💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
A защо не обсъждате разликата във възрастта между Мохамед и Поли? Сигурно, защото те са симпатични на по-голямата част от пишещите. Но тяхната разлика е 14 години и не мисля, че също е много по-приемлива за повечето хора. За мен, при такава разлика в годините, в повечето случаи проблема се корени в детството. Някой по-назад в темата спомена, че Иван  Асен е останал рано без майка. При Деница съм чула, че има майка в чужбина, ама за баща нищо не съм чула.
Поли и Яница са ми "момичето на татко", тропат с краченце, все те да са прави и да дават посоката на мъжа.

Яница се опитва да заприлича на героиня от Стар Трек или Вавилон 5.

# 541
На мен Поли не ми  е толкова симпатична. Не е лоша, но е хиперактивна и ме напряга малко.
Ами обсъждането започна от демонстрациите за сексоправенето, при това семейство няма такива напъни и затова не са обсъждани.

# 542
  • Испания
A защо не обсъждате разликата във възрастта между Мохамед и Поли? Сигурно, защото те са симпатични на по-голямата част от пишещите. Но тяхната разлика е 14 години и не мисля, че също е много по-приемлива за повечето хора.
Скрит текст:
За мен, при такава разлика в годините, в повечето случаи проблема се корени в детството. Някой по-назад в темата спомена, че Иван  Асен е останал рано без майка. При Деница съм чула, че има майка в чужбина, ама за баща нищо не съм чула.
Поли и Яница са ми "момичето на татко", тропат с краченце, все те да са прави и да дават посоката на мъжа.

Яница се опитва да заприлича на героиня от Стар Трек или Вавилон 5.

Аз обсъждам това, което някои двойки ми/ни навират в лицето непрекъснато. Разликата във възрастта /в чиято и да е полза/ не ме впечатлява и не ме вълнува.

# 543
  • Sofia
Мен също Поли не ме кефи, въпреки, че ми е по-търпима от една Яница например. Последната си я представям китосана и
гримросана, с кифленското си самочувствие как обяснява, че видиш ли не може да отпусне помощ на даден човечец, защото надминава прага с 2 лв., и се втрисам. 🙄
Тина и Момчил са си лика-прилика, мрън, мрън, мрън и нищо повече.
Стефания, направо си изглежда вечно напушена, както някой правилно я бе определил. Анжело ми харесва, значително по-обран и примерен от инфантилната си половинка.
Абе уж интересни двойки, но нещо не мога да си избера любимци, засега.

# 544
  • Далечният изток
Iseto6, Тина и Станимир. Sweat Smile
Брех, викам как Момчил да мрънка, аз го харесвам него.... Момчил е с Яница. Simple Smile

# 545
  • Sofia
Благодаря Aida! Simple Smile Съвсем ги оплетох... Simple Smile

# 546
И аз не мога да си избера любима двойка, някак не носят същия заряд като от първи сезон. Да не говорим за игрите, които често се повтарят с нещо от първия сезон и малко ми скучнеят епизодите и заради двойките, и заради игрите.

# 547
На мен малко ми става жал за водещия , като се гушнат двойките... Може би не е самотен и не трябва да го жаля. Надявам се.

# 548
Сам е. Жена му почина. За Емо говоря.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 11:10 от Hristina M. Koleva

# 549
Какъв такт 🤯

# 550
  • София
Никой не ми харесва,предаването е скучно и монотонно.
Тези,които останаха+още една двойка от Силистра не знам изобщо какво правят тук.
Харесват ми донякъде Поли и Мохамед,но като че най-интересни са ми Лейля и Иван.

# 551
  • Испания
От ФБ

# 552
Радвам се, че Жельо и Ралица отпаднаха. От двете номинирани двойки, те заслужаваха да си ходят. И на мен ми направи впечатление, че и другите участници са забелязали, че са много пренавити. Значи вътре е по-очевадно. Също мисля, че Ралица обърка игрите с мишките и си мислише, че така ще спаси Жельо. Няма нищо лошо да си подготвен, но когато се правиш на много умен и проницателен, се получава това. Напълно заслужено отпаднаха.
Следващите отпаднали, мисля че ще са Деница и Николай. Мислех ги за силна двойка, но явно не. Тя ми харесва, но той ми е недорасъл, въпреки че външния му вид предполага повече мъдрост. Наистина не виждам какво Деница харесва в него. Но всеки си знае.
Станимир ми е голямо дръвче, но пък Тина ме разсмива. Нереално е колко е глупавчка, но пък лъха доброта от нея.
Поли почва лееееко да ме дразни. И тя е много надъхана и някъде ще се пропука.

# 553
Моля ви, хора, дайте ми пример от действията или думите на Тина, заради които я определята като глупава?! Сериозно питам.

# 554
За мен си кифлее, но пак глуповата не ми е. Яница ми е мъка на мен. Още не мога да я харесам... А искам Wink

Общи условия

Активация на акаунт