💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леле, ама не им върнаха предметите?!?! :О
И все пак не могат да ме убедят, че са унищожени. Реално никакви кадри не дадоха.

# 136
И аз не мисля, че са унищожени.

# 137
  • Испания
Ако не беше това писане във форума, що книги да съм написала и не професор, а академик да съм станала.

# 138
И аз не мисля, че са ги унищожили. Ще ги върнат. Браво за днешната игра, всички се справиха.

# 139
Утрешната игри е ужасна. 😂 Аз моя щях да го оставя да замръзне, ама жаба няма да целувам или дори да пипам (в кръга на шегата, разбира се 😂).

Страшно много симпатизирам на Тина и Станимир.

# 140
  • Далечният изток
Ако не беше това писане във форума, що книги да съм написала и не професор, а академик да съм станала.
Смайлис, разузнай, то може и писането у форума да се зачита за професура...

Жаба бих пипнала, че и целунала, ама плъховете..... Бягам с 300....

# 141
  • Sofia
Не са унищожени. Предполагам, че ще им ги върнат в следващия епизод, надявам се де.

# 142
Разбира се,че не са ги унищожили.Това си е шоу,театър,няма да развалят на хората гривните, часовнците и държачите за залагалки.
Тази жена с изневярата много губи от това намилане.Ако не им е заложено в договора,не виждам логика да говори едно и също всеки път.И симпатии губят.
Хареса ми реакцията на Здравка.Мисля,че е добър човек Simple Smile.

# 143
Здравка и Миро ми харесват.

# 144
  • Испания
Смайлис, разузнай, то може и писането у форума да се зачита за професура...

Жаба бих пипнала, че и целунала, ама плъховете..... Бягам с 300....

Права си. Трябва да попитам... Павлина Върбанова, например.

Не бих оставила мъжа ми да мръзне, разбира се. Ще целуна жабата и още как!

# 145
Аз до края чаках да им върнат нещата и направо се шокирах, че не го направиха. Редно е ако наистина не са унищожени да ни го покажат и на нас, а не да трупат гледане от фалшива драма.

# 146
Аз гласувах в анкетата за Валентин/Зорница и за Поли/Мохамед.
Предаването от тази вечер няма да го коментирах, тъй като го гледах до средата. Едновременно се излъчва фестивала в Санремо по Rai 1 и го следя.

# 147
За утрешната игра,мъжа ми ще хване хипотермия, докато се наканя да пипна жаба или плъх и пак не съм сигурна,че ще   се прежаля. Просто супер много ме е гнус ,потрисам се дори по ТВ като ги гледам тези гадинки

# 148
  • earth
"Ще се потрудим дори за близнаци".

Иванеееееееее, то така стават тези работи!

Стават с терапия за фертилност. Не само близнаци, ами и тризнаци.

# 149
  • София
Явно на участниците са казали, че трябва да вземат много ценни за тях предмети. Не знам как човек взема неща, които са НАИСТИНА ЦЕННИ за него в такова предаване. Как може да вземеш сватбената си рокля, златното колие, към което иначе имаш алергия…. Не са ли се сетили, че нещо може да се случи на тези вещи? Че може да ги загубят? Или и те вярват като нас, че продукцията ще ги запази и ще им ги върне накрая? Не си спомням имаше ли подобна игра миналия сезон… и какво се е случило с вещите.

Тяна пък…. Можеше да донесе едно албумче. Тя направи купчина от албуми. Защо? Много поза, много нещо….. И "тая" Буда.... Тая???

Най-нелепи ми бяха докторчето и другарката му. Тяна и мъжът й не пропускат да споменат изневярата, тези пък много внимават да не изпуснат да споменат Париж. Ще кажеш, че само те са ходили на Париж. 😊 Сигурно много секс е имало там. Дано Милена да си е преценила силите с това младото, че то тепърва ще се изживява като мъж, пък не е от най-верните.

Здравка все повече ми харесва.  И макар на пръв поглед да изглежда, че Мирослав е нейна сянка - колкото повече се разкриват, толкова повече виждам колко ранима жена е тя. И браво за куража да направи такъв залог. Тази вечер Здравка и Мирослав бяха двойката, която определено ми хареса най-много.

Общи условия

Активация на акаунт