Спам тема(Мартенски тържествено празничен Спам!) - от 01.03. до 31.03.21г.

• 29 203
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 120
  • над кукувичето гнездо
Абре, то има един начин от батерията в кухнята да се вземе, но не ми харесва идеята. Преди време, както си стоях облегната на плота в кухнята, от щранга започна да шурти вода. Силно. За секунди, докато стигна до ревизионния отвор да врътна крана на водомера, се наводни половината кухня. Идва по спещност един пиян водопроводчик да поправя. Оказа се, че тръбите са усукани и батерията е била монтирана под напрежение. Да нямаш доверие на никого, значи. Та хич не ща да бараме там, че другия път може да нямам късмет да съм дОма. Ще чакам ремонта на банята и така.
Знам си аз, че трябваше от походните съдомиялни да взема. Наливаш им водата с канчето и пей сърце... Laughing

# 121
Ще стане, Пене, споко.
Походна не. То с две канчета вода как..с пр@дня боя не става, го е казъл народът Joy

И на Кика мебелиста е пиян..права линия не успя да начертае, затуй на криво са шкафовете, на хикЦ..ма тя не та не, фали го, не дава да го бараме ...

# 122
Исе, все едно си канена на РД, гледаш тортата, гледаш и преглъщаш... И си я прибират обратно в хладилника.
Съчувствам ти. Аз бях против да взимаме съдомиялна... ай ся, само място да ми заема, дето можеше нещо да прибера. Joy обаче сега и една вилица не мия на ръка.

# 123
И аз кат Лунето. Нещях съдомиалнята. Ама вече без нея не мога.
Нещях и сушилня, щот обичам да простирам на двора, ама вече неща да простирам на двора... Хъхъхъ

Сега си мисля за айробот. Ама да видим.....

# 124
Ще стане, Пене, споко.
Походна не. То с две канчета вода как..с пр@дня боя не става, го е казъл народът Joy

И на Кика мебелиста е пиян..права линия не успя да начертае, затуй на криво са шкафовете, на хикЦ..ма тя не та не, фали го, не дава да го бараме ...

Тихо! В четверг монтаж!

# 125
Рейче, имаме доста общо. Joy

# 126
  • Euskal Herria
Тихо! В четверг монтаж!
Seguro?  Wink

Съдомиялна монтирахме още когато правихме ремонта на кухнята преди години. Никакви забележки до момента, работи безотказно. Хем не е някоя известна марка, китайче - Мидеа.
Сега чета за сушилните, нямам, а ми се иска. И предостатъчно място имам в банята за нея.

# 127
  • София
Не съм добре с нервите и сушилнята почти не я ползвам ,щото ме дразни шума. Иначе е голямо улеснение.

# 128
  • Euskal Herria
Е, чак толкова ли е шумна?
Аз пералнята я чувам, когато тръгва и когато приключва - защото тогава пуска кратка музика. Иначе - не.

# 129
# 130
нахайчили сте се

# 131
# 132
Радваме си се на отклоненията. Ко толкоз?

Янчев, музикалната пералня ме впечатли. Grinning

# 133
  • Euskal Herria
Ай, не завиждай, де! Stuck Out Tongue Winking Eye
Покажи епилиран крак. Wink

Лун, идеална за завеяни и глухи. Simple Smile

# 134
не мога от третия се спуща брада и пречи на качествен фотос

Общи условия

Активация на акаунт