💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Е ти добре ли си, тя не беше виждала чесън 😶

# 556
И това я прави глупава ?

# 557
Мда, бе, момичето е от Харманли, не от Марс! И така се беше надъхала да спасява Станимир, че попита "с обелките ли да го ям". Wink

# 558
Моля ви, хора, дайте ми пример от действията или думите на Тина, заради които я определята като глупава?! Сериозно питам.

Аз мисля, че умишлено се подценява. Показва самоирония  и се опитва да е забавна, защото вижда, че другите й се радват и се смеят. На мен ми е сладичка и мила. Предпочитам такъв типаж пред натоварващата Яница.

# 559
Е, аре стига, ква я прави, гений на мисълта с липса на елементарни познания от обща култура от ниво ясла? Не държа на отговор,  има други преимущества - за мен е най-добрата като човек и има страхотно чувство за хумор, борбена е и трудолюбива, макар и мудна. Но не е умна в никакъв случай.

# 560
Тя самата така се определя. Каза, че в мисловните игри няма да ги бъде (не помня точния й израз).
Да не си виждал чесън и да започнеш да го "ръфаш" с обелките...
Да се лигавиш, галиш и тропаш на мишките, пък показва несериозност към играта и човека до теб.
Да, не са ги изкарали на черната дъска и да ги изпитват по география, но ще видите, че няма да блесне с акъл.
Цялостното й поведение е глуповато и кифленско, но на мен не ми пречи. Това е шоу и трябва да има цвят.

# 561
  • Sofia
Това, че не е умна не ми пречи. Не може всички да са ядрени физици и професори. Дразни ме това, че се прави на кифла и няма хъс, и енергия в нея. А иначе е добричка, да, а и с това мрънкане - направо ме побърква. Но пък с нейния са си лика-прилика.

# 562
В нея мен нищо не ме дразни, преимуществата надделяват. А добрината им вече два пъти ги спасява. Мисля, че ще са от финалистите.

# 563
  • Sofia
Съмнявам се, че другите хиени ще го допуснат. Simple Smile

# 564
  • Испания

Един за друг

Закачването не една картина е в състояние да умори всяка жена!😁💥
Как ще се справят нашите участнички в Един за друг?💪🏼
Ще видиш във вторник от 21:00 по NOVA📺

# 565
Деница и мъж дали ги преместиха да спят в нормална стая? И това не показаха в последния епизод. Все едно че никакви стаи няма в тази вила.
Епизодично пускат на фейсбук страницата кратки забавни моменти от ежедневието на участниците, които не се излъчват в епизодите. Почти нищо извън игрите не ни покават от екрана, само като стават и като си лягат двойките как си говорят помежду си, режисирано и скучно.

# 566
  • Sunshine state
Да, трябваше да отделят повече време на отношенията помежду им. С тия безкрайни игри става тъпичко..

# 567
Моите уважения към Емо Чолаков, но и той почти не участва като водещ. Само като някакъв регистратор им обяснява игрите и след това сухо обявява резултата. Колкото правеше впечатление като водещ на прогнозата за времето, толкова тук е безличен. Не знам дали това поведение му го налагат по сценарий, дали той се спича, но никакво присъствие не демонстрира в предаването.

# 568
Какво отношение между двойките да показват? Това не е биг брадър. Нормално е да наблягат на игрите, все пак е такова предаването. Като останат по-малко двойки, сигурно ще има повече време за показване неща от ежедневието на двойките.

# 569
Може и да не е Биг Брадър, но все пак е някакво шоу, не е спортно състезание. Нали затова са подбирани двойките, за да видим и характери и взаимоотношения. Изгонването също не зависи само от постиженията в игрите, а имат думата и останалите участници. Затова отношенията също са интересни, но предполагам, че още и не са се оформили много-много, а и състезанията отемат доста време.

Общи условия

Активация на акаунт