Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 185
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 240
  • при морето
Юпи,и аз поръчах Ani ,чудя се за Hacivat,някой беше писал/Ковачева ли беше?/ чудни неща за него...
Иска ми се Fan Your Flames,дали ще го пуснат?

# 241
Взехте ли ги тия Анита, на мен ми хваща и код до преди минути. Ама не поръчах,  стигат ми експериментите Simple Smile

# 242
# 243
В Парфимо има мис диор /32.30лв/и отровното момиче /33.40лв/ миниатюри, по 20мл.
Момичето е рол-он, Мис Диор не се вижда.
Имах такава греда с едни Клои, добре, че бях пратили пратките разделено, за да видя и да не взема всички. Не бяха го обявили в сайта. Писах им и след време вече коригираха информацията.

# 244
# 245
  • Бургас
Ей не се спряхте тук, всеки да си харчи парите за каквото реши.Парфюми за 40 лв. или такива за 400лв. негов проблем.Между другото в единия мол тук при нас са отворили щанд за арабелки.Без да помня имена на всички парфюми пробвах 5-6 парфюма и останах очарована, всички бяха изключително приятни и наситени и ще се върна отново.Момичето ми каза, че са 90 лв., може да е полезно за някой това инфо.Имаше и Arabian's secret Ulyana за който Денс бе писала.Определено ще го пробвам доста обстойно.

# 246
https://www.parfimo.bg/estee-lauder-idealist-pore-minimizing-ski … eni-50-ml-tester/
поръчах си един , но май трябваше да са два-няма такава цена.....
https://www.parfimo.bg/estee-lauder-perfectionist-serum-za-litse … eni-50-ml-tester/
и от този си взех
и двата серума са невероятни за мен , а цената е без коментар......

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 14:13 от macadamia

# 247
Здравейте, редовно пазарувам от Парфимо парфюми и козметика за коса.  За тестерите на аромати съм наясно, но сега се колебая за тестер на крем за лице ( оригиналният е в бурканче , няма помпичка това е което ме кара да се замисля )  - някой поръчвал ли е, в какво състояние идват тези тестери ?

Кода parfimo10 май вече не важи ...

# 248
Не мога да отворя линковете на macadamia. Само при мен ли е този проблем 🤔?

# 249
И аз не можах, затова отворих продуктите през търсачката на сайта. И поръчка направих ☺

# 250
Здравейте, редовно пазарувам от Парфимо парфюми и козметика за коса.  За тестерите на аромати съм наясно, но сега се колебая за тестер на крем за лице ( оригиналният е в бурканче , няма помпичка това е което ме кара да се замисля )  - някой поръчвал ли е, в какво състояние идват тези тестери ?

Кода parfimo10 май вече не важи ...
Това са серуми и си ги купувам в такъв вид откакто са на пазара-не оставам без тях, в топлото време няма нужда от допълнителен крем , евентуално някаква слънцезащита ....
Много странно , че не се отварят линковете - да не свършиха серумите....то на тая цена-kяма начин да останат дълго
Търсете на марка и излизат....

# 251
  • виртуално
Не мога да отворя линковете на macadamia. Само при мен ли е този проблем 🤔?
и аз не отварям линковете от парфимо , с другите сайтове нямам този проблем

# 252
Това са серуми и си ги купувам в такъв вид откакто са на пазара

Макадамия нямах предвид продуктите от твоя пост Simple Smile въпреки, че много ги харесвам.

www.parfimo.bg/shiseido-benefiance-wrinkle-smoothing-spf25-dneve … eni-50-ml-tester/

По принцип тестерите на козметика как идват "опаковани ?

# 253
Ами... картонената кутия си е оригиналната, но кремът просто е отворен. Аз лично, го подарих, не успях да се насиля да го сложа на лицето си и няма повече да купя крем "тестер". Не знам какво съм си представяла като пише тестер на бяла козметика, но има свободен достъп до съдържанието и имам опасение, че е пробван и върнат, не си го обяснявам по друг начин. Имаше само залепен на кутията етикетче Special sale или нещо такова.

# 254
Получих от мейкъп, доволна съм:

8бр са от това:

Общи условия

Активация на акаунт