сета....

още снимки с Къванч за рекламата зад кадър....

Лек, приятен ден!

# 340
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Пак закъснях...

Скрит текст:
Майка ми беше при мен, за да ми се оплаче. Вчера ходи на гробището, едва се е добрала до гроба на баща ми. Няма кой от общината да поддържа местата около гробовете, а по принцип, е тяхно задължение. Та...майка ми ми "наду" главата, малко не чува...

Благодаря за споделеното в снимки и текст!

Скрит текст:
Из интервью.
Сейчас, наблюдая за всем с высоты прожитого опыта, я могу сказать, что ничего бы не вышло, если бы хоть одного из моих проектов не было в моей жизни. Потому что именно они в своей совокупности привели меня к сегодняшнему дню. Если бы хоть одного из них не было, я сегодня могла бы находиться в совершенно другом месте. Как бы мы ни проживали что-то, со всем хорошим и плохим, из этого всего мы обретаем опыт, учимся, и этот опыт направляет нас на дорогу, на которой мы делаем последующие шаги.

Лек и ползотворен ден! Simple Smile

# 341
Добър ден!

Кате Hug,донесла си новото с Туба! Two HeartsKissing Heart
Скрит текст:
Не стига ремонта ами стана и беля в апартамента.Вчера не ти писах.Сутринта на разсъмване чувам шум.Мислех,че е заваляло дъжд.Ставам и със стъпването в коридора усещам вода под краката си.Оказа се,че батерията на бойлера избила и тече студената вода.Банята се напълнила и водата по коридора в кухнята.Навсякъде е с плочки.Но се е намокрил ъгловия диван.А той е пълен с всевъзможни неща.Вчера изхвърлихме водата и вдигнахме диваните на трупчета да съхнат.Днес като ги отворих и вътре мокри.Всичко вадя да съхне.Синът вика да го изхвърлим и да купуваме нов.Но сега покрай ремонта доста пари отидоха.Добре,че съм станала на време и не беше влязла вода в др.стаи с ламинат.Кухненската секция не е засегната.

Но и аз нося новичко...пуснато преди малко....Wink
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Добро утро..Heart Exl
Красавица....Nature BoomNature Sparkles

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242722%2Fc6fe3d68 … pl_wall_-63875573

тази ще я повторя в този вид

и от ИГ...

вчера Туба е фотнала Серкан А.,знаем си го от ДиК

също и Ръза...

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 342
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Съжалявам за наводнението!

Скрит текст:
Нали и аз имах проблеми с двете ни мази. Още не можем да ги изсушим изцяло. Какви са тези пишман майстори, не знам... както казваше баба ми (Бог да я прости) "майната му, важното е, че никой не е умрял". Ще се справите, само да сте живи и здрави. Всичко останало е "празна" суета.

Скрит текст:
Туба за кадром фильма «Экзамен». Не съм го гледала...

Бързо справяне с проблема! Smirk

# 343
Привет!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
Нашата батерия ММ си я сменя.Просто е остаряла,една гумичка се е изтъркала и от там стана проблема.

Туба възобнови да ни пуска кафенце...от вчера следобед....
След дни,след дни ...
Кафе ...
Аз и Ада

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242724%2F5cc491a1 … pl_wall_-63875573

Ето ти филма ''Изпит'' с бг.субт. от ВБокса на части е качен!Отстрани има падащо меню с другите части,всичко са 8.

https://www.vbox7.com/play:8eed9d83?p=playlist&id=1255473

Kıvanç Tatlıtuğ - 2021/08 Finish

Приятен ден и лека седмица!

# 344
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Аз сама се оправям с ремонтите. Майка ми - също. Научих се още от дете, научих и нея. Добре, че е станало така, защото не знам какво щяхме да правим сега. Приживе, баща ми намираше начин. Имаше много приятели, които се  отзоваваха на минутата, но вече ги няма...

В училище съм.

Скрит текст:
Чакам ученици за изпити... засега няма никой.

Лек ден! Wink

Общи условия

Активация на акаунт