Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 158
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 270
Има ли вече код за Parfimo? 😊

# 271
За мен бяха останали само 4 броя, чакам си ги още 😆. Маската на каква цена беше?
Аз ще ги поделя със сестра ми, така че с теб 3те сме си ги разделили братски х4бр Blush Цената на олиото ми се стори изгодна, а продуктът го познавам от мил подарък към парфюм от една съфорумка преди 4 години. Много го харесах веднага.

# 272
Ама пък има Fan your flames, за който беше част от питането. Него май изобщо го нямаше в парфюми_шоп

# 273
Ама пък има Fan your flames, за който беше част от питането. Него май изобщо го нямаше в парфюми_шоп
Имаше го, ако не се лъжа

# 274
Има ли вече код за Parfimo? 😊
Няма.
В нотино за някои брандове работи код brand10, поръчах крем Shiseido и за този бранд кодът хваща.

# 275
Parfumdreams.de   -20% код WOMENSDAY

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:10 от Neli1978

# 276
  • Стара Загора
Ако някой не е успял да си купи Orange Soleia предния път

https://www.parfimo.bg/guerlain-aqua-allegoria-orange-soleia-eau … _campaign=product

# 277
  • при морето
В Notino са заредили Robert Piquet,има ги всичките май.Един Bois Noir ми намига съзаклятнически:smiley:Thinking

# 278
В Notino са заредили Robert Piquet,има ги всичките май.Един Bois Noir ми намига съзаклятнически:smiley:Thinking
Да не би да има и Bandit?! Ей сега ще изприпкам да проверя... лошо... бандита го няма.

# 279
  • при морето
Smiley
Да не би да има и Bandit?! Ей сега ще изприпкам да проверя...
Има,има,тичай!

# 280
Smiley
Да не би да има и Bandit?! Ей сега ще изприпкам да проверя...
Има,има,тичай!
Първо “Бандит” проверих, но не ми излиза наличен.

# 281
# 282
  • Sofia
Някой мяркал ли е салвията от Алегориите?

# 283
  • при морето
Снощи беше там Бандита,189лв ,днес явно са го грабнали.

Мен ме товарят Нотино с тия смешни 5%

# 284
Някой мяркал ли е салвията от Алегориите?

Тук https://en.parfumdreams.de/GUERLAIN/Womens-fragrances/Aqua-Alleg … /index_91172.aspx
С кода им за 20% е добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт