COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 332 018
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 1 755
Починалите са ужасно много Dizzy Face
Ужасно голяма бройка наистина.  Дано този брой включва починалите през почивните дни. Надявам се да е това, а не друго.

# 1 756
И "само" 150 починали! Просто съм онемяла.
Едит: Снощи разбрах, че в статистиката за не знам кой ден има още един мой познат, непреборил гадния вирус. Пак да ме плюят, че около мене има само лоши новини, но това за съжаление е реалността.

# 1 757
  • Пловдив
Много лошо. Март като ноември се очертава.

# 1 758
Ами те си растат постоянно от известно време насам, скачени съдове са с позитивните случаи.

# 1 759
Само да не стигнем Чехия, че с това разпускане... Hands Pray

# 1 760
Статистиката е ужасяваща. И имат наглостта да застават пред медиите и да говорят, че всичко било под контрол...нямам думи за подобен геноцид. Време е управляващите да се изровят от пясъка и да предприемат адекватни мерки, които и да се контролират!

# 1 761
Нови 2995 случая, ваксинацията е много слаба - около 5500 души за днес. Но все пак, да се похваля, че и аз съм във втората бройка.
И в събота и неделя беше много зле ваксинацията. Очевидно без коридорите не се получават нещата.

# 1 762
Статистиката е ужасяваща. И имат наглостта да застават пред медиите и да говорят, че всичко било под контрол...нямам думи за подобен геноцид. Време е управляващите да се изровят от пясъка и да предприемат адекватни мерки, които и да се контролират!

Мдада, и после хората да се разгневят и да не гласуват за тях. Властта с кръв се взима, с кръв се дава. 10-11000 жертви досега са просто статистика.

# 1 763
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес гледах снимките на познат, който лети на екскурзийка в Занзибар.
Снимките и видеа на друга позната, която празнува 8 март в пълен ресторант в София. Даже танцуваха.
Друго празнуват рожден ден на детето. С много хора около масата.

150 починали? Какво от това? Под земята, свещичка и толкова.
Какви станахме....😢

# 1 764
Около мен има много много болни. Силно се надявам всички да изкарат леко.

За съжаление и при мен започват да гърмят един по един. Имам чувството, че сме ноември!
Откакто тръгнаха учениците бройката е само нагоре. Ресторантите още "прохождат", та не смятам че са фактор. За хипермаркетите да не говорим. Там положението е трагично, но никой не ги бара.
Смятам че сме за локдаун, но точно сега преди избори кой би се осмелил да настрои хората срещу себе си?! И пак опираме до поединичното спасяване. Както можем ще се пазим 😷 За мен маските си остават едно надежно средство и аз си ги нося.

# 1 765
Фитнеси, танци, молчета, не са само учениците. Времето е хубаво, групи млади и стари се разхождат. В традския транспорт си е, като по нормално време - фактори, колкото щеш.

# 1 766
Абе най- голямото омешване на закрито, при това за часове наред си е в училище, маски масово не носят. За нашето училище хем подадох сигнал, глобиха ги и......пак не носят. И молове и фитнеси имат принос, ама 6-7 часа един въздух дишат 30 човека само в класната стая.

# 1 767
По повод думите на Кунчев, че държавите в които доминира британският вариант строгите мерки не работят, показвам как една държава в която 90% от новите случаи се дължат на него "не се справя".
8 януари

Скрит текст:

8март

Скрит текст:

За работенето, ясно се вижда, че мерките работят, но резултатите не идват ей така от въздуха, а се искат общи усилия.

# 1 768
  • При семейството си
Фитнеси, танци, молчета, не са само учениците. Времето е хубаво, групи млади и стари се разхождат. В традския транспорт си е, като по нормално време - фактори, колкото щеш.

Хотелите с ресторантите към тях, които работят от края на декември. Ски сезонът. Частните и нелегални събирания, които не са спирали. Трудовите колективи, които не спазват мерки по 8 часа на ден.

# 1 769
Не вярвам да се отървем
Но хората биха могли да оцеляват,с адекватна медицинска помощ. Трябва да се осигурява, и за ковид, и за другите заболявания.  А не успяваме.

Общи условия

Активация на акаунт