Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 187
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 225
Поръчах Or d'Ambre и го платих даже. Парфюми-шоп вече имат плащане с карта. Аз не харесвам първия Alien, ама толкова са им хубави бутилките... Куку! 😁 Пък и се надявам да е по-различен и да ми хареса; пишат, че е различен. Ако не го харесам - ваш е.

# 226
Ей успах да си поръчам Ani Simple Smile
Скрит текст:

# 227
Парфюми шоп направо ми се подиграват. Чак сега получих мейл за наличност на круиза 2019, а като го цъкна "страницата не е намерена" 😅

# 228
В аbv ли получаваш мейлите за наличност? Защото там може да дойде и ден след като се е появил някой парфюм... В gmail идват веднага.

# 229
Скрит текст:

И аз го купих, разлика с Елинор - 150 лева, а тестера е още по-евтин.Поръчах също Лалибела и Nishane Vain & Naive за последния нищо не знам и най-вероятно ще го откажа.

# 230
от количката не ми дава да се придвижа към финализиране-вероятно Ani свърши-моля ако го пазнава някой да сподели две , три думи - да си знам да се ядосвам ли или не

# 231
Животът е прекрасен, никога не се ядосвай за парфюм Kissing Heart

# 232
Скрит текст:

И аз го купих, разлика с Елинор - 150 лева, а тестера е още по-евтин.Поръчах също Лалибела и Nishane Vain & Naive за последния нищо не знам и най-вероятно ще го откажа.
Изкушавам се и аз от Vain&Naive, защо ще го отказваш вече поръчан, много приятни ревюта има за него...

# 233
от количката не ми дава да се придвижа към финализиране-вероятно Ani свърши-моля ако го пазнава някой да сподели две , три думи - да си знам да се ядосвам ли или не

И аз имам проблем с количката от няколко месеца. Не ми дава да завърша поръчка. Пращах им даже снимка на количката Grinning. Правя експресни поръчки и моля да добавят код за отстъпка Simple Smile.

# 234
В аbv ли получаваш мейлите за наличност? Защото там може да дойде и ден след като се е появил някой парфюм... В gmail идват веднага.
В абв да. Веднага ще го сменя с gmail. Благодаря за инфото ✌

# 235
Пробвай да влезеш в профила си чак на последната стъпка

# 236
Ani e убийствен! Ако не бях купила прекалено много неща (отново... 🥴), нямаше да го бавя въобще! А такава цена не съм виждала! Дано да не е за последно, защото него и Fan Your Flames са ми много силно желани.

И за да не е спам, това е на свръх добра цена, ако още е налично де..

https://www.parfumi-shop.net/product/36374-nishane-hundred-silent-ways-b-o.html

# 237
  • при морето
Няма ли код вече в Парфюми-шоп?

# 238
  • София
Има, March8.

# 239
В Парфимо има мис диор /32.30лв/и отровното момиче /33.40лв/ миниатюри, по 20мл.

Общи условия

Активация на акаунт