Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 148 119
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 375
  • Sofia
Благодаря за вниманието, Феникс, дали е траен аромата на Коколиното  се чудя. Simple Smile

# 376
Благодаря за вниманието, Феникс, дали е траен аромата на Коколиното  се чудя. Simple Smile
Траен е

# 377
  • Sofia
Благодаря, strawberry! Simple Smile

# 378
Я кажете от детските клинове от 122 нагоре изобщо пускат ли с нормален ластик, а не лъскав пришит отгоре?
Клинчетата в брошурата от другата седмица изглеждат с нормален ластик на снимките. Видя ли ги?

# 379
  • София
Аз съм доволна от брошурата, трябват ми потници за малкия, тоалетна хартия и кафето Лаваца ми е по поръчка. И една люлка за катерене мисля да взема за при баба и дядо като ходим.

# 380
И няма да има бой за Ферео бонбоните Simple Smile ?
Детско бельо и аз трябва да купувам, броколи и телешко може би.

# 381
  • София
И няма да има бой за Ферео бонбоните Simple Smile ?
При предишни зареждания стояха с дни. Поне аз ви ги преотстъпвам с удоволствие. Simple Smile

Замислих се за купоните, които са за много продукти. Следващата седмица има такъв за пудинги. Преди това съм виждала за разни вафлички. Означава ли, че мога да купя от всеки вид по 3 броя? Защото понякога има избор от 5-6 и повече видове. Тогава се получава доста голяма бройка. Пробвали ли сте? Обикновено сама се ограничавам, защото са все "вредности", но ми е интересно да знам. Simple Smile

# 382
  • до най-прекрасния мъж
Да, може до 3 от вид, като може и да се комбинират. Тоест, 1 от един вид, 3 от друг, 2 от трети. Важното е до не е повече от 3 бр от един вид. Преди имаше за паста и сосове. Купих различни сосове и паста и ми отчете на всички бройки намалението.

# 383
  • София
Да, може до 3 от вид, като може и да се комбинират. Тоест, 1 от един вид, 3 от друг, 2 от трети. Важното е до не е повече от 3 бр от един вид. Преди имаше за паста и сосове. Купих различни сосове и паста и ми отчете на всички бройки намалението.
Благодаря! Hug

# 384
Аз си направих подаръци днес за 8-ми март ..едно елече сивичко ,гащи , блузка на сини цветенца( много мека и приятна материя), комплект за маникюр, четки за грим. Четките са хубави , гащите са умалени според мен ( или моето Д е станало огромно), елеците са много тесни надолу ( за моето дупе де ..трябваше да взема 44р-р за да го закопчея....сега ми е широко малко на бюста , ама така ще си го нося). От комплекта за маникюр не съм очарована ..но ми е съвестно да го връщам и ще го ползвам ....Взех и тестер за батерии за татко, дънки на хлапето намалени на 10лв.Ооо и чопър си взех за 13.99( на -30% от 19.99). Та пак профукаха сумати пари за глупости ,но ще спестя от чопър 3-в-1 поне .

# 385
Я кажете от детските клинове от 122 нагоре изобщо пускат ли с нормален ластик, а не лъскав пришит отгоре?
Клинчетата в брошурата от другата седмица изглеждат с нормален ластик на снимките. Видя ли ги?
Сега ги зуумнах на телефона, защото на компютъра нещо не работи тази опция и май май наистина са нормални. Ще пращам мъжа да купи Simple Smile На моята девойка лидл-ските клинове са и любими, защото не са много тесни на крачетата. Тя е слабичка, но обича да не я стиска и само лидл-ските признава Grinning

# 386
Аз си направих подаръци днес за 8-ми март ..едно елече сивичко ,гащи , блузка на сини цветенца( много мека и приятна материя), комплект за маникюр, четки за грим. Четките са хубави , гащите са умалени според мен ( или моето Д е станало огромно), елеците са много тесни надолу ( за моето дупе де ..трябваше да взема 44р-р за да го закопчея....сега ми е широко малко на бюста , ама така ще си го нося). От комплекта за маникюр не съм очарована ..но ми е съвестно да го връщам и ще го ползвам ....Взех и тестер за батерии за татко, дънки на хлапето намалени на 10лв.Ооо и чопър си взех за 13.99( на -30% от 19.99). Та пак профукаха сумати пари за глупости ,но ще спестя от чопър 3-в-1 поне .
Доволна ли сте от чопъра? Всъщност от
кой чопър сте взели - този мини чопъра ли с купичка до 300 мл. Пишете дали сте доволна и за какво го ползвате.

# 387
  • Sofia
Панталоните от днес са много приятна лятна материя.  Simple Smile
Взех за щерката,  най-малкия размер (34) и пак тегава работа... щото на ръст е колкото мен почти, ама иначе си е дечко - Д-то плува  в панталона, за талията да не говорим... ама тя си го иска и туй то. В тая възраст е голям зор, голяяям... как не се сетят дизайнери и тем подобни. 
Взех авокадо... една лелка  ги стиска до мен, рекох и как се проверяват, ама не, сигур' и тапи на ушите имаше освен маска. После няма чудно, че са петносани.
И сега се утешавам и прегрешавам с крайшник топъл ръчен хляб от хлебарницата (не лидълски) с ароматно масло. Simple Smile

# 388
Моля, препоръчайте ми скариди от Лидл. ММ се заинатил, че иска. Пък аз нямам идея от такива неща. Дори ще помоля за рецепта(без чесън, лук и производни)

# 389
Морена, моля, кажи как се проверява авокадо, че съм решила да му дам втори шанс.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт