💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много се смях и аз.Елементарни неща не знаят,не е истина.Никакъв проблем нямаше да имам,и аз благодарение на баща ми,който ме е научил на какво ли не.

# 646
  • Испания
Браво на Поли! А и Мишо много ѝ помогна за колата. 5 минути по-рано.

18 минути е много време.

# 647
  • София
Поли се справи най-добре засега.

# 648
  • София
Поли само се хвали, но добре че е Мишо.

# 649
Ох тази Полина ... много ми е пренавита 🙄

# 650
Поли малко ме дразни с нейното си поведение.

# 651
Аз на тази задача при тока съм изгърмяла,всичко свързано с него ми е тъмна Индия и дори няма да мога да обясня какво виждам Joy

# 652
Ей, много ме изкефиха Поли и Мохамед!

# 653
Поли знае всичко ,и е мъжко момиче, и може всичко...Но добре, че е Мишо .

# 654
  • Испания
Най-много беше заложил Мишо.

Николай какво беше затворил очи... Даже не помнеше колко е заложил. Каза: "4 100", а са 4 101.

Тина сама се справи с колата.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 655
Тина " Имаме картина, която трябва да закова"...😁😁😁

# 656
  • Велико Търново
Обаче колко голяма разлика в реакциите на Яница и на Милена.
Залогът на Момчил - 3111 лв. Яница: "И загубихме, защото залогът е много голям!" (или нещо от тоя род). Т.е. - само Момчил е виновен. Тя че не знае кое какво е и как да го обясни... нищо не е.
Залогът на Иван-Асен - 3100 лв. Милена: "Радвам се, че ми е имал доверие. Което аз не оправдах."

За Деница и аз мислех, че може би ще се справи. За какво ѝ беше да слага два дюбела, сигурно и тя не знае.
За Тина не съм имала някакви кой знае какви надежди. Сама се справи с колата, но загуби много време да обяснява, а реално по никакъв начин не успя да го направи. Поне за лампата слушаше. Имаше потенциал да успее, но...

Радвам се за Поли и Мохамед.

# 657
  • София
Ех, че ме хвана яд за Тина. Повече от половината жени бяха по-зле от нея. Малко не и достигна, но при тях вече има натрупано напрежение и от предните несполуки и гипса си казва думата. Браво за това, че дефакто сама се справи с колата, Миро не и помогна.
Но с този огромен залог усещам как Ники и Дени ще са на пангара тази седмица. Simple Smile

# 658
Аз също мисля че тази седмица ще си тръгнат Ники и Дени.
Яница определено не ми харесва като поведение и самия и тон спрямо Момчил.

# 659
  • София
Май само три жени се справиха. Поли бе най-бърза, след това Стефи с около 2 минути и половина по-бавна и Тяна, буквално на последната секунда.

Общи условия

Активация на акаунт