Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 697
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 160
  • софия
Знаете ли дали в Лидл има фета сирене в редовния асортимент. Търсих онзи ден, но много бързах и не видях, а довечера ще ходя пак.
Има, но не е като от тематична седмица. В момента има гръцка седмица и не е лоша.

# 2 161
Пъстървата, която продават в момента хубава ли е? Не съм вземала риба досега от Лидл.

# 2 162
Хубава е пъстървата, но тези ХХЛ опаковки са с огромни рибоци- 3 бр.- ~ общо 2 кг. Вкусна стана, по-важното. Пробвах едни Павлаци, но не от Лидл и много ми харесаха
Скрит текст:
На Олинеза са, взех ги от Ф. - на оферта някаква там, цена за кг - подобна на тези от Л., но е по-голяма самата опаковка, 550 гр е. Но мога да сравня с оригинални, не съм пробвала такива, тези леко налютват (за някои може и нелеко- хапвам доста люто)

# 2 163
  • Пловдив
СьоНгата е много Фкусна Simple Smile чудя се да ида за второ парче, ако има.

# 2 164
  • София
Коя вода за уста е с най-приемлив вкус? Купихме зелената и е като лекарство 😂😂😂

# 2 165

Лилавата не е лоша.

# 2 166
Водата за чувствителни зъби харесвам аз. За мен е розова... Simple Smile

# 2 167
  • София

Не е налична в Лидл, но в дрогерии, аптеки и други вериги я има. Нормално е този тип продукти да са неприятни на вкус, именно защото не са за пиене и за защита от евентуално поглъщане от малки деца
Скрит текст:
Билка грейпфрут

# 2 168
То нормално да не са първа прелест но тази зелената вода за уста наистина е ужасна,не всеки би понесъл такъв вкус и мирис.

# 2 169
Знаете ли дали в Лидл има фета сирене в редовния асортимент. Търсих онзи ден, но много бързах и не видях, а довечера ще ходя пак.

П.П Редактирам се, че сега видях че е гръцка седмица и там има фета. Дано има останало
Няма . Надявам се скоро да добавят , не да го има само в гръцката седмица .

# 2 170
  • Русе
То нормално да не са първа прелест но тази зелената вода за уста наистина е ужасна,не всеки би понесъл такъв вкус и мирис.
Аз токвоз нЯщо не мога да ползвам. Всички води ми предизвикват гадене. Но дъщеря ми и тя харесва лилавата/розовата. Казва, че на вкус е по-хубава от лилавата на Листерин. Онези пък са... отрова. Само от миризмата в банята, след като я е ползвала дъщеря ми ми става лошо. Възможво е лилавата да е по-предпочитаната, защото снощи при нас я нямаше.

# 2 171
  • София
Тотален спам, но ако ви се наложи да пиете течен аналгин, жабурене няколко секунди с която и да е от споменатите води за уста, прави аналгина с вкус на водичка. За дете е незаменим хак Simple Smile

# 2 172
Имало ли е пускане скоро на детски чорапи в комплект по 7 чифта? Уж следя, но не помня... Имам дамски от този тип, номер 35-38 уж, обаче са ми толкова големи, че сигурно мога да си издърпам петата зад коляното. Явно ще трябва да си купя детски.

# 2 173
Имаше. Чак 7 не помня бяха ли.

# 2 174
Мисля, че имаше. Но не помня до кой номер бяха.

Общи условия

Активация на акаунт