COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 334 127
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 6 810
  • София
Кое беше грозното и кое беше саботаж? Че казаха истината? Еми няма ваксина, на мен също ми се иска, ама стига с тези лъжи по медиите, че чакаме българска ваксина.

# 6 811
Има прототип, който не знам защо на всяка цена трябва да се оплюва. На кого пречи толкова? Риторичен въпрос, не ми отговаряйте.
И каква истина са казали, че той Ангелов сам си е признавал, че не се интересува от проекта за българска ваксина, т.е. не знае нищо.

# 6 812
Брифингът не беше свършил, но го спряха по Нова. По БНТ винаги го дават целия, а сега дават заключителното заседание в парламента.

Нова и bTV винаги го прекъсват, не знам по какво усмотрение решават, че след определен момент вече не е информативно и интересно. БНТ винаги го дават, ама днес е по БНТ 2, даже в момента говори Мутафчийски...
Продължава по ТВ+

# 6 813
Защото и те трябва да се хранят. Дори гастрономията може да ти даде за вкъщи, но прическа и маникюр тейк ауей няма.

Според мен още една цяла година ще сме на отворено-затворено.

ПП Любопитно от Австрия: от училищата - в основното три теста на седмица, а в гимназията два учебни присъствени дни с един тест - са хванали за целия период от седем седмици 3.500 позитивни теста на ученици и учители в цялата страна.

Скрит текст:
Забелязано е сигурно, че следя цифрите на позитивни тестове в училищата особено често, защото обвиненията, че точно децата били заразни, не се покрива с фактите.

Между другото, след една седмица затворена за Великден търговияа ще отвори, но ще се влиза с негативен тест не по-стар от 48 часа. Тук обаче проблемът не е толкова голям, тъй като всички магазини, които познавам, предлагат и онлайн.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:06 от Анонимен

# 6 814
Брифингът не беше свършил, но го спряха по Нова. По БНТ винаги го дават целия, а сега дават заключителното заседание в парламента.

Нова и bTV винаги го прекъсват, не знам по какво усмотрение решават, че след определен момент вече не е информативно и интересно. БНТ винаги го дават, ама днес е по БНТ 2, даже в момента говори Мутафчийски...
Благодаря, не знаех, че е по БНТ 2. Сега ще го пусна.                                                                                                                  

Нещо  смешно за разведряване на обстановката.

# 6 815
  • София

Bulgaria on air - там го дават целия

# 6 816
Каракачанов го чух туко що да залита в конспирациите - предполага, че имаме толкова смъртни случаи, защото всеки заразен се пише починал от коронавируса. В други държави не било така. Предполага, че там, когато има други заболявания не се пише починал от ковид.  Не можело Македония да има по-малко смъртни случаи от нас при тяхната заболеваемост. Rolling Eyes
Мда, точно защото при нас всички умрели се пишат с Ковид, сме с най-висока свръх смъртност. Ноември, предполагам и сега, в малките провинциални болници има легла, но няма достатъчно квалифицирани персонал и условия за лекуване на болни. От лекари в други страни, например, четох, че постоянно се прави газов анализ, а не се разчита на китайски пулсоксиметри от 20 лв. С детето ми сме  били в болница в чужбина. Абсолютно всяко легло беше оборудвано с монитор, на който във всеки момент се следят куп показатели.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:35 от TafTaf

# 6 817

Мда, точно защото при нас ще всички умрели се пишат с Ковид, сме с най-висока свръхсмъртност.

Айде вижте данните и после говорете кое как се пише.
Имаме над 3000 не ковид допълнително умрели ноември декември.
Още малко ще кажете, че живите ги пишат умрели за да ви може реалността да пасне на тва дето ви е ума.

# 6 818
Ма каква българска ваксина...та те тепърва ще заразяват ваксинирани мишки с ковид и ще изследват.Joy

# 6 819
  • София
Нещо по-важно казаха ли?

Аз съм лежала 2018 г с детето в Токуда, при празни легла (поне в нашата стая)- връщаха деца. Ние като отидохме също ни казаха- имате късмет има само едно легло, влизаме в стаята 3 празни легла. Така и не разбрах каква е логиката.

# 6 820
  • София
Според мен тоя път почти нищо важно, освен:
- големите магазини могат да отворят при определени условия - https://nova.bg/news/view/2021/03/25/320616/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D … 0%B2%D0%B8%D1%8F/
- Богдан Кирилов е на някаква митична среща, на която ще се преразглежда колко ваксини трябва да получим и ще се преговаря май за повече.

# 6 821
Защото и те трябва да се хранят. Дори гастрономията може да ти даде за вкъщи, но прическа и маникюр тейк ауей няма.

Според мен още една цяла година ще сме на отворено-затворено.

ПП Любопитно от Австрия: от училищата - в основното три теста на седмица, а в гимназията два учебни присъствени дни с един тест - са хванали за целия период от седем седмици 3.500 позитивни теста на ученици и учители в цялата страна.

Скрит текст:
Забелязано е сигурно, че следя цифрите на позитивни тестове в училищата особено често, защото обвиненията, че точно децата били заразни, не се покрива с фактите.

Между другото, след една седмица затворена за Великден търговияа ще отвори, но ще се влиза с негативен тест не по-стар от 48 часа. Тук обаче проблемът не е толкова голям, тъй като всички магазини, които познавам, предлагат и онлайн.
А ресторантьорите,артистите певците не се ли хранят??🙄

# 6 822
  • София
Нещо по-важно казаха ли?

Аз съм лежала 2018 г с детето в Токуда, при празни легла (поне в нашата стая)- връщаха деца. Ние като отидохме също ни казаха- имате късмет има само едно легло, влизаме в стаята 3 празни легла. Така и не разбрах каква е логиката.
.. вероятно си подбират "по-сладките"/печеливши случаи, а с другите - да се мъчат държавните болници ?

# 6 823
  • София
Не знам, ние бяхме с направление и не сме платили и 1 лв.

# 6 824

Мда, точно защото при нас ще всички умрели се пишат с Ковид, сме с най-висока свръхсмъртност.

Айде вижте данните и после говорете кое как се пише.
Имаме над 3000 не ковид допълнително умрели ноември декември.
Още малко ще кажете, че живите ги пишат умрели за да ви може реалността да пасне на тва дето ви е ума.
И как знаете, че всичките 3000 са "не ковид" умрели. Баба Ценка от Сурсулево сигурно е имала достъп до ПСР тест? Да припомня, че ноември на практика не можеше да се направи безплатен тест - нито ПСР, нито антигенен. Да не говорим, че в малките населени места нямаше и лаборатории, които да ги правят. В повечето държави се смята, че огромна част от свръх смъртността се дължи на недиагностицирани случаи на Ковид. И с такава са именно страни с най-малко тестове на глава от населението.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:24 от TafTaf

Общи условия

Активация на акаунт