💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 41 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз вече се чудя дали в тази тема няма сестри, майки и баби на участниците? Rolling Eyes

Smileys, това по правилата ли е?

# 61
  • earth
Аз вече се чудя дали в тази тема няма сестри, майки и баби на участниците? Rolling Eyes

Smileys, това по правилата ли е?

Важна е интерпретацията. Най-бързо ще я научим с малък експеримент:

Аз вече се чудя дали в тази тема няма телепати.

# 62
  • Blondeville
Не мога още да преценя кой ще стигне най-напред.

Най-симпатични са ми Анжело и Стефания, но честно казано не ги виждам на финала.

Поли и Мохамед са ми другите фаворити, и за тях вече очаквам да стигнат много напред.

Мисля, че скоро ще си ходи митничарскака двойка, също и Иван и Лейля, някак не ги виждам като много силни играчи.

Все още намирам по нещо симпатично вън всяка двойка, ама има време Grinning

Може би една идея по-малко ми харесват Иван-Асен и Милена, но не мога да обясня защо, нещо в неговото излъчване и поведение сякаш.

# 63
  • Бургас
Мерси за новата тема, Smileys! Yum
Аз гласувах за Анжело и Стефани и Поли и Мохамед , засега ми се струва че ще стигнат доста напред.
Като цяло май са ми най-симпатични те, може би и Тяна и мъж ще стигнат напред.

# 64
  • Варна
Благодаря за темата. Все още не мога да определя кой, как и защо.
Ще гледам и наслаждавам, само тая Тяна ми боде много очите.

# 65
Гласувах за Полина и Мохамед, изглеждат ми достатъчно подготвени за такъв формат. Ще видим как ще се представят в следващите седмици

# 66
Здравейте и от мен! Благодаря на Смайли за хубавата тема и за старанието! 🤗

В анкетата гласувах за Поли и Мишо, а също и за Стефи и Анжело. Симпатични, умни, готини и силни играчи ми се струват от това, което сме видяли до сега. Това е и малко нож с две остриета обаче, защото не трябва да допускат последно място.
Е, много е гадно това с гласуването обаче. И миналия сезон не ми хареса. По-добре щеше да е анонимно. Гадно е това нещо да стоиш прав пред всички и да очакваш прегръдка, и хората да те подминават. 
Според мен, следващите отпаднали ще бъдат Деница и Николай.

# 67
  • Бургас
Според мен подценяваме Здравка и мъж. Тя е физически подготвена а той е достатъчно послушен и си е научил домашното. Мисля че не са се конфронтирали с никой вътре за да ги нарочат при номинация а и едва ли ще се оставят да стигнат до там.

# 68
Аз също смятам, че следващите напуснали ще са Деница и Николай. Колкото и да се правим на толерантни,сме така устроени, че групата отхвърля различните. Тяхната разлика прекалено много бие на очи и ако стигнат до номинация са си пътници

# 69
Днес ли щеше да има епизод?
Косата на Тина си е нейната, само устите са с хиалурон.

# 70
# 71
направо се чудя какво ли ще му се случи на Миро, ако унищожат нещо любимо на Здравка Smiley Smiley

# 72
направо се чудя какво ли ще му се случи на Миро, ако унищожат нещо любимо на Здравка Smiley Smiley
Ще го пишат,че си е отишъл от Ковид Joy

# 73
не му завиждам, аз само като го видях как мига и преглъща на видеото Smiley

# 74
  • Sofia
Ха ха оставете човекът на мира. 😊 Надали му е лесно, но Здравчето не е чудовище. 😊Странни са, но са една от малкото двойки, които лично на мен са ми интересни. Надявам се да имат достатъчно ефирно време, да разгърнат пълния си потенциал.

Общи условия

Активация на акаунт