💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания
И трите задачи са адски елементарни.

# 631
  • София
Е, не вярвах, че точно Зорница ще изгърми. Има вид на по-оправна жена и с повече житейски опит. Хах, голям цирк ще е с Яница, каквато е нервозна.

# 632
  • Бургас
Да, задачите са елементарни, явно търсят повече елемента на шоу, но е разбираемо.

# 633
Ама верно много смешно обличат водещия 😁

# 634
  • софия
Госпожата от Шумен се движеше все едно има цялото време на света.
Много ми е странно по-зрели жени да не знаят за бушоните или що е то бургия, дюбел. На Стефи й е простено, млада е. Подозирам, че Тина ще ги тръшне.

# 635
Ох, не мога, рева аааа, тя чак сега осъзна, че той не вижда! Какво ще правим с колата? Хаххахахха

# 636
  • Далечният изток
Тази Тяна язък че е толкова хубава....
Нямам търпение да видя Тинчето Joy

# 637
  • Велико Търново
Точно защото са елементарни задачите, неправилната и/или недостатъчната комуникация "лъсва" още повече. Липсва им и терминологията на жените. И като не могат да обяснят, настава голям смях

Яница: "Виждам черна кола с гуми и огледала", "Имам палитра от незнайни неща" Joy

# 638
  • Испания
Яница изобщо не спомена бушоните.

# 639
  • София
Ох, рева Grinning
знаех си, че ще е цирк с Яни.
'говори ми по женски'

# 640
  • В страната на мечтите.
То за тези задачи даже няма нужда мъжа си да питам. Ще се сетя да го напрявя и без наставления, но нали е такава задачата. Ще се обадя на баща ми да му благодаря, че ме е научил как се слага бушон, как се спуска кола и какво и бургия и как се слага.

Яница супер много дразни как елементарни неща не знае как се правят, а да не говорим, че не знае как се казва нищо Astonished На женски да й говорели... Не мога просто.

# 641
Тя малко преиграва , че е дебилна...
Или не...

# 642
  • Бургас
Яница май реши, че задачата с крушката е същата като тази от първи сезон.

Миленчето май няма да се справи.

# 643
Супер епизод, повече такива да има Joy

# 644
  • София
Доктора и той се излага. Тази кола не виси с магия във въздуха. Ами насочи я към подемника бе човек. А и тя не вижда ли също.
Айде и тези ще изгърмят.
Ужас, направо...

Общи условия

Активация на акаунт