COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 314 759
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Другата България
Ами не е трябвало да я ваксинира кардиоложката. Трябваше да я остави да си пробва късмета срещу "живата ваксина", за която свети Мангър и Чорбан от БАН лично гарантират, че е безопасна, особено за хора като нея.

Може би, е трябвало по-добре да прецени състоянието и ? А, не я да взема да я боцна тая , и без това е дошла до поликлиниката. С погрешното си решение сега създава повече вреда. 60000 остават без ваксини следващата седмица.
Няма как да го кажа по-добре.

# 3 121
Хепи, голяма каръщина е мойто. Simple Smile
Такова желание да имам и все нещо да ми пречи.

Мери, недей така.
Никой не е искал да стане така.

# 3 122
60 хиляди ще останат без ваксина заради безсмислено раздуханата истерия около ваксината. Когато ваксинираш хиляди, милиони хора чисто статистически такива случаи са неизбежни, защото както вече казах смъртността сред ваксинираните не е нула по начало. Дори да приемем, че този случай е свързан с ваксината, няма такива доказателства, но нека за момент да приемем, че смъртта на тази жена е от ваксината. Дори в този случай ваксината е по-добрия избор.

# 3 123
Аз пък включвайки "панорама", слушам - избори, криза, зомбиране, пропаганда, диалог, реформи....
Един от политиците ни, преди броени дни беше сниман пиян и пеещ по случай отваряне на кръчмите, сега в студиото доооста ме съмнява по говоренето как е с  питиетата, пак си пропагандира, че всичко е експеримент. Да, де, ама според мен всички вече са се уредили и ваксина, там на масата.

Нас ни оставиха да се джавкаме за Астрата  и колко са загрижени за нас.

# 3 124
Пуснете си Панорама - говори г-н Сидеров за Ковид пандемията, но после си пуснете отначало ако не сте гледали - уникални лудозаключения

# 3 125
  • на пъпа на Златията
Аз го чух в новините, каза, че не е от въпросната партида.
мин.Ангелов

А, за жената съм в потрес ,че я е прегледал специалист, който казва ,че жената е била в добро общо състояние, а при аутопсията излиза, че съвсем не е била добре, щом  "на фона на тежка атеросклероза, тежки сърдечни промени и запушени съдове". Браво на тази кардиоложка, голям специалист.

Е, какво не е наред?
Знаеш ли колко хора са така?
Тя скенер ли да прави на всеки, или коронарография?
Клинично здрав е понятие, което значи точно това.
Има си заболявания, но за момента нито е на легло, нито с Т, нито с високо кръвно, да не изброявам.
А поне едно ЕКГ  направила ли е .При условие че сега се говори постоянно за следствията от  Ковида?

# 3 126
Пуснете си Панорама - говори г-н Сидеров за Ковид пандемията, но после си пуснете отначало ако не сте гледали - уникални лудозаключения
Щи откажа най- културно. Мерси😜

# 3 127
Тя изкарала ли е била КОВИД?
А ЕКГ също нищо не значи.
Аз имах и холтери перфектни, камо ли ЕКГ, което е моментно. Но си имах проблем.
Не свързан с КОВИД, давам пример просто.

# 3 128
  • София
Отново изгледах новините. Журналистката КАЗА,  че ваксината Е от проблемната партида.
Ако е така - то значи още от утре ще наредят възобновяване ваксинацията с АЗ, защото оназ партида или е изчерпана или просто ще спрат само нея. Нямам думи какво сътвориха, честно. А след седмциа доклада ще пише, че е починала от инфаркт, но няма (как) да се установи връзка между инфаркта и ваксината, просто защото инфаркт може, уви, да се получи по всяко време, дори от "клинично" здрави хора - само си спомнете, Икар Касияс, легендарен вратар, в топ форма, как получи инфаркт, докато беше играч на Порто, с което и приключи кариерата му на футболист.

# 3 129
Ами не е трябвало да я ваксинира кардиоложката. Трябваше да я остави да си пробва късмета срещу "живата ваксина", за която свети Мангър и Чорбан от БАН лично гарантират, че е безопасна, особено за хора като нея.

Може би, е трябвало по-добре да прецени състоянието и ? А, не я да взема да я боцна тая , и без това е дошла до поликлиниката. С погрешното си решение сега създава повече вреда. 60000 остават без ваксини следващата седмица.
И аз съм на това мнение. Жената за да отиде на преглед, значи не се е чувствала добре. А кардиоложката я е убедила да се ваксинира. И сега какво, няколко бели накуп.
Да почива в мир жената!
 А как ще продължи ваксинацията оттук нататък, кофти.

# 3 130
Така ли?
Аз ходя профилактично на кардиолог, без оплаквания.
Къде пише, че тя не се е чувствала добре и затова е отишла на кардиолог?
С нейните заболявания 100% е имала терапия, за която се изисква потвърждение всяка година.
Това става с посещение на кардиолог, който вписва лекарствата в амб.лист, на база на който ЛЛ ги изписва с рец. книжка.

# 3 131
Отново изгледах новините. Журналистката КАЗА,  че ваксината Е от проблемната партида.

А по-рано през деня казаха, че ваксината не е от проблемната ваксина. Вече не знам на кой може да се вярва.

# 3 132
60 хиляди ще останат без ваксина заради безсмислено раздуханата истерия около ваксината. Когато ваксинираш хиляди, милиони хора чисто статистически такива случаи са неизбежни, защото както вече казах смъртността сред ваксинираните не е нула по начало. Дори да приемем, че този случай е свързан с ваксината, няма такива доказателства, но нека за момент да приемем, че смъртта на тази жена е от ваксината. Дори в този случай ваксината е по-добрия избор.
Добре, у нас е безсмислено спирането, но защо в  Италия, Норвегия, Австрия, Естония, Литва и т.н. също е преустановено с определена партида? Това говори за някакъв проблем.

# 3 133
  • София
Да бяха спряли и при нас определената партида.

# 3 134
Гледам сега български новини на запис и дават някакви абитурентски  драми. Включиха се и девойки  от випуск 2020 и показваха рокли за бал със закъснение (знам че няма смисъл). Една призова да не се страхуват зрелостниците от коронавируса и да изживеят момента. И това го излъчват по телевизията в позитивен анонс. 😶
И изведнъж рязко се сетих, че дъщеря ми е випуск 2020 и нито бал видя, нито нищо. До ден днешен дума не е измънкала.
Като свърши тази простотия ще подаря супер пътуване на детето, макар че като я знам, ще предпочете кеш, с който да си купи акции или криптовалута. 😂

Общи условия

Активация на акаунт