Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 144 117
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 105
Честита Баба Марта!
Някой пробва ли фъстъченото масло, което е дебют тази седмица? Дават го с 97% фъстъци, но ми е интересно съдържа ли добавени мазнини и захар и гадното палмово масло?

# 106
  • В полите на Витоша :)
От малките плодови млекца (с круша, череша, ягода и т.н.) отдавна не намирам с лимон. Днес прегледах 5 пълни кашончето и нямаше нито едно. И то ли е отлистено?

# 107
  • Пловдив
Аз си искам торбичките за фризер на руло, мрън,мрън.
Ооо и те са ми непрежалими Unamused Супер удобни ми бяха.
Сега разбирам за кои кърпички говорите - и те ли са отлистени? Имам още 5-6 опаковки от тях и изобщо не съм ги търсила. Жалко - много удобни бяха, както за в раницата, така и за училище на децата Sad

# 108
  • Бургас
Подобни торбички сега купувам от К. Тяхната марка са

# 109
За К. и аз исках да кажа, съвсем отскоро ги има там торбички на ролка, както за фризер, така и за сандвичи. Те нали са си от една група, разменят си стоката или пък са на абсолютно еднакви цени и в двете вериги. Днес забелязах, че корите за баница Родна стряха и Брей са точно по 1.55. Как така еднакви ги докараха😀

# 110
Аз такива торбички си вземам на Фино или от Кауфланд или от Метро

# 111
Фъстъченото масло е чисто, само сол има. За вкус не знам как е.

# 112
Супер, утре отивам за фъстъченото масло.

# 113
Какво го правите? Това чудо няма ядене вкъщи... Един буркан подмятам от сума време.
Рецепта за нещо? Идея?

# 114
За К. и аз исках да кажа, съвсем отскоро ги има там торбички на ролка, както за фризер, така и за сандвичи. Те нали са си от една група, разменят си стоката или пък са на абсолютно еднакви цени и в двете вериги. Днес забелязах, че корите за баница Родна стряха и Брей са точно по 1.55. Как така еднакви ги докараха😀
В Кауфланд сметаната 30% е 1,69 лв, в Лидъл е 1,39 лв. Grinning Иначе да, на повечето подобни стоки и цените са им сходни...
Духи, можеш да направиш бисквити с фъстъчено масло. И шоколадови биха станали добре.
Днес ни дадоха 2 мартенички на касата (очаквах да дадат само една- на човека който плаща- досега съм пазарувала сама на 1-ви март)- много мил жест. Blush Пак успяха да ме изненадат Simple Smile

# 115
Честита Баба Марта, Лидл-ки! Бъдете здрави и силни, щастливи и вдъхновени за една топла и слънчева пролет с вкусни и полезни покупки! Smiley Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Как ви се видяха дамските пижами?

# 116
  • Sofia
Вкарахте ме в съмнения сега... взех преди време пликчета на ролка - за сандвичи размер и много ми харесва найлона и сега да не се окаже, че и тях ги няма. Утре ако мърдам до Лидл (вероятно за хляб ще ида, ако не за друго де) ще проверя какъв им е статутът.

Какво го правите? Това чудо няма ядене вкъщи... Един буркан подмятам от сума време.
Рецепта за нещо? Идея?
Духи, у нас  на филия много върви - аз и щерката сме фенове, ММ не. И в азиатската кухня много върви
Скрит текст:
, а на нея и тримата сме фенове. Simple Smile Поне в дресинга на някоя салата го пробвай ако искаш ... например - зеле, морков, чушка и репички - дайкон или обичайните и фъстъченото масло в дресинга. А може и с фъстъци да поръсиш за хрупкавост.  И в бисквити може да го вложиш.

Щракнах състава на фъстъченото масло

# 117
Пликчетата за сандвич за около левче са си там.

Те говорят за пликове за фризер...ако правилно съм разбрала дискусията.
Те са два вида, с цип, като единия модел го дават и за самолет подходящ...

# 118
  • Пловдив
Точно пликове за фризер бяха - в кутия като тези с цип, но 75 броя на ролка.
С място за надписване на тях.
Тези за сандвичите са ми ужасни - тънки и шумкащи Rolling Eyes

Забравих, че зехтинът е от днес, но пък мъж ми беше с мен, та той носи тенекията Joy

# 119
Тези с цип (за фризер), които ги има в по-малък брой не са ли като предишните им с цип (не съм вземала) или идват по-скъпи.
А тези

ги харесвам, ползвам за малки неща във фризера също, много по-здрав найлон от подобни на тях например (имам някакви от Метро точно за фризер, ама са далеч по-тънки).

Общи условия

Активация на акаунт