Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 649
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Момичета,да сте видяли във Варна от креативните  комплекти -гоблени някъде останали,че детето реве и се тръшка?

# 1 891
  • София
Ползвате ли универсалната подправка от първа страница на брошурата? Тази със сушените зеленчуци. Допада ли ви? Взех за пръв път и сложих в ориз със спанак, но не усетих някакъв кой знае какъв изявен вкус.
Взех и сърчица. За тях планът ми е или на скара като шишчета, или със зеленчуци в тиган. Да видим кое ще надделее.
Заредих и от намалената сметана, с идеята, че ще е по-малко калорична като сос в ядене.
Посещаемостта като за събота на обяд беше обичайна, много хора нямаше.
Ползвам си я подправката, но тя наистина е малко над половината грамаж сол и останалото сушени зеленчуци. Слагам вместо само сол ако правя супа или яхния, за цената на която съм я купила нямам от какво да се оплача. Вече ако в ястието си има сол и се сложи и от нея само малко за да не се пресоли... едва ли да се усети особено.

Може ли да и снимате състава? Аз подобни подправки не поглеждам заради глутамата в тях, ако е сол със сушени зеленчуци ще я взема.

# 1 892
Благодаря за отговора Simple Smile Не знам дали ще го окачвам за сега. Иначе определено ми хареса като продукт.

Този път креативните комплекти се продадоха много бързо. Днес имаше останали само малко аерографи, флумастери, платна за рисуване и уреда за рязане на хартия. Всичко друго е изчезнало (имаше още бои, четки, цветни хартии, едни мъниста и филцове и др.). Всъщност, останали са и от онези бурканчета с бои и трансферно лепило - предполагам, че хората не знаят какво да правят с тях.
А имаше ли нещо останало от акцията за почистване ?

# 1 893
В тази мисля има глутамат.
Аз купувам едни сушени зеленчуци без сол на Пикантина.
Но пък така съм напълнила фризерната част на хладилника с разни подправки , че почти не се сещам да го ползвам.
За жалост ми липсва пащърнак в Лидл , пресен .
Скоро не съм търсила .
Имаше някаква странна комбинация за супа в кутия . Но нямаше описано какво съдържа . Май - морков , целина и може би корен магданоз .

# 1 894
И пащърнак съдържа, и някакви огромни моркови.

# 1 895
Да , но нали преди месец нещо си купих корени от магданоз и тъй като нямаше описание - та такова си имам . Морковите нещо не ги харесах и затова не съм ги оглеждала скоро .
Но зарад пащърнака мога да купя една опаковка

# 1 896
  • Варна
Категорично няма глутамат. Това е първото, което гледам. По тази причина се и навих да го пробвам. Но наистина е соленичко и зеленчуците са като бонус към обичайното овкусяване на сос или супа.

# 1 897
Момичето каза, че само му върти моркова. А това става ако не го "захапе"..
За това я посъветвах да го резне на дебело.
Друга жена пък писа, че не дребни нищо.
Та затова попитах да уточни цялата ли я слага.
За да е ясно за питащият. Не за друг.

Ходих за бои. Нямаше.

Бях го нарязала на едри парчета , но подозирам че самият чопър не ставаше.
 Май все пак ще взема пасатор с чопър, пък ако не ми харесва ще го върна .
Набелязах си и шарените чорапки, а от гръцката седмица - подправка бифтеки, критараки и от семките в шоколад.

# 1 898
  • София
Скрит текст:
Ползвате ли универсалната подправка от първа страница на брошурата? Тази със сушените зеленчуци. Допада ли ви? Взех за пръв път и сложих в ориз със спанак, но не усетих някакъв кой знае какъв изявен вкус.
Взех и сърчица. За тях планът ми е или на скара като шишчета, или със зеленчуци в тиган. Да видим кое ще надделее.
Заредих и от намалената сметана, с идеята, че ще е по-малко калорична като сос в ядене.
Посещаемостта като за събота на обяд беше обичайна, много хора нямаше.
Ползвам си я подправката, но тя наистина е малко над половината грамаж сол и останалото сушени зеленчуци. Слагам вместо само сол ако правя супа или яхния, за цената на която съм я купила нямам от какво да се оплача. Вече ако в ястието си има сол и се сложи и от нея само малко за да не се пресоли... едва ли да се усети особено.

Може ли да и снимате състава? Аз подобни подправки не поглеждам заради глутамата в тях, ако е сол със сушени зеленчуци ще я взема.

В дясно не се чете много ясно. След чушките пише "корени целина", а на долния ред "маслиново масло/зехтин/".

# 1 899
Категорично няма глутамат. Това е първото, което гледам. По тази причина се и навих да го пробвам. Но наистина е соленичко и зеленчуците са като бонус към обичайното овкусяване на сос или супа.
Това ме накара да я купя и мен, че не е с глутамат. И с другото съм съгласна де, аз сол така или иначе ще сложа в манджата, що да не сложа от това вместо нея, поне на мен ми допада още малко овкусяване.

# 1 900
Този серен диоксид не ви ли притеснява
Цитат
Серен диоксид, SO2, е безцветен, отровен, токсичен, корозионно активен, незапалим, втечнен газ с остър мирис.

Приложения
Чистият серен диоксид се използва:

като компонент в проверовъчни газови смеси за системи за мониторинг на околната среда
    в газови смеси за промишлена хигиена
    в различни химични реакции.

# 1 901
ММ ходи преди два часа и каза, че няма нищо в магазина почти. Все по-често се случва така ... хора е имало иначе.
Оффф писна ми вече - сведох ходенето до 1 най-много 2 пъти седмично и пак не мога да оправя основния пазар.
Цялостно куца нещо, не е до филиал или служители.
Същата работа!
Аз май само за едни салфетки в кутия и мляко ходя вече... А тия комплекти гоблени, бои ала бала хич не ги и видях тоя път. Много празни кошове с нова стока и много застояла зимна. Казах го и преди, няма напредък.
Я докато съм сетила да питам - на вашите паркинги пишат ли актове за неправилно паркиране? При нас понякога пишат. Например за спиране на места за инвлаиди. Днес бепе такава галимация, че няма места за инвалиди, няма майки с деца. Всеки спира кой къде свари.

# 1 902
  • София
Таня, благодаря! 15% зеленчук в зеленчуков микс.... определено пропускам!

# 1 903
  • София-Младост
Момичета, моля за съвет. Пасаторът 3 в 1 ме изкушава доста, но се чудя дали миксер приставката ще ми е достатъчно да разбивам някакви неща - белтъци на сняг, яйца със сметани, крема сирене, смеси за кексове...
Да. Но неудобното за мен, както вече писах е, че се налага да се държи копчето непрекъснато натиснато. В отговор на което се дообясни, че е така, защото целта е да се ползва за кратко разбиване.

Между другото същия модел го пускат и в Кауфланд, но в черно, тази седмица.

# 1 904
  • Асеновград

Я докато съм сетила да питам - на вашите паркинги пишат ли актове за неправилно паркиране? При нас понякога пишат. Например за спиране на места за инвлаиди. Днес бепе такава галимация, че няма места за инвалиди, няма майки с деца. Всеки спира кой къде свари.
При нас обратно, никой не взима отношение, даже не веднъж правейки забележка на охраната ми отговарят че паркинга бил общински и те нямали отношение към него. Паркират кой където иска стига да е по близо до магазина, по пътеките за движение, пред самия вход, а има хора които го ползват и за дневно паркиране.  Единствено когато имаше полиция миналата година заради мерките пред магазина, се съобразяваха. Освен това местата за майки с деца са само две, 4 за инвалиди, и са много странно разположени , не до магазина а в средата на паркинга което предполага да се пресича през влизащите в него автомобили.

Общи условия

Активация на акаунт