Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 464
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Да, ние също купихме от него, харесахме го, наистина на нектара в стъклените бирени шишета го оприличих и аз.

# 2 401
radmity, в Овча купел на бул.Линкълн( ако е необходимо разяснение как се стига до там, пиши ми л.с)

# 2 402
Лелее, това ако ми падне...  роботът де. Веднага сменям моя.
Днес си взех такъв от разпродажбата(при нас са доставили много от тях, но при разпродажбите артикулите по филиали са различни), но не съм го тествала още, само го включих да видя дали работи, доста е шумен.

# 2 403
В кой филиал? Каква му е цената на разпродажбата?

# 2 404
  • София
При купоните в приложението, само че на тях снимката на продукта е на светъл фон и има едни зайци в дясната част, отличават се от останалите купони лесно.
А как ги сканирате, нещо съм изпуснала!
Дайте малко  обяснения,моля.

# 2 405
Купихме си 1 манго в понеделник,въз зелено и го оставих в купата с плодове да зрее и да питам как да разбера кога става за ядене. До сега само 1 път съм яла и не мисля, че нацелих провилния момент.

# 2 406
  • София
Купихме си 1 манго в понеделник,въз зелено и го оставих в купата с плодове да зрее и да питам как да разбера кога става за ядене. До сега само 1 път съм яла и не мисля, че нацелих провилния момент.
Много зелени ми се струват и не купувам, иначе трябва да стане жълто оранжево, и да е омекнало като го натиснеш.

# 2 407
За мен мангото е въпрос на вкус,аз го обичам твърдо и леко зелено.

# 2 408
  • Sofia
Мангото преценявам  като готово по цвета - изсветлява, пожълтява... и на пипане - поомеква леееко.
После  ако се окаже недозряло - идеално за салата, в оризови/пролетни рулца или за чътни.
Банан при него - помага за узряването.

Лелее, това ако ми падне...  роботът де. Веднага сменям моя.
Днес си взех такъв от разпродажбата(при нас са доставили много от тях, но при разпродажбите артикулите по филиали са различни),...
При разпродажбите все не случвам да видя някакъв уред, само дрешоля и други някакви, но не и уред.
И това да не пращат навсякъде еднакви неща... не е готино.

# 2 409
  • Асеновград
При купоните в приложението, само че на тях снимката на продукта е на светъл фон и има едни зайци в дясната част, отличават се от останалите купони лесно.
А как ги сканирате, нещо съм изпуснала!
Дайте малко  обяснения,моля.
Аз пробвах със скенера за кодове, но не ми се появяват купони. Ако някой обясни по добре, ще съм благодарна.

# 2 410
  • София

Аз пробвах със скенера за кодове, но не ми се появяват купони. Ако някой обясни по добре, ще съм благодарна.
Обясниха по-горе : сканира се през самия Лидл+, отваряте купоните в приложението, горе дясно има опция за камера - от там е.

# 2 411
# 2 412
През Лидл +  се влиза в менюто купони и там горе вдясно има иконка на камера Wink Аз сканирах директно от монитора на компа Simple Smile

# 2 413
Идвам да се оплача, че вместо бутер тесто съм взела някакво друго явно и се получи нещо ужасно. Плънката не се усеща грам, защото това тесто е "тежко" за такава плънка...

# 2 414
  • Sofia
Тесто не купувам и не съм ги разглеждала лично, но доколкото разбирам от коментарите тук, има поне (или точно) три вида:
1. Бутер/многолистно тесто
2. Маслено ронливо тесто
3. Маяно (обикновено) тесто

Общи условия

Активация на акаунт