COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 901
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 265
Тези са за психиатър.
Как Гърция разхлабва мерките? Вече ще могат да ходят и в съседен град, ще могат да пазаруват на паркинга на магазин, след надлежно изратен СМС и подобни.

# 8 266
  • sofia
Ми поеми отговорноста бе, гусин министър и напусни!

# 8 267
Мутафчийски имал добър семеен повод затова не присъствал на брифинга.

# 8 268
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ааа болничната смъртност е намаляла, какво мрънкате бе...припадам. Просто припадам.

Първоаприлски брифинг

Утре ще се отрекат от него

# 8 269
Питаха за Мутафчийски. Да не търсели сензации, човекът отсъствал, защото имал добър семеен повод. Че какъв ли е?
Писали сте , не съм засякла.((
В Пирогов 80% били ваксинирани от персонала и нито един не се е разболял от тях. Имало случай на преболедували и пак заразени, но не и от ваксинираните. Това е успокоително поне за мен.

# 8 270
Отговориха ни Wink

# 8 271
Казвал съм го неведнъж-съмнява ме нашите да имат компетенцията дз одобрят и отрова за мишки.

Но това не им пречи да почерпят-препишат от опита на Австрия или друга държава, за да одобрят Спутника конкретно.
А рано или късно и ЕМА ще го одобри.
И аз мисля, че съвсем скоро ЕМА ще вкара в играта Спутник - основно за да натрие носа на АЗ.
И аз мисля, че ще я одобрят, единствено ме притеснява доколко може да се вярва на руснаците за качеството на клиничните изпитвания и за страничните ефекти.

Знае ли се какво ще правят в Германия с недоваксинираните с АстраЗенека - тия дето са под 60 и вече са получили една доза?
И преди съм пускала тази снимка от туитъра на Спутник, базирана на официални данни от Мексико.

# 8 272
Един адекватен журналист поиска коментар от министъра относно писмото на Спешна помощ - как ще коментира, че отхлабването на мерките те смятат за гавра с техния труд. Щял ли той да поеме отговорност, ако има върнати пациенти, поради липса на места в болниците.
Отговор: Няма да се стигне до там (плюс держурните празни приказки).
Добре, че паралелно ви чета тук, иначе мозъкът ми не може адекватно да преработи този абсурден брифинг.

# 8 273
  • София
Отговориха ни Wink

Вчера е бил обявен да присъства. Явно семейният повод се е случил през нощта

# 8 274
Как точно се поема отговорност за върнати пациенти, или такива, до които спешна помощ не може да стигне поради липса на персонал? Ще ги извозва с личния си автомобил и ще ги лекува вкъщи ли?

# 8 275
Мутафчийски го няма, той си държи човека на мнението явно, щом го няма-зле е и не иска да участва в тази пародия.

няма го , защото след три дни има избори, а всичките на тая маса са доста, хм, обвързани..и много "независими".

# 8 276
  • Брюксел / София
Ето и чужденците вече са информирани за ползата от доматите:
https://www.euractiv.com/section/politics/short_news/no-joke-cov … -to-eat-tomatoes/
Могат да “взимат пример и да се учат” от нас.

# 8 277
  • София
ЕЖК Мутафчийски има внуче...

# 8 278
Отговориха ни Wink

Вчера е бил обявен да присъства. Явно семейният повод се е случил през нощта

Да, освен това съм забелязала, че винаги има ангажименти, когато решенията за мерките вземат най-абсурдната си точка - така е от лятото още. Абсолютно споделям, че така изразява личната си позиция.

# 8 279
  • София
Майка ми чула днес по новините, че още през април ще получим някакви хиляди дози Спутник. Тя е много доволна, защото иска да се ваксинира със Спутник...
Вие чули ли сте такава новина?

Общи условия

Активация на акаунт