💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • До морето
Прекалено са много двойките още, затова няма време за отношенията. Като останат 6-7 и ще има пълнеж от времето във вилата.

# 571
Страхотно е, че не ни занимават с чорапите си 😆 Но Бохо е права, има си логично обяснение 🙃

# 572
За Полина и Мохамед по-назад писах,че съм с едно на ум.Харесвах ги,но усещах,че нещо не им е наред.Полина доста злобее на моменти.Мохамед е симпатичен,но се затвърждава мнението ми,че е типичен чехльо.Каквото каже Поли,татко ( нейният баща) и така.Тяна -прекаляват с това навиране на изневярата,аман.Иначе визуално продължават да са ми симпатични.Яница ми е анти,но харесвам Момчил-евала как се справя с трудния и характер.Милена и Иван-Асен все още не мога да харесам,и  едва ли някога ще стане.Лейля е сладка,но Иван-в погледа му има някакво високомерие,така ми се струва.Учудващо,Здравка започна да ме кефи,явно се отпусна.Засега стискам палци на Тина и Станимир.Едва ли ще спечелят,но мен ме спечелиха.Млади хора,забавни,сладки.В никакъв случай не слагам Тина в отбора на кифлите-там са си Дени и Яница.Браво на момичето,че работи здраво и не се оплаква.Не са много младите момичета ,които ще вършат това,което на нея и се налага,за да печели.А мяученето и,за което споменавате,не ми пречи.Момичето има добро сърце,а не злоба,която виждам в някои двойки.Засега.И нека да коментираме външния вид на двойките малко по-тактично.Кой бил грозен,проскубан и т.н.Далеч съм от мисълта,че тук сме се събрали само миски и първи красавици.

# 573
  • Испания
Числото състезатели влияе на това, което ни показват. И без това не виждаме игрите изцяло, защото е невъзможно, а и би било доста досадно.

Аз съм доволна, че гледаме повече игри. И в тях човек може да си направи изводи за двойките. В друг формат недоволствахме, че показват малко игри, а повече взаимоотношенията на участниците. Какво да им гледам на Ралица и Жельо, например! В игрите достатъчно ги видяхме. А мяукането на Тина ми е достатъчно и сега. Визуално ми е симпатична, но предпочитам да не говори.

Датата на темата изтича днес, но тъй като не е стигнала 50 страници, засега няма да пускам нова. Следващата може да я направя за две седмици, защото за една /явно/ няма да я изписваме.

# 574
докато си щракам с дистанционното, попаднах на момиче, много приличащо на Лейля в телевизия Алфа, репортерка, и задаваше въпроса "Харесвате ли новините на турски?"
Но беше с кестенява коса.  Дали е тя?

# 575
  • Испания
докато си щракам с дистанционното, попаднах на момиче, много приличащо на Лейля в телевизия Алфа, репортерка, и задаваше въпроса "Харесвате ли новините на турски?"
Но беше с кестенява коса.  Дали е тя?

Щракни я, ако можеш да върнеш назад, да я видим. В моя пакет от телевизии няма Алфа, иначе бих я потърсила.

Да не е това момиче? Прилича на Лейля, но не е тя.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 10:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 576
Но беше с кестенява коса.  Дали е тя?

Щракни я, ако можеш да върнеш назад, да я видим. В моя пакет от телевизии няма Алфа, иначе бих я потърсила.

Да не е това момиче? Прилича на Лейля, но не е тя.

не запомних дрехата, но много приличаше на нея, и в жестовете, и в мимиките, че и гласа май. Пък и въпроса с новините на турски вече много ме накара да се загледам. Нормално е на туркиня именно да дадеш този въпрос, я си представи някой случаен интервюиран да и заговори на турски?

# 577
  • Испания
Може да не е била със същата дреха. Този скрийншот направих от последната публикация на телевизията във ФБ - новините от оня ден. Доколкото разбирам телевизията е на Волен Сидеров, та в този ред на мисли е нормално за него да задава чрез репортерка въпроса за новините на турски.

# 578
Във визитката упоменава ли се с какво се занимават Лейля и Иван?
Да, знам, че някъде е качена, но в момента ми е невъзможно да пусна видео.

# 579
  • Испания
Във визитката упоменава ли се с какво се занимават Лейля и Иван?
Да, знам, че някъде е качена, но в момента ми е невъзможно да пусна видео.

Не. Само споменават, че са били разведени и сега си дават втори шанс.

# 580
Сега се вкл. и не съм изчела темите. Симпатизирам/без да се унасям и кълна в тях Simple Smile / на Мохамед и Поли, също и на шуменците Зорница и Вальо. На Тина мъжа  също ми допада , Яница  ми е като Ким Кардашиян - то лъщене, хайлайтър, контур, мигли, вежди очертани, дебело дупе и комплексарщина и опити за доказване пред съпружието, сълзи, сополи, ама да не го разочарова,ама туй, ама онуй,  вярно, че е на 21 г, но чак пък толкова незрялост.

# 581
  • Испания
От чутото от Лейля, Иван и другите оставам с впечатлениe, че са се събрали заради формата и очакват точно участието в него да ги събере отново - нещо, което за мен е, меко казано, странно.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 16:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 582
Да, и аз оставам с такова впечатление. Все повтарят, че за тях играта е втори шанс. Ако тя помогне да ги събере, няма по-хубаво от това. Тя ми се струва много наранена от предишни негови постъпки, но за сега не споделят за това. Дано се преоткрият и останат заедно. Може би и приемат играта като "Да си докажем дали сме един за друг".

# 583
  • Sunshine state
Аз пък разбрах, че са св събрали по-отдавна. Явно толкова съм и гледала.

# 584
Точно на Момчил и Яница бих им разменила годините. Тя с цялата тази замазка, която носи по лицето си, и изнервено поведение ми прилича на 30 и отгоре, а той има излъчване на 20-годишен.

Общи условия

Активация на акаунт